foreach mysql insert

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 11:35:33
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Ik ben bezig met een site waarop o.a. een portfolio komt. De klant moet zelf via een zelfgebouwt CMS systeem portfolio items kunnen toevoegen. Nu heb ik een script waarbij dynamisch het aantal input fields voor afbeeldingen word bepaalt. Dit werkt allemaal prima, behalve dat hij alleen de eerste input field invoert in de database...
Is er iemand die ziet waar het probleem zit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
include('functions/connection.php');
include("functions/XXXX");
include("functions/XXXX");
//voor de foto upload


//VOOR DE ADMIN CHECK

$sql="XXXXXXXX";
$result=mysql_query($sql);
$data=mysql_fetch_array($result);
$gebruiker=$_SESSION['username'];
if(!isset($_GET['x'])){
    $aantal=2;
}
else{
    $aantal= $_GET['x'];
}

?>

<html>
<head>


</head>
<body>
<h3>portfolio item toevoegen</h3>

<fieldset class="dashboard">
<legend class="dashboard">Beheer</legend>
<?php
if (isset($_REQUEST['submit'])) {
    $name = $_POST["name"];
    $description = $_POST["description"];
    $video = $_POST["video"];
    
    $fieldname = 'imgfile';
    $active_keys = array();
    foreach($_FILES[$fieldname]['name'] as $key => $filename) {
        if(!empty($filename)) {
            $active_keys[] = $key;
        }
    }

        
        foreach($active_keys as $key) {
    
        //foto uploaden
    
            $path_thumbs = "upload/thumbs";
            $path_big = "upload/images";
            
            //the new width of the resized image.
                $img_thumb_width = 150; // in pixel
            //Do you want to limit the extensions of files uploaded (yes/no)

                $extlimit = "no";
            //allowed Extensions
                $limitedext = array(".gif",".jpg",".png",".jpeg",".bmp");
            $file_type = $_FILES['imgfile']['type'][$key];
            $file_name = $_FILES['imgfile']['name'][$key];
            $file_size = $_FILES['imgfile']['size'][$key];
            $file_tmp = $_FILES['imgfile']['tmp_name'][$key];
    
           //check file extension
           $ext = strrchr($file_name,'.');
           $ext = strtolower($ext);
           if (($extlimit == "yes") && (!in_array($ext,$limitedext))) {
              echo "Verkeerde extensie.  <br>--<a href=\"$_SERVER[PHP_SELF]\">back</a>";
              exit();
           }

           //get the file extension.
          
           $file_ext = end(explode(".", $file_name));
    
           //create a random file name
           $rand_name = md5(time());
           $rand_name= rand(0,999999999);
           //get the new width variable.
           $ThumbWidth = $img_thumb_width;
    
           //keep image type
           if($file_size){
              if($file_type == "image/pjpeg" || $file_type == "image/jpeg"){
                   $new_img = imagecreatefromjpeg($file_tmp);
               }
elseif($file_type == "image/x-png" || $file_type == "image/png"){
                   $new_img = imagecreatefrompng($file_tmp);
               }
elseif($file_type == "image/gif"){
                   $new_img = imagecreatefromgif($file_tmp);
               }

               //list width and height and keep height ratio.
               list($width, $height) = getimagesize($file_tmp);
               $imgratio=$width/$height;
               if ($imgratio>1){
                  $newwidth = $ThumbWidth;
                  $newheight = $ThumbWidth/$imgratio;
               }
else{
                     $newheight = $ThumbWidth;
                     $newwidth = $ThumbWidth*$imgratio;
               }

               //function for resize image.
               if (function_exists(imagecreatetruecolor)){
               $resized_img = imagecreatetruecolor($newwidth,$newheight);
               }
else{
                     die("Error: Please make sure you have GD library ver 2+");
               }

               imagecopyresized($resized_img, $new_img, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
               //save image
               ImageJpeg ($resized_img,"$path_thumbs/$rand_name.$file_ext");
               ImageDestroy ($resized_img);
               ImageDestroy ($new_img);
               move_uploaded_file ($file_tmp, "$path_big/$rand_name.$file_ext");
            }
        }

        
        //foto's toevoegen
            foreach($active_keys as $key) {
                mysql_query("INSERT INTO images (link,thumb,name) VALUES ('$path_big/$rand_name.$file_ext','$path_thumbs/$rand_name.$file_ext','$name')");
            }

        
        //algemene data invoegen
        $sql = "INSERT INTO projecten (name,description,video) VALUES ('$name','$description','$video')";
        
        if( ($result = mysql_query($sql)) ) {
            echo '<p><img src="images/icons/accept.gif" alt"" /> Portfolio item succesvol aangemaakt!</p>';
            $page = "index.php?page=portfolio";
            $sec = "1";
            //header("Refresh: $sec; url=$page");
        } else {
            echo "ERROR: ".mysql_error();
        }
}
else {
?>


<div id="container">

<form action="" enctype="multipart/form-data" method="post" class="niceform" name="UD">

<dl>
    <dt><label for="name">Titel:</label></dt>
    <dd><input type="text" name="name" id="name" size="32" maxlength="128" /></dd>
</dl>
<dl>
    <dt><label for="description">Beschrijving:</label></dt>
    <dd><textarea name="description" id="description" rows="8" cols="65"></textarea></dd>
</dl>
<?php for($i=0; $i < $aantal; $i++) { ?>
    <dl>
        <dt><label for="imgfile">Kies foto:</label></dt>
        <dd><input name="imgfile[]" id="imgfile[]" type="file" /></dd>
    </dl>
    <?php } ?>
<dl>
    <dt><label for="video">(Embed) Video:</label></dt>
    <dd><textarea name="video" id="video" rows="8" cols="65"></textarea></dd>
</dl>
        <dd><input type="submit" name="submit" id="submit" value="voeg toe" /></dd>

</form>
</div>
</fieldset>

<?php
}
?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:46:20
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

03/11/2010 13:03:01
Quote Anchor link
kun je $key is een echo geven als die word uitgevoerd en kijken of die meerdere malen word uitgevoerd bij meerdere bestanden?
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 14:36:51
Quote Anchor link
Dat moet die wel doen want alle bestanden worden wel netjes geupload.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 14:48:30
Quote Anchor link
Heb je al in je database gekeken wat er in zit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($active_keys as $key) {
    mysql_query("INSERT INTO images (link,thumb,name) VALUES ('$path_big/$rand_name.$file_ext','$path_thumbs/$rand_name.$file_ext','$name')");
}

?>

Want hoe vaak deze loop ook loopt, het zijn allemaal dezelfde records.
Hou $vars buiten de quotes.
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 15:01:28
Quote Anchor link
euh.... ja
het zit er goed in alleen het is maar 1 entry, dus hij vult niet alles in maar alleen de eerste....
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 15:04:46
Quote Anchor link
Dit heeft geen nut.
De tweede regel overschrijft gewoon de eerste.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$rand_name
= md5(time());
$rand_name = rand(0,999999999);
?>

En een fatsoenlijke naam begint nooit met een cijfer.
Gewijzigd op 03/11/2010 15:05:52 door - SanThe -
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 15:27:06
Quote Anchor link
prima, bedankt. maar daar ging het ff niet over....
so.... back ontopic :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.