Form input type="date" not empty

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny von Gaal

Danny von Gaal

29/05/2016 22:14:22
Quote Anchor link
Wanneer ik met html het input form type op date plaats dan werkt dit niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(!empty($_POST['form-datum']) {

}

?>


Ik heb met fiddler gekeken maar er wordt niets verstuurd. Hoe kan dit er dan toch doorheen komen en hoe vang ik het af?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:19:26
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2016 22:16:48
Quote Anchor link
Hoe ziet het formulier er uit?
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

29/05/2016 22:33:56
Quote Anchor link
Dit is het datum gedeelte van mijn formulier. Maar als je die leeg laat dan ziet php het als gevuld wanneer je Chrome of je mobiel gebruikt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<html>
<div class="form-group">
<label>Datum *:</label>
<input type="date" class="form-control" name="form-datum" placeholder="0000-00-00" required>
</div>
</html>


Toevoeging op 29/05/2016 22:34:36:

Danny von Gaal op 29/05/2016 22:33:56:
Dit is het datum gedeelte van mijn formulier. Maar als je die leeg laat dan ziet php het als gevuld wanneer je Chrome of je mobiel gebruikt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="form-group">
<label>Datum *:</label>
<input type="date" class="form-control" name="form-datum" placeholder="0000-00-00" required>
</div>
Gewijzigd op 29/05/2016 22:34:19 door Danny von Gaal
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/05/2016 22:37:01
Quote Anchor link
Je mist je form-tag.
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

29/05/2016 23:19:30
Quote Anchor link
- Ariën - op 29/05/2016 22:37:01:
Je mist je form-tag.


Ik heb alleen het deel van mijn form geplaatst wat nodig is voor het voorbeeld. Uiteraard zijn de form tags gewoon aanwezig. Het formulier werkt verder gewoon goed.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

29/05/2016 23:56:29
Quote Anchor link
haakjes openen en sluiten tellen :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(!empty($_POST['form-datum']) ) {}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.