form field rode border geven na error

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Advanced Mendix Developer Order Management Systeme

Advanced Mendix Developer Order Management Systemen (NL) Den Haag HBO/WO IT Professional "Als Advanced Mendix Developer impact maken op de groeiende e-commerce markt? Je doet dit bij PostNL door met je DevOps team onze Mendix applicaties verder te ontwikkelen, waarbij je complexe logistieke business processen vertaalt naar applicaties die ons primaire proces ondersteunen". Wat ga je doen? PostNL wordt een postal tech company We nemen de ontwikkeling van onze IT applicaties in eigen hand door onze eigen software-ontwikkel-capability op te zetten. Als Advanced Mendix Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair, agile werkend Business-IT-team. Samen met dit team bouw je onze logistieke IT-applicaties verder

Bekijk vacature »

L deB

L deB

25/11/2015 11:23:49
Anchor link
Hallo beste mensen,

Ik heb een formulier met foutvalidatie.
Ik kan bij een fout bijvoorbeeld naast een veld dat niet is ingevuld (en wel ingevuld moet worden) een tekst of rood asteriskje laten plaatsen.

Nu wil ik graag dat de form field highlight als het niet door de validatie heenkomt.
Enigszins op de volgende manier:

http://static.afbeeldinguploaden.nl/1511/127967/fxGF71C4.png

Ik zoeken en zoeken via Google, kom vooral op codes uit die aangeven wat er moet gebeuren als de focus op een form field ligt, zoals bijvoorbeeld bij de volgende site

https://css-tricks.com/snippets/css/glowing-blue-input-highlights/

Zoiets wil ik dus ook graag, maar dan voor als een veld, of velden, de validatie niet goed doorkomen.

Via Google gezocht op dingen als 'form field highlight on error' en op youtube ook gezocht. Ik kom tot nu toe niet tegen wat ik nodig heb.

Iemand die me kan aangeven waar ik op moet zoeken, waar een handleiding staat, hoe ik het in het algemeen aan kan pakken, stuk CSS of php code wat nog nodig is?

Alvast bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2021 19:14:52
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2015 13:13:21
Anchor link
Dubbel topic, daarom gesloten.
 
 

Dit topic is gesloten.Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.