footer probleem...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 15:22:00
Quote Anchor link
hallo iedereen,
ik ben even bezig met www.deventertelevisie.nl ,
maar met firefox en IE7 doet hij de footer niet naar onder. als in de footer een clear both geef gaat hij wel naar onder. maar dan repeat hij de background niet tot onderaan...
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:02:40
 
- wes  -

- wes -

14/09/2007 15:28:00
Quote Anchor link
voor een 'blotekontensite' is de laadtijd enorm btw
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 15:31:00
Quote Anchor link
ik heb hem niet gemaakt... en hij moet gewoon zo blijven... het ging alleen even om de footer...;)
 
- wes  -

- wes -

14/09/2007 15:33:00
Quote Anchor link
ik zeg het maar :) gaat je bezoekers schelen, een footer die 2 px verder naar onder staat niet
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 15:39:00
Quote Anchor link
mn collega's zegen ook dat er gewoon een nieuwe site moet komen....
 
- SanThe -

- SanThe -

14/09/2007 15:40:00
Quote Anchor link
Als je op 'de omroep' klikt loopt de tekst gewoon door de blauwe balk heen naar onderen. Is dat de bedoeling?
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 15:42:00
Quote Anchor link
nee... dat is het hele probleem... de footer moet daar onder... maar als ik de footer een clear both geef gaat hij er wel onder maar loopt de content background niet door...
 
Winkie

winkie

14/09/2007 15:45:00
Quote Anchor link
extra divje daarachter die de ruimte opvult?
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 15:46:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
 
Winkie

winkie

14/09/2007 15:47:00
Quote Anchor link
extra divje die wel meeloopt, en zodoende de background opvult.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

14/09/2007 15:49:00
Quote Anchor link
Ja, </div> te veel onderaan.
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 15:50:00
Quote Anchor link
het rare is dat de content wel door loopt naar onder :S


ik tel juist een /div te wijnig...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Q
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

14/09/2007 18:21:00
Quote Anchor link
Zie ook eens:

right2 staat niet gedefinieerd in je css.
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/09/2007 18:38:00
Quote Anchor link
repeatbackground niet onderaan, dan neem je hem toch in je body op dan is het altijd tot onderaan...
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 18:39:00
Quote Anchor link
nog maals het is niet mijn script... het is ook deels joomla... het is idd een puinhoop.. misschien moet ik maar eens aan gaan bieden om een geheel nieuwe site te bouwen...
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/09/2007 18:48:00
Quote Anchor link
maar daarom kun je de css toch wel aanpassen...? het probleem is zo opgelost,

voeg ff background-image:url(../images/contentbg.gif); aan je container div ipv je content div....

en dan natuurlijk je footer weer op clear both zetten...

edit: heb ff getest (i love firebug) en het werkt wat ik zeg, je moet alleen nog ff 2 dingen doen. de onderkant van je footer afbeelding niet meer transparant laten zijn, maar wit. en dat oranje randje links en recht van je content moet je ff verwerken in je achtergrond afbeelding....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 19:00:00
Quote Anchor link
die border? tja... die laat ik maar... maar ik ga zo snel mogelijk die container even een achtergrond geven.. dankje!
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/09/2007 19:09:00
 
Hans Q

Hans Q

14/09/2007 19:13:00
Quote Anchor link
wel bedankt... maar ik denk niet dat ik het ga gebruiken.. zo is er steeds meer reden om een nieuwe site te maken... en dit onderhoud wat ik nu doe is vrijwillig... het gaat nu hoe het eruit zien... en nieu om wat beter is...
 
Niek Weevers

Niek Weevers

16/09/2007 20:55:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het probleem komt omdat de background zich aanpast aan #c_left .
Deze heeft een hoogte van 270px. Probeer in de bron #c_right boven #c_left te krijgen.

Ik weet niet zeker of dit het probleem is, maar het kan
 
Hans Q

Hans Q

16/09/2007 20:58:00
Quote Anchor link
ik wil het graag allemaal proberen... maar ik kan er pas vrijdag weer mee verder :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.