Foreach output twee keer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »
Richard Hansma

Richard Hansma

24/12/2012 15:12:45
Quote Anchor link
Beste PHP-ers,

Ik ben bezig met een formulier, waar je met checkboxes een keuze kunt maken tussen `Ja` en `Nee`. Aangezien er meerdere rijen zijn, wordt dat in een array gezet. Alleen kun je per `Ja` of `Nee` ook een aantal aangeven. Nu wil ik dat uitwerken via foreach, alleen krijg ik de output twee keer.

Hoe kan dit en hoe kan ik het verhelpen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    foreach ($_POST['check'] as $check) {
    if ($check == 'Ja') {
    foreach ($_POST['aantal'] as $aantal) {
    $totaal = 50 * $aantal;
    echo $totaal.'<br>';
  }
 }
}

?>
Gewijzigd op 24/12/2012 15:13:00 door Richard Hansma
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:14:09
 
- Raoul -

- Raoul -

24/12/2012 15:24:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$aantal
= 0;

foreach($_POST['check'] as $check)
{

  if ($check == 'Ja') {
    $aantal++;
  }
}


$totaal = 0;

if ($aantal > 0)
{

  foreach ($_POST['aantal'] as $aantal) {
    $totaal *= $aantal;
  }
}


echo $totaal;
?>


Zoiets? Niet getest trouwens.
Gewijzigd op 24/12/2012 15:25:11 door - Raoul -
 
- Mark -

- Mark -

24/12/2012 16:01:33
Quote Anchor link
Tevens niet getest en er zitten wat voorwaarden aan.

De keys van $_POST['check'] en $_POST['totaal'] moeten hetzelfde zijn en het minimum in aantal moet 1 zijn anders telt hij de Ja niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $totaal
= array_sum(array_intersect_key($_POST['aantal'], array_keys($_POST['check'], 'Ja')));

?>


EDIT: Een iets meer uitgeschreven variant. Bovenstaande is toch wel wat erg onduidelijk zo.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

    # Alle sleutels ophalen waarvan de waarde JA is.

        $keys = array_keys($_POST['check'], 'Ja');


    # Van de gekozen opties de aantallen ophalen.

        $values = array_intersect_key($_POST['aantal'], $keys);


    # De som van de gekozen aantallen bepalen.

        $totaal = array_sum($values);

?>
Gewijzigd op 24/12/2012 16:26:46 door - Mark -
 
Richard Hansma

Richard Hansma

24/12/2012 17:45:30
Quote Anchor link
Dit is niet echt wat ik bedoel. Ik zal proberen wat duidelijker te zijn.

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form action="" method="post">
<input type="text" name="aantal[]">
Ja <input type="checkbox" name="check[]" value="Ja"> Nee <input type="checkbox" name="check[]" value="Nee">
<input type="text" name="aantal[]">
Ja <input type="checkbox" name="check[]" value="Ja"> Nee <input type="checkbox" name="check[]" value="Nee">
<input type="text" name="aantal[]">
Ja <input type="checkbox" name="check[]" value="Ja"> Nee <input type="checkbox" name="check[]" value="Nee">
</form>


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    foreach ($_POST['check'] as $check) {
    if ($check == 'Ja') {
    foreach ($_POST['aantal'] as $aantal) {
    $totaal = 50 * $aantal;
    echo $totaal.'<br>';
  }
 }
}

?>


Als er op `Ja` wordt gedrukt, moet hij het aantal wat in dezelfde rij staat meenemen, anders gewoon `0`. Dit werkt met bovenstaande code, al heb ik die wat simpeler gelaten. Ik krijg de output twee keer. In mijn ogen komt dat door mijn `nested foreach`, alleen kom ik er niet achter hoe ik dit moet veranderen.

Mochten de antwoorden hier al gegeven mij toch kunnen helpen, zou ik graag wat extra informatie willen.
Gewijzigd op 24/12/2012 17:45:51 door Richard Hansma
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

24/12/2012 18:15:54
Quote Anchor link
Als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<input type="text" name="aantal[1]">
<input type="checkbox[]" name="check[]" value="1">
<?php
foreach ($_POST['check'] as $value) {
    if (trim($_POST['aantal'][$value]) != '') {
    $totaal = 50 * $_POST['aantal'][$value];
    echo $totaal.'<br>';
}

?>
Gewijzigd op 24/12/2012 18:16:39 door Ger van Steenderen
 
Jurgen B

Jurgen B

24/12/2012 21:42:47
Quote Anchor link
Het feit dat je checkbox gebruikt om Ja/Nee te kiezen is een beetje vervelend. Als je namelijk niks invult dan verloopt je index ten op zichtte van de value array. Er van uitgaande dat alle Ja/Nee correct worden ingevuld zou dit moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach ($_POST['check'] as $key => $value) {
   if ($value == 'Ja') {
      $totaal += 50 * $_POST['aantal'][$key]; // je overschrijft hier steeds het totaal, terwijl je aannemelijk wilt optellen?
   }
}
?>
Gewijzigd op 24/12/2012 21:43:11 door Jurgen B
 
Richard Hansma

Richard Hansma

24/12/2012 22:12:38
Quote Anchor link
Heel erg bedankt voor de moeite iedereen. Het is gelukt. Ik heb elk antwoord bekeken en geprobeerd en uiteindelijk dit gekregen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach ($_POST['check'] as $key => $value) {
   if ($value == 'Ja') {
      $totaal = 50 * $_POST['aantal'][$key];
      echo $totaal.'<br>';
   }
}

?>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/12/2012 11:34:54
Quote Anchor link
Dan denk je dat het gelukt is maar dat is niet zo. Als er bv 5 checkboxen op de pagina zijn en iemand checked 3 en 4, dan worden de aantallen van aantallen 1 en 2 berekend.
Daarom heb ik in mijn eerdere reactie op een andere manier gedaan, dit werkt namelijk altijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.