Foreach hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
- Rob -

- Rob -

23/01/2017 07:45:06
Quote Anchor link
Hallo!

Ik heb een systeem gebouwd waarmee je promotierondes kan zien (wie en wanneer iemand promoveert). Maar ik wil dat hij alleen de gegevens uit de database haalt waarvan de tijd (bv. 13:00 of 15:30) nog niet geweest is. Dus als het nu bijvoorbeeld 07:39 is en iemand heeft een promotieronde toegevoegd aan de database met de tijd 07:30 dat die promotieronde dan niet meer te zien is. Zelf weet ik niet hoe dit moet, dus ik hoop dat jullie het begrijpen en mij kunnen helpen!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<ul class="products-list product-list-in-box">
                  <?php
                  $data
= $link->query("SELECT `gebruikersnaam`, `tijd`, `datum` FROM `promotie_rondes` ORDER BY `datum` DESC LIMIT 3");
                  $rows = $data->num_rows;
                  if(!empty($rows)) {
                    foreach ($data as $key => $value) {
                       echo "
                       <li class='item'>
                         <div class='product-img'>
                          <img src='https://www.leet.ws/leet-imaging/avatar/"
.$value['gebruikersnaam']."&headonly=1'  alt='Promotieronde gever'>
                         </div>
                         <div class='product-info'>
                           <a href='profiel/"
.$value['gebruikersnaam']."' class='product-title'>Promotieronde van ".$value['tijd']."</a>
                           <span class='product-description'>
                              Deze promotieronde wordt gegeven door <b>"
.$value['gebruikersnaam']."</b>
                           </span>
                         </div>
                       </li>"
;
                     }
                   }

                   if($rows == 1) {
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                   }

                   if($rows == 2) {
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                   }

                   if(empty($rows)) {
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                   }

                  ?>

                </ul>


De database opbouw ziet er zo uit:
__________________________________________
id |gebruikersnaam |tijd |datum|

de tijd is van 00:00 tot 23:30 en de datum is unix timestamp

Als er nog vragen zijn hoor ik het graag
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:34:59
 
- SanThe -

- SanThe -

23/01/2017 09:03:24
Quote Anchor link
SELECT .......WHERE datum >= NOW() ......
 
Bart V B

Bart V B

23/01/2017 09:12:54
Quote Anchor link
Dus in feite wil je 3 rijen die groter zijn dan 2 uur vanaf de huidige tijd en datum.
Dat kan zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$data
= $link->query("SELECT gebruikersnaam,
                             tijd,
                             datum
                             FROM
                             promotie_rondes
                             WHERE
                             DATE_ADD(NOW(), INTERVAL 2 HOUR) > datum
                             ORDER BY datum DESC
                             LIMIT 3"
);
?>

Tip:
Schrijf je query onder elkaar, dat is overzichtelijker.
 
- Rob -

- Rob -

23/01/2017 09:39:38
Quote Anchor link
Is dit wel in unix timestamp? Want ik heb de query veranderd maar dit werkt NIET. Hij blijft ze allemaal showen, terwijl de unix timestamp 05:36:22 uur is dus 1485149760
Bedankt voor de reacties!
 
Ivo P

Ivo P

23/01/2017 10:09:09
Quote Anchor link
waaarom zou je het aantal seconden sinds 1970 in de database willen opslaan, als je een tijdstip bedoelt?

Werken met een kolom van het type DATETIME waarin je zoiets als '2017-01-23 10:09:01" opslaat, maakt je query gemakkelijker
 
Bart V B

Bart V B

23/01/2017 11:11:03
Quote Anchor link
Oeps niet verder gelezen dan het probleem. :)
Je hebt een aparte datum en tijd veld.
Dat is helemaal niet handig.
Zoals Ivo al aangeeft, is het makkelijker met 1 DATETIME kolom te werken.
Mocht je er voor gekozen hebben voor een unix timestamp om daarmee bijvoorbeeld iets in javascript te doen, kan je beter het andersom doen. Immers, als je DATETIME kolom hebt dan is berekenen veel makkelijker.
Mocht het in javascript nodig zijn dan is het om converteren van een DATETIME kolom naar unix timestamp makkelijker...
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

23/01/2017 11:39:50
Quote Anchor link
Misschien niet 100% het juiste antwoord, maar dit heb ik ooit bedacht :

http://adoptive.esy.es/afspraken/

Het zoeken gebeurt zo :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$hourBegin
= 10;
$hourEnd = 15;
$hourBeginSearch = ( $hourBegin < 10 ? '0' : '' ) . $hourBegin . ":00:00";
$hourEndSearch = ( $hourEnd < 10 ? '0' : '' ) . $hourEnd . ":00:00";

$querySelect = "SELECT * FROM afspraken WHERE naam LIKE '%' AND ( tijd >= '" . $hourBeginSearch . "' ) AND ( tijd <= '" . $hourEndSearch . "' ) ORDER BY tijd ASC, naam ASC;";
?>


Zonodig uitbreiden met minuten.
 
Ivo P

Ivo P

23/01/2017 12:02:50
Quote Anchor link
@Adoptive
zoiets als http://php.net/manual/en/function.str-pad.php dus doet.
 
- Rob -

- Rob -

23/01/2017 13:25:19
Quote Anchor link
Unix timestamp veroorzaakt geen problemen m.o.a. als er een seconde wordt toegevoegd aan de tijd in het nieuw jaar. En thx

Toevoeging op 23/01/2017 13:33:07:

Maar als ik het verander naar DATETIME verander, hoe krijg ik het dan werkend? Want de query die eerder werd gegeven door Bart V B. En 2 timestamps doe ik om de volgende rede: Iemand moet aangeven wanneer hij/zij een promotieronde wilt doen, dat is de tijd kolom. De datum kolom is voor wanneer hij/zij het heeft ingevoerd, om bv. te checken.
 
Ivo P

Ivo P

23/01/2017 14:38:53
Quote Anchor link
Ipv een tijdkolom met 13:33 en een datumkolom met een timestamp, vul je in een datetime kolom

'2017-01-23 13:33:00'



Toevoeging op 23/01/2017 14:39:43:

en als je iets wilt waarbij het om de datum gaat en de tijd in de weg zou zitten, dan doe je

DATE(datumkolom) en zou je dus 2017-01-23 krijgen.
 
- Rob -

- Rob -

23/01/2017 15:25:50
Quote Anchor link
Ik heb het werkend gekregen, met unix timestamp ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
<ul class="products-list product-list-in-box">
                  <?php
                  $data
= $link->query("SELECT gebruikersnaam,
                             promotie_tijd
                             FROM
                             promotie_rondes
                             WHERE
                             "
.strtotime('UTC +1 hour')." >= `promotie_tijd`
                             ORDER BY `promotie_tijd` DESC
                             LIMIT 4"
);
                  $rows = $data->num_rows;
                  if(!empty($rows)) {
                    foreach ($data as $key => $value) {
                       echo "
                       <li class='item'>
                         <div class='product-img'>
                          <img src='https://www.leet.ws/leet-imaging/avatar/"
.$value['gebruikersnaam']."&headonly=1'  alt='Promotieronde gever'>
                         </div>
                         <div class='product-info'>
                           <a href='profiel/"
.$value['gebruikersnaam']."' class='product-title'>Promotieronde van ".gmdate('H:i', $value['promotie_tijd'])."</a>
                           <span class='product-description'>
                              Deze promotieronde wordt gegeven door <b>"
.$value['gebruikersnaam']."</b>
                           </span>
                         </div>
                       </li>"
;
                     }
                   }

                   if($rows == 1) {
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                   }

                   if($rows == 2) {
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                   }

                   if($rows == 3) {
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                   }

                   if(empty($rows)) {
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                     echo "
                     <li class='item'>
                       <div class='product-img'>
                        <img src='paneel/assets/img/frank.png' alt='Promotieronde gever'>
                       </div>
                       <div class='product-info'>
                         <a href='' class='product-title'>Promotieronde van onbekend</a>
                         <span class='product-description'>
                            Deze promotieronde wordt gegeven door <b>Onbekend</b>
                         </span>
                       </div>
                     </li>"
;
                   }

                  ?>

                </ul>


Toevoeging op 23/01/2017 15:26:07:

Harstikke bedankt voor al uw hulp!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2017 15:42:08
Quote Anchor link
Als ik een goede tip mag geven: Je kan ook je HTML buiten je PHP-codeblokken plaatsen.
Naast dat het wat leesbaarder is, is het ook weer een kleine fractie sneller.
 
- Rob -

- Rob -

23/01/2017 15:44:45
Quote Anchor link
Volgens mijn docent, van programmeren, is het slimmer voor het in php te doen als een php script bv. niet goed laad. Maar klopt dit dan of niet?

Toevoeging op 23/01/2017 15:51:23:

EN nog 1 klein vraagje: Hoe kan ik in een query kijken of het vandaag is gebeurt (met unixtime) ik dacht zelf aan zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  $result = $link->query("SELECT * FROM `rangveranderingen` WHERE `soort`='promotie' AND `datum` <= ".strtotime('UTC')."");

maar hiermee pakt die ook de dagen ervoor.. Oplossingen zijn welkom :)
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

23/01/2017 16:02:59
Quote Anchor link
>> Volgens mijn docent, van programmeren, is het slimmer voor het in php te doen als een php script bv. niet goed laad. Maar klopt dit dan of niet?
Nee natuurlijk klopt dat niet. Parsing is altijd volledig, ongeacht wat de code zelf moet doen.

Het voorbeeld dat je nu laat zien geeft overigens meteen aan waarom je gewoon de datum/tijdfuncties van je database moet gebruiken, en meteen van unix timestamps moet afstappen. Wat je wil kan wel, maar je zult ook moeten berekenen wat 12 uur 's nachts is. Maak het jezelf niet moeilijker dan het is en stap hier vanaf.
Gewijzigd op 23/01/2017 16:04:50 door Ben van Velzen
 
- Rob -

- Rob -

23/01/2017 16:08:15
Quote Anchor link
Oké, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.