foreach mysql insert

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 11:35:33
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Ik ben bezig met een site waarop o.a. een portfolio komt. De klant moet zelf via een zelfgebouwt CMS systeem portfolio items kunnen toevoegen. Nu heb ik een script waarbij dynamisch het aantal input fields voor afbeeldingen word bepaalt. Dit werkt allemaal prima, behalve dat hij alleen de eerste input field invoert in de database...
Is er iemand die ziet waar het probleem zit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
include('functions/connection.php');
include("functions/XXXX");
include("functions/XXXX");
//voor de foto upload


//VOOR DE ADMIN CHECK

$sql="XXXXXXXX";
$result=mysql_query($sql);
$data=mysql_fetch_array($result);
$gebruiker=$_SESSION['username'];
if(!isset($_GET['x'])){
    $aantal=2;
}
else{
    $aantal= $_GET['x'];
}

?>

<html>
<head>


</head>
<body>
<h3>portfolio item toevoegen</h3>

<fieldset class="dashboard">
<legend class="dashboard">Beheer</legend>
<?php
if (isset($_REQUEST['submit'])) {
    $name = $_POST["name"];
    $description = $_POST["description"];
    $video = $_POST["video"];
    
    $fieldname = 'imgfile';
    $active_keys = array();
    foreach($_FILES[$fieldname]['name'] as $key => $filename) {
        if(!empty($filename)) {
            $active_keys[] = $key;
        }
    }

        
        foreach($active_keys as $key) {
    
        //foto uploaden
    
            $path_thumbs = "upload/thumbs";
            $path_big = "upload/images";
            
            //the new width of the resized image.
                $img_thumb_width = 150; // in pixel
            //Do you want to limit the extensions of files uploaded (yes/no)

                $extlimit = "no";
            //allowed Extensions
                $limitedext = array(".gif",".jpg",".png",".jpeg",".bmp");
            $file_type = $_FILES['imgfile']['type'][$key];
            $file_name = $_FILES['imgfile']['name'][$key];
            $file_size = $_FILES['imgfile']['size'][$key];
            $file_tmp = $_FILES['imgfile']['tmp_name'][$key];
    
           //check file extension
           $ext = strrchr($file_name,'.');
           $ext = strtolower($ext);
           if (($extlimit == "yes") && (!in_array($ext,$limitedext))) {
              echo "Verkeerde extensie.  <br>--<a href=\"$_SERVER[PHP_SELF]\">back</a>";
              exit();
           }

           //get the file extension.
          
           $file_ext = end(explode(".", $file_name));
    
           //create a random file name
           $rand_name = md5(time());
           $rand_name= rand(0,999999999);
           //get the new width variable.
           $ThumbWidth = $img_thumb_width;
    
           //keep image type
           if($file_size){
              if($file_type == "image/pjpeg" || $file_type == "image/jpeg"){
                   $new_img = imagecreatefromjpeg($file_tmp);
               }
elseif($file_type == "image/x-png" || $file_type == "image/png"){
                   $new_img = imagecreatefrompng($file_tmp);
               }
elseif($file_type == "image/gif"){
                   $new_img = imagecreatefromgif($file_tmp);
               }

               //list width and height and keep height ratio.
               list($width, $height) = getimagesize($file_tmp);
               $imgratio=$width/$height;
               if ($imgratio>1){
                  $newwidth = $ThumbWidth;
                  $newheight = $ThumbWidth/$imgratio;
               }
else{
                     $newheight = $ThumbWidth;
                     $newwidth = $ThumbWidth*$imgratio;
               }

               //function for resize image.
               if (function_exists(imagecreatetruecolor)){
               $resized_img = imagecreatetruecolor($newwidth,$newheight);
               }
else{
                     die("Error: Please make sure you have GD library ver 2+");
               }

               imagecopyresized($resized_img, $new_img, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
               //save image
               ImageJpeg ($resized_img,"$path_thumbs/$rand_name.$file_ext");
               ImageDestroy ($resized_img);
               ImageDestroy ($new_img);
               move_uploaded_file ($file_tmp, "$path_big/$rand_name.$file_ext");
            }
        }

        
        //foto's toevoegen
            foreach($active_keys as $key) {
                mysql_query("INSERT INTO images (link,thumb,name) VALUES ('$path_big/$rand_name.$file_ext','$path_thumbs/$rand_name.$file_ext','$name')");
            }

        
        //algemene data invoegen
        $sql = "INSERT INTO projecten (name,description,video) VALUES ('$name','$description','$video')";
        
        if( ($result = mysql_query($sql)) ) {
            echo '<p><img src="images/icons/accept.gif" alt"" /> Portfolio item succesvol aangemaakt!</p>';
            $page = "index.php?page=portfolio";
            $sec = "1";
            //header("Refresh: $sec; url=$page");
        } else {
            echo "ERROR: ".mysql_error();
        }
}
else {
?>


<div id="container">

<form action="" enctype="multipart/form-data" method="post" class="niceform" name="UD">

<dl>
    <dt><label for="name">Titel:</label></dt>
    <dd><input type="text" name="name" id="name" size="32" maxlength="128" /></dd>
</dl>
<dl>
    <dt><label for="description">Beschrijving:</label></dt>
    <dd><textarea name="description" id="description" rows="8" cols="65"></textarea></dd>
</dl>
<?php for($i=0; $i < $aantal; $i++) { ?>
    <dl>
        <dt><label for="imgfile">Kies foto:</label></dt>
        <dd><input name="imgfile[]" id="imgfile[]" type="file" /></dd>
    </dl>
    <?php } ?>
<dl>
    <dt><label for="video">(Embed) Video:</label></dt>
    <dd><textarea name="video" id="video" rows="8" cols="65"></textarea></dd>
</dl>
        <dd><input type="submit" name="submit" id="submit" value="voeg toe" /></dd>

</form>
</div>
</fieldset>

<?php
}
?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:52:04
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

03/11/2010 13:03:01
Quote Anchor link
kun je $key is een echo geven als die word uitgevoerd en kijken of die meerdere malen word uitgevoerd bij meerdere bestanden?
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 14:36:51
Quote Anchor link
Dat moet die wel doen want alle bestanden worden wel netjes geupload.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 14:48:30
Quote Anchor link
Heb je al in je database gekeken wat er in zit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($active_keys as $key) {
    mysql_query("INSERT INTO images (link,thumb,name) VALUES ('$path_big/$rand_name.$file_ext','$path_thumbs/$rand_name.$file_ext','$name')");
}

?>

Want hoe vaak deze loop ook loopt, het zijn allemaal dezelfde records.
Hou $vars buiten de quotes.
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 15:01:28
Quote Anchor link
euh.... ja
het zit er goed in alleen het is maar 1 entry, dus hij vult niet alles in maar alleen de eerste....
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 15:04:46
Quote Anchor link
Dit heeft geen nut.
De tweede regel overschrijft gewoon de eerste.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$rand_name
= md5(time());
$rand_name = rand(0,999999999);
?>

En een fatsoenlijke naam begint nooit met een cijfer.
Gewijzigd op 03/11/2010 15:05:52 door - SanThe -
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 15:27:06
Quote Anchor link
prima, bedankt. maar daar ging het ff niet over....
so.... back ontopic :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.