form met submit button (probleempje)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Marcel sauer

marcel sauer

06/01/2015 20:52:30
Quote Anchor link
hallo, ik ben weer eens aan het stoeien met mijn site.
ik heb een login script in gebruik.
als ik bij het register form de submit button klik wordt de pagina wit maar er gebeurt niks meer.
nu weet ik dat je met echo's de meldingen / fout meldingen op kan roepen. maar hoe doe je dit ook al weer?
ik heb al gegoogled of trouble shooting php, php fout oplossen, echo, enz...

kunnen jullie mij op weg helpen zodat ik zelf kan proberen mijn fout te herstellen?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 22:29:17
 

06/01/2015 20:53:51
Quote Anchor link
echo's "oproepen" is gewoon echoen en kan met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo 'Foo';


Dan kan je ook nog de errors aanzetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(1);
 
Marcel sauer

marcel sauer

06/01/2015 20:56:10
Quote Anchor link
ok bedankt voor de snelle reactie maar 'Foo'??? waar staat dit voor?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2015 20:59:11
Quote Anchor link
Zomaar een willekeurige tekst in de programmeerwereld. Er had net zo goed 'Poes!' kunnen staan.

Foo komt uit de term 'Foo Bar', en er zit een hele bloemlezing aan geschiedenis achter ;).
 

06/01/2015 21:00:27
Quote Anchor link
@Aar, jemig gelijk zo sexueel. Haha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2015 21:01:44
Quote Anchor link
Sexueel? Nee, ik kan het ook niet helpen dat mijn kat de kamer binnen komt lopen. ;-)
 
Marcel sauer

marcel sauer

06/01/2015 21:08:21
Quote Anchor link
hahaha dacht al waar komt foo vandaan. lol

error _reporting in de head dus.

het is wel raar want voor username kan ik wel gelijk controlle doen in de database (mysql)
maar er gaat iets mis met de submit.
de connectie naar de database werkt dus wel als ik een handmatig user aan maak kan ik ook inloggen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2015 21:10:16
Quote Anchor link
Ik zou error_reporting(1); tussen PHP-tags plaatsen bovenaan de HTML-output.

Hoe controleer je nu of je formulier verstuurd is?
 
Marcel sauer

marcel sauer

06/01/2015 21:20:03
Quote Anchor link
momenteel checked hij dus nog niet.

jij bedoelt dat je error reporter boven
<html>
<head>
<title>

zou zetten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2015 21:24:42
Quote Anchor link
Je kan met deze code kijken of een formulier is verstuurd, of juist niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    echo "Je formulier is via POST verstuurd";
}
else {
    echo "Je formulier is niet verstuurd. Hier kan je bijvoorbeeld je formulier tonen";
}

?>
 
Marcel sauer

marcel sauer

06/01/2015 21:29:45
Quote Anchor link
ok bedankt ik ga dat er even in voegen.

bedankt voor je hulp alvast!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2015 21:32:27
Quote Anchor link
Graag gedaan!
Als het nog niet helpt, laat dan even je relevante code zien, zodat we je verder kunnen helpen.
 
Marcel sauer

marcel sauer

06/01/2015 22:38:59
Quote Anchor link
hij geeft aan dat het formulier verstuurd is als ik hem helemaal boven zet.
ik ben echoend het script af gegaan en hij echoed niet meer na dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_POST['doRegister'] == 'Register')
{


/******************* Filtering/Sanitizing Input *****************************
This code filters harmful script code and escapes data of all POST data
from the user submitted form.
*****************************************************************/

foreach($_POST as $key => $value) {
    $data[$key] = filter($value);
}

?>


boven de foreach doet hij het nog wel
Gewijzigd op 06/01/2015 22:40:21 door marcel sauer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2015 23:15:42
Quote Anchor link
Probeer mijn code eens, als $_POST['doRegister'] niet bestaat krijg je nu een notice-foutmelding. met mijn manier heb je daar geen last van.
 
Marcel sauer

marcel sauer

07/01/2015 20:39:18
Quote Anchor link
ik heb de hele POST weg gehaald inclusief alle inhoud. als ik nu op de submit button klik laad hij het formulier opnieuw en er gebeurt niks.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
if($_POST['doRegister'] == 'Register')
{

echo "Je formulier is via POST verstuurd";


/******************* Filtering/Sanitizing Input *****************************
This code filters harmful script code and escapes data of all POST data
from the user submitted form.
*****************************************************************/

foreach($_POST as $key => $value) {
    $data[$key] = filter($value);
}

 

/********************* RECAPTCHA CHECK *******************************
This code checks and validates recaptcha
****************************************************************/

 require_once('recaptchalib.php');
    
      $resp = recaptcha_check_answer ($privatekey,
                                      $_SERVER["REMOTE_ADDR"],
                                      $_POST["recaptcha_challenge_field"],
                                      $_POST["recaptcha_response_field"]);

      if (!$resp->is_valid) {
        die ("<h3>Image Verification failed!. Go back and try again.</h3>" .
             "(reCAPTCHA said: " . $resp->error . ")");            
      }

/************************ SERVER SIDE VALIDATION **************************************/
/********** This validation is useful if javascript is disabled in the browswer ***/


if(empty($data['full_name']) || strlen($data['full_name']) < 4)
{

$err[] = "ERROR - Invalid name. Please enter atleast 3 or more characters for your name";
//header("Location: register.php?msg=$err");
//exit();

}

// Validate User Name
if (!isUserID($data['user_name'])) {
$err[] = "ERROR - Invalid user name. It can contain alphabet, number and underscore.";
//header("Location: register.php?msg=$err");
//exit();

}

// Validate Email
if(!isEmail($data['usr_email'])) {
$err[] = "ERROR - Invalid email address.";
//header("Location: register.php?msg=$err");
//exit();

}
// Check User Passwords
if (!checkPwd($data['pwd'],$data['pwd2'])) {
$err[] = "ERROR - Invalid Password or mismatch. Enter 5 chars or more";
//header("Location: register.php?msg=$err");
//exit();

}
      
$user_ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

// stores sha1 of password
$sha1pass = PwdHash($data['pwd']);

// Automatically collects the hostname or domain  like example.com)
$host  = $_SERVER['HTTP_HOST'];
$host_upper = strtoupper($host);
$path   = rtrim(dirname($_SERVER['PHP_SELF']), '/\\');

// Generates activation code simple 4 digit number
$activ_code = rand(1000,9999);

$usr_email = $data['usr_email'];
$user_name = $data['user_name'];

/************ USER EMAIL CHECK ************************************
This code does a second check on the server side if the email already exists. It
queries the database and if it has any existing email it throws user email already exists
*******************************************************************/


$rs_duplicate = mysql_query("select count(*) as total from users where user_email='$usr_email' OR user_name='$user_name'") or die(mysql_error());
list($total) = mysql_fetch_row($rs_duplicate);

if ($total > 0)
{

$err[] = "ERROR - The username/email already exists. Please try again with different username and email.";
//header("Location: register.php?msg=$err");
//exit();

}
/***************************************************************************/

if(empty($err)) {

$sql_insert = "INSERT into `users`
              (`full_name`,`user_email`,`pwd`,`address`,`tel`,`fax`,`website`,`date`,`users_ip`,`activation_code`,`country`,`user_name`
            )
            VALUES
            ('$data[full_name]','$usr_email','$sha1pass','$data[address]','$data[tel]','$data[fax]','$data[web]'
            ,now(),'$user_ip','$activ_code','$data[country]','$user_name'
            )
            "
;
            
mysql_query($sql_insert,$link) or die("Insertion Failed:" . mysql_error());
$user_id = mysql_insert_id($link);  
$md5_id = md5($user_id);
mysql_query("update users set md5_id='$md5_id' where id='$user_id'");
//    echo "<h3>Thank You</h3> We received your submission.";

if($user_registration)  {
$a_link = "
*****ACTIVATION LINK*****\n
http://$host$path/Login/activate.php?user=$md5_id&activ_code=$activ_code
"
;
}
else {
$a_link =
"Your account is *PENDING APPROVAL* and will be soon activated the administrator.
"
;
}


$message =
"Hello \n
Thank you for registering with us. Here are your login details...\n

User ID: $user_name
Email: $usr_email \n
Passwd: $data[pwd] \n

$a_link

Thank You

Administrator
$host_upper
______________________________________________________
THIS IS AN AUTOMATED RESPONSE.
***DO NOT RESPOND TO THIS EMAIL****
"
;

    mail($usr_email, "Login Details", $message,
    "From: \"Member Registration\" <[email protected]>\r\n" .
     "X-Mailer: PHP/" . phpversion());

  header("Location: Login/thankyou.php");  
  exit();
    
     }
 }
                    

?>


[/CODE]
Gewijzigd op 07/01/2015 20:43:30 door marcel sauer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2015 21:11:02
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet mijn manier?
 
Marcel sauer

marcel sauer

07/01/2015 21:26:22
Quote Anchor link
o sorry verkeerd gelezen....

ik heb nu de gehele $_POST['doRegister'] +inhoud verwijderd en jouw controlle code er in gezet.

nu bij het openen van de pagina geeft hij aan dat het formulier nog niet verstuurd is.
na het invullen van gegevens en op de submit button te hebben gedrukt geeft hij een blanco pagina met de text dat het formulier verstuurd is.

alleen geen gevens in de database te vinden en hij linkt ook niet door naar de thankyou.php pagina.
die door link is makkelijk te maken alleen ergens gaat nog iets fout bij de database.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2015 21:35:23
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien. Want ik denk dat de structuur niet klopt.
Een voorbeeld is ook gewenst.
 
Marcel sauer

marcel sauer

07/01/2015 21:38:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
<?php
<body>
<
table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" class="main">
  <
tr>
    <
td colspan="3">&nbsp;</td>
  <
/tr>
  <
tr>
    <
td width="160" valign="top"><p>&nbsp;</p>
      <
p>&nbsp; </p>
      <
p>&nbsp;</p>
      <
p>&nbsp;</p>
      <
p>&nbsp;</p></td>
    <
td width="732" valign="top"><p>
    [
code]<?php
     if (isset($_GET['done'])) { ?>

      <h2>Thank you</h2> Your registration is now complete and you can <a href="login.php">login here</a>";
     <?php exit();
      }

    ?>
</p>
      <h3 class="titlehdr">Free Registration / Signup</h3>
      <p>Please register a free account, before you can start posting your ads.
        Registration is quick and free! Please note that fields marked <span class="required">*</span>
        are required.</p>
     <?php    
     if(!empty($err))  {
       echo "<div class=\"msg\">";
      foreach ($err as $e) {
        echo "* $e <br>";
        }

      echo "</div>";    
       }

     ?>

    
      <br>
      <form action="register.php" method="post" name="regForm" id="regForm" >
        <table width="95%" border="0" cellpadding="3" cellspacing="3" class="forms">
          <tr>
            <td colspan="2">Your Name / Company Name<span class="required"><font color="#CC0000">*</font></span><br>
              <input name="full_name" type="text" id="full_name" size="40" class="required"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2">Contact Address (with ZIP)<span class="required"><font color="#CC0000">*</font></span><br>
              <textarea name="address" cols="40" rows="4" id="address" class="required"></textarea>
              <span class="example">VALID CONTACT DETAILS</span> </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Country <font color="#CC0000">*</font></span></td>
            <td><select name="country" class="required" id="select8">
                <option value="" selected></option>
                <option value="Afghanistan">Afghanistan</option>
                <option value="Albania">Albania</option>
                <option value="Algeria">Algeria</option>
                <option value="Andorra">Andorra</option>
                <option value="Anguila">Anguila</option>
                <option value="Antarctica">Antarctica</option>
                <option value="Antigua and Barbuda">Antigua and Barbuda</option>
                <option value="Argentina">Argentina</option>
                <option value="Armenia ">Armenia </option>
                <option value="Aruba">Aruba</option>
                <option value="Australia">Australia</option>
                <option value="Austria">Austria</option>
                <option value="Azerbaidjan">Azerbaidjan</option>
                <option value="Bahamas">Bahamas</option>
                <option value="Bahrain">Bahrain</option>
                <option value="Bangladesh">Bangladesh</option>
                <option value="Barbados">Barbados</option>
                <option value="Belarus">Belarus</option>
                <option value="Belgium">Belgium</option>
                <option value="Belize">Belize</option>
                <option value="Bermuda">Bermuda</option>
                <option value="Bhutan">Bhutan</option>
                <option value="Bolivia">Bolivia</option>
                <option value="Bosnia and Herzegovina">Bosnia and Herzegovina</option>
                <option value="Brazil">Brazil</option>
                <option value="Brunei">Brunei</option>
                <option value="Bulgaria">Bulgaria</option>
                <option value="Cambodia">Cambodia</option>
                <option value="Canada">Canada</option>
                <option value="Cape Verde">Cape Verde</option>
                <option value="Cayman Islands">Cayman Islands</option>
                <option value="Chile">Chile</option>
                <option value="China">China</option>
                <option value="Christmans Islands">Christmans Islands</option>
                <option value="Cocos Island">Cocos Island</option>
                <option value="Colombia">Colombia</option>
                <option value="Cook Islands">Cook Islands</option>
                <option value="Costa Rica">Costa Rica</option>
                <option value="Croatia">Croatia</option>
                <option value="Cuba">Cuba</option>
                <option value="Cyprus">Cyprus</option>
                <option value="Czech Republic">Czech Republic</option>
                <option value="Denmark">Denmark</option>
                <option value="Dominica">Dominica</option>
                <option value="Dominican Republic">Dominican Republic</option>
                <option value="Ecuador">Ecuador</option>
                <option value="Egypt">Egypt</option>
                <option value="El Salvador">El Salvador</option>
                <option value="Estonia">Estonia</option>
                <option value="Falkland Islands">Falkland Islands</option>
                <option value="Faroe Islands">Faroe Islands</option>
                <option value="Fiji">Fiji</option>
                <option value="Finland">Finland</option>
                <option value="France">France</option>
                <option value="French Guyana">French Guyana</option>
                <option value="French Polynesia">French Polynesia</option>
                <option value="Gabon">Gabon</option>
                <option value="Germany">Germany</option>
                <option value="Gibraltar">Gibraltar</option>
                <option value="Georgia">Georgia</option>
                <option value="Greece">Greece</option>
                <option value="Greenland">Greenland</option>
                <option value="Grenada">Grenada</option>
                <option value="Guadeloupe">Guadeloupe</option>
                <option value="Guatemala">Guatemala</option>
                <option value="Guinea-Bissau">Guinea-Bissau</option>
                <option value="Guinea">Guinea</option>
                <option value="Haiti">Haiti</option>
                <option value="Honduras">Honduras</option>
                <option value="Hong Kong">Hong Kong</option>
                <option value="Hungary">Hungary</option>
                <option value="Iceland">Iceland</option>
                <option value="India">India</option>
                <option value="Indonesia">Indonesia</option>
                <option value="Ireland">Ireland</option>
                <option value="Israel">Israel</option>
                <option value="Italy">Italy</option>
                <option value="Jamaica">Jamaica</option>
                <option value="Japan">Japan</option>
                <option value="Jordan">Jordan</option>
                <option value="Kazakhstan">Kazakhstan</option>
                <option value="Kenya">Kenya</option>
                <option value="Kiribati ">Kiribati </option>
                <option value="Kuwait">Kuwait</option>
                <option value="Kyrgyzstan">Kyrgyzstan</option>
                <option value="Lao People's Democratic Republic">Lao People's
                Democratic Republic</option>
                <option value="Latvia">Latvia</option>
                <option value="Lebanon">Lebanon</option>
                <option value="Liechtenstein">Liechtenstein</option>
                <option value="Lithuania">Lithuania</option>
                <option value="Luxembourg">Luxembourg</option>
                <option value="Macedonia">Macedonia</option>
                <option value="Madagascar">Madagascar</option>
                <option value="Malawi">Malawi</option>
                <option value="Malaysia ">Malaysia </option>
                <option value="Maldives">Maldives</option>
                <option value="Mali">Mali</option>
                <option value="Malta">Malta</option>
                <option value="Marocco">Marocco</option>
                <option value="Marshall Islands">Marshall Islands</option>
                <option value="Mauritania">Mauritania</option>
                <option value="Mauritius">Mauritius</option>
                <option value="Mexico">Mexico</option>
                <option value="Micronesia">Micronesia</option>
                <option value="Moldavia">Moldavia</option>
                <option value="Monaco">Monaco</option>
                <option value="Mongolia">Mongolia</option>
                <option value="Myanmar">Myanmar</option>
                <option value="Nauru">Nauru</option>
                <option value="Nepal">Nepal</option>
                <option value="Netherlands Antilles">Netherlands Antilles</option>
                <option value="Netherlands">Netherlands</option>
                <option value="New Zealand">New Zealand</option>
                <option value="Niue">Niue</option>
                <option value="North Korea">North Korea</option>
                <option value="Norway">Norway</option>
                <option value="Oman">Oman</option>
                <option value="Pakistan">Pakistan</option>
                <option value="Palau">Palau</option>
                <option value="Panama">Panama</option>
                <option value="Papua New Guinea">Papua New Guinea</option>
                <option value="Paraguay">Paraguay</option>
                <option value="Peru ">Peru </option>
                <option value="Philippines">Philippines</option>
                <option value="Poland">Poland</option>
                <option value="Portugal ">Portugal </option>
                <option value="Puerto Rico">Puerto Rico</option>
                <option value="Qatar">Qatar</option>
                <option value="Republic of Korea Reunion">Republic of Korea Reunion</option>
                <option value="Romania">Romania</option>
                <option value="Russia">Russia</option>
                <option value="Saint Helena">Saint Helena</option>
                <option value="Saint kitts and nevis">Saint kitts and nevis</option>
                <option value="Saint Lucia">Saint Lucia</option>
                <option value="Samoa">Samoa</option>
                <option value="San Marino">San Marino</option>
                <option value="Saudi Arabia">Saudi Arabia</option>
                <option value="Seychelles">Seychelles</option>
                <option value="Singapore">Singapore</option>
                <option value="Slovakia">Slovakia</option>
                <option value="Slovenia">Slovenia</option>
                <option value="Solomon Islands">Solomon Islands</option>
                <option value="South Africa">South Africa</option>
                <option value="Spain">Spain</option>
                <option value="Sri Lanka">Sri Lanka</option>
                <option value="St.Pierre and Miquelon">St.Pierre and Miquelon</option>
                <option value="St.Vincent and the Grenadines">St.Vincent and the
                Grenadines</option>
                <option value="Sweden">Sweden</option>
                <option value="Switzerland">Switzerland</option>
                <option value="Syria">Syria</option>
                <option value="Taiwan ">Taiwan </option>
                <option value="Tajikistan">Tajikistan</option>
                <option value="Thailand">Thailand</option>
                <option value="Trinidad and Tobago">Trinidad and Tobago</option>
                <option value="Turkey">Turkey</option>
                <option value="Turkmenistan">Turkmenistan</option>
                <option value="Turks and Caicos Islands">Turks and Caicos Islands</option>
                <option value="Ukraine">Ukraine</option>
                <option value="UAE">UAE</option>
                <option value="UK">UK</option>
                <option value="USA">USA</option>
                <option value="Uruguay">Uruguay</option>
                <option value="Uzbekistan">Uzbekistan</option>
                <option value="Vanuatu">Vanuatu</option>
                <option value="Vatican City">Vatican City</option>
                <option value="Vietnam">Vietnam</option>
                <option value="Virgin Islands (GB)">Virgin Islands (GB)</option>
                <option value="Virgin Islands (U.S.) ">Virgin Islands (U.S.) </option>
                <option value="Wallis and Futuna Islands">Wallis and Futuna Islands</option>
                <option value="Yemen">Yemen</option>
                <option value="Yugoslavia">Yugoslavia</option>
              </select></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Phone<span class="required"><font color="#CC0000">*</font></span>
            </td>
            <td><input name="tel" type="text" id="tel" class="required"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Fax </td>
            <td><input name="fax" type="text" id="fax">
            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Website </td>
            <td><input name="web" type="text" id="web" class="optional defaultInvalid url">
              <span class="example">http://www.example.com</span></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2"><h4><strong>Login Details</strong></h4></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Username<span class="required"><font color="#CC0000">*</font></span></td>
            <td><input name="user_name" type="text" id="user_name" class="required username" minlength="5" >
              <input name="btnAvailable" type="button" id="btnAvailable"
              onclick='$("#checkid").html("Please wait..."); $.get("checkuser.php",{ cmd: "check", user: $("#user_name").val() } ,function(data){  $("#checkid").html(data); });'
              value="Check Availability">
                <span style="color:red; font: bold 12px verdana; " id="checkid" ></span>
            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Your Email<span class="required"><font color="#CC0000">*</font></span>
            </td>
            <td><input name="usr_email" type="text" id="usr_email3" class="required email">
              <span class="example">** Valid email please..</span></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Password<span class="required"><font color="#CC0000">*</font></span>
            </td>
            <td><input name="pwd" type="password" class="required password" minlength="5" id="pwd">
              <span class="example">** 5 chars minimum..</span></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Retype Password<span class="required"><font color="#CC0000">*</font></span>
            </td>
            <td><input name="pwd2"  id="pwd2" class="required password" type="password" minlength="5" equalto="#pwd"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="22%"><strong>Image Verification </strong></td>
            <td width="78%">
            
         <div class="g-recaptcha" data-sitekey="6LdjFgATAALy9b6q9eBz4AbVFQnsMMBTUBJui"></div>
            </td>
          </tr>
        </table>
        <p align="center">
          <input name="doRegister" type="submit" id="doRegister" value="Register">
        </p>
      </form>
    
      
      </td>
    <td width="196" valign="top">&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="3">&nbsp;</td>
  </tr>
</table>

</body>
?>
[/CODE]
Gewijzigd op 07/01/2015 21:39:10 door marcel sauer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2015 21:41:47
Quote Anchor link
Ik zie niks mis aan dit formulier.
 
Marcel sauer

marcel sauer

07/01/2015 21:48:14
Quote Anchor link
nee ik heb het echt serieus ook al een keer of 8 helemaal na gelopen het is een script van http://php-login-script.com/

ik heb wel alle files in een submap "Login"geplaatst maar dit mag niet uitmaken volgens mij.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.