foreach foutmelding bij weergave tweets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Enrico -

Enrico -

21/06/2013 20:02:32
Quote Anchor link
Het onderstaande script geeft op de foreach een foutmelding, maar ik heb geen idee waarom dat is.
foutmelding:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /blabla/public_html/index.php on line 203
script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
    
    // Format datetime to relative time
    function relativetime($sDate)
        {

            $timestamp    =    strtotime($sDate);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
            switch(true)
                {
                    case (
$timediff < 60):
                    return $timediff.' seconden geleden';
                    
                    case(
$timediff >= 60 && $timediff < 120):
                    return floor($timediff/60).' minuut geleden';
                    
                    case(
$timediff >= 120 && $timediff < 3600):
                    return floor($timediff/60).' minuten geleden';
                    
                    case(
$timediff >= 3600 && $timediff < 86400):
                    return floor($timediff/3600).' uur geleden';
                    
                    case(
$timediff >= 86400 && $timediff < 172800):
                    return floor($timediff/86400).' dag geleden';
                    
                    case(
$timediff >= 172800 && $timediff < 602800):
                    return floor($timediff/86400).' dagen geleden';
                    
                    case(
$timediff >= 602800 && $timediff < 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' week geleden';
                    
                    case(
$timediff >= 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' weken geleden';
                }
        }

    
    // Format text to links
    function formatlinks($text)
        {

            $text = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[\w]+[^ \"\n\r\t< ]*)#", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
            $text = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r< ]*)#", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
            $text = preg_replace("/@(\w+)/", "<a href=\"http://twitter.com/#!/\\1\" target=\"_blank\">@\\1</a>", $text);
            $text = preg_replace("/#(\w+)/", "<a href=\"http://search.twitter.com/search?q=\\1\" target=\"_blank\">#\\1</a>", $text);
            return $text;
        }

    
    
    // Set parameters
    $userid     =    '@blabla';
    $feed       =     'https://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name='.$userid;
    $limit      =     3;
    $c          =     0;
    
    $ch         =    curl_init();
    $timeout     =     5;
    
    // CURL performance optimalisation
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $feed);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
    $feed         =     curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    
    // Unload XML feed and display
    $twitter     =     new SimpleXMLElement($feed);
    foreach($twitter->channel->item as $entry)
        {

            $c++;
            $tweet    =    explode(':', $entry->title, 2);
            
            echo '    <div class="tweet">
                        <div class="content">
                            <a href="http://twitter.com/#!/'
.$tweet[0].'">'.$tweet[0].'</a> '.formatlinks($tweet[1]).'
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            '
.relativetime($entry->pubDate).'
                        </div>
                    </div>'
;
            
            if($c == $limit) break;
        }

    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:08:27
 
Reshad F

Reshad F

21/06/2013 20:43:08
Quote Anchor link
Je foreach krijgt iets wat deze niet ondersteunt.

doe is een print_r op twitter en kijk wat er uitkomt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.