FORM in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jaron T

Jaron T

23/09/2010 15:18:27
Quote Anchor link
Is het mogelijk om onderstaande te verwerken in php? (dus ZONDER output in de broncode)

Thanks.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<form name="paypal" action="https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post">
    <input type="hidden" name="business" value="[email protected]">
    <input type="hidden" name="cmd" value="_cart">
    <input type="hidden" name="upload" value="1"


    <input type="hidden" name="item_name_1" value="Productnaam">
    <input type="hidden" name="item_number_1" value="1337">
    <input type="hidden" name="amount_1" value="5.95">

    <input type="hidden" name="item_name_2" value="Prodsuctnaam">
    <input type="hidden" name="item_number_2" value="337">
    <input type="hidden" name="amount_2" value="5.15">


    <input type="hidden" name="currency_code" value="EUR" />
    <input type="hidden" name="undefined_quantity" value="1">
    <input type="hidden" name="rm" value="2" />
    <input type="hidden" name="no_shipping" value="1">
    <input type="hidden" name="invoice" value="5465456465464" />
    <input type="hidden" name="notify_url" value="http://mijnwebsite.nl/paypal_notify.php" />
    <input type="hidden" name="cancel_url" value="http://mijnwebsite.nl/paypal_return?success=false" />
    <input type="hidden" name="return" value="http://mijnwebsite.nl/paypal_return.php" />
</form>

<script type="text/javascript">
    onload=document.paypal.submit();
</script>


Code tags toegevoegd ipv quote[/modedit]
Gewijzigd op 23/09/2010 15:47:22 door Jaron T
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:46:56
 
Pim -

Pim -

23/09/2010 15:19:15
Quote Anchor link
Dit ziet er heel fout uit...
Wat wil je bereiken?
 
Jaron T

Jaron T

23/09/2010 15:31:47
Quote Anchor link
Een request naar paypal.com met 2 verschillende producten die een callback geven naar 2 verschillende php scripts.

(het werkt overigens prima!).
 
Jaron T

Jaron T

26/09/2010 12:29:39
Quote Anchor link
BUMP
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

26/09/2010 12:40:33
Quote Anchor link
Wees duidelijk in je vraagstelling!!
op de vraag:
"Is het mogelijk om onderstaande te verwerken in php?"
kan in prinipe altijd ja worden geschreven

" (dus ZONDER output in de broncode)"
doet totaal niet terzake, jij bent degene die de output dan zal genereren
 
Jaron T

Jaron T

27/09/2010 09:57:38
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 26/09/2010 12:40:33:
Wees duidelijk in je vraagstelling!!
op de vraag:
"Is het mogelijk om onderstaande te verwerken in php?"
kan in prinipe altijd ja worden geschreven

" (dus ZONDER output in de broncode)"
doet totaal niet terzake, jij bent degene die de output dan zal genereren


Mijn vraag is simpel:

Ik wil een POST uitvoeren met PHP zonder FORM.


edit:

De oplossing

$curl = curl_init('http://www.site.com/cgi-bin/waiting.php');
curl_setopt ($curl, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt ($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, "Name=$Name&Email=$Email&Message=$Message");
curl_setopt ($curl, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_exec ($curl);
curl_close ($curl);
Gewijzigd op 27/09/2010 10:01:31 door Jaron T
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.