Form getal controle in database met grafische weergave tijdens wachten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance medior java ontwikkelaar Belastingdienst

Concern: Belastingdienst B/cao Uren per week: 36,00 Standplaats: Apeldoorn Max tarief: € 85,00 Startdatum inzet: 24-10-2022 Einddatum: open De Douane Keten Aangifte zoekt een Medior Java Ontwikkelaar De Douane Keten Aangifte (DA) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor de Douane applicaties, die het aangifteproces voor Douane ondersteunen. Daaronder vallen de systemen voor o.a. invoeren, doorvoeren en uitvoeren van goederen naar de EU (en Nederland). Keten DA is een van de drie ketens van IV Douane. Ontwikkeling van nieuwe applicaties en verbetering/uitbreiding van bestaande applicaties vindt binnen IV Douane plaats in tweewekelijkse sprints m.b.v. Agile-ontwikkelmethoden.

Bekijk vacature »

Van Sebas

Van Sebas

05/07/2021 13:01:11
Quote Anchor link
Op de website van de Staatsloterij kan je een controle uitvoeren of je met je lotnummer een prijs gewonnen hebt bij de laatste trekking zie: https://staatsloterij.nederlandseloterij.nl/trekkingsuitslag

Hier kan je dan aan de hand van een invulformulier een lotnummer (of meerdere lotnummers) opgeven en als je dan op de knop checken klikt zie je een grafische weergave van de prijs die je gewonnen hebt (testen met bv lotnummer aa12345).

Weet iemand hoe dit grafische gemaakt is (of dat er ergens online een soort handleiding staat) hoe je zoiets kan bouwen? Ik zou graag voor een lokale club ook zoiets willen maken zodat je op een mooie wijze kan zien of je op je ingevulde lotnummer (of lotnummers) een prijs gewonnen hebt en hoeveel dan.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/10/2022 03:11:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2021 13:51:32
Quote Anchor link
Het lijkt mij een JavaScript.
Kijk eens in de HTML-code of je iets kan vinden?
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

05/07/2021 13:52:46
Quote Anchor link
Je zou ook een gifje kunnen maken die je eerst 1 of 2 seconden laat zien en daarna pas een div of span met de echte prijs uit de database.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/07/2021 15:09:32
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.