Form naar pagina?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bombokka

Bombokka

18/08/2006 00:10:00
Quote Anchor link
beste php freaks
ik heb een vraagje:
Zoek form die niet naar een email adres gaat maar naar een andere pagina
moeten 8 balletjes kunnen aanvinken
en naam ivoeren.
Zodat dat op een pagina komt die ik zelf mooi kan indelen.
belangrijk is dat alle verzonden berichten op 1 pagina komen onder elkaar op tijd en datum

Hopelijk is er iemand die mij kan helpen.
iemand zei tegen mij het dan toch gewoon geen emal adres maar een pagina, ik zou denken dat ie elke keer die pagina overschrijft en dat wil ik niet.
Een soort poll/gastenboek met standaard 8 keuze balletje.
by the way mag ook maar 1 balletje worden gekozen en naam moet verplicht zijn.

ben benieuwd, is alweer een tijdje gelden dat ik hier was.

Gr Bombokka
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:48:21
 
Kees de braak

Kees de braak

18/08/2006 11:03:00
Quote Anchor link
Nou ten eerste moet je rekening houden met een aantal dingen, beveiliging, zoals je input checken op html en vreemde tekens, kijken of alles wel is ingevuld. Op de pagina waar het formulier naar toegaat moet worden gecheckt of er wel geldig op die pagina is gekomen door te kijken of de button wel geset is. if(isset($_POST['button'])){ blabla
Op <INPUT TYPE="submit" VALUE="versturen" NAME="button">

Suc6
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/08/2006 11:16:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je met balletjes radiobuttons bedoelt?
Mini-opzetje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">


<html>
<head>
<title>Mini Poll</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body>
    <form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
    <p>
        <label for="een">een</label>
        <input type="radio" id="een" value="een" name="radio" checked="checked">
    </p>
    <p>
        <label for="twee">twee</label>
        <input type="radio" id="twee" value="twee" name="radio">
    </p>
    <p>
        <label for="drie">drie</label>
        <input type="radio" id="drie" value="drie" name="radio">
    </p>
    <p>
        <label for="vier">vier</label>
        <input type="radio" id="vier" value="vier" name="radio">
    </p>
    <p>
        <label for="tekst">tekst:</label>
        <input name="tekst" type="text">
        <input type="submit" value="verzenden">
    </p>
    </form>
    <?php
        if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
            echo '<pre>';
            print_r ($_POST);
            echo '</pre>';
            if (empty ($_POST['tekst'])) {
                echo '<p>je moet wel een tekst invullen</p>';
            }
        }

    ?>

</body>
</html>

Edit:

code tags toegevoegd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Bombokka

Bombokka

19/08/2006 03:46:00
Quote Anchor link
Hai J Koehoorn

Ik heb je code erin geplaatst maar krig steeds een error:

http://www.sitenaam.nl/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php%20echo%20$_SERVER['PHP_SELF'];%20?>


graag zou ik willen dat ie het ingevulde veld in :
heistgeplaatst.htm
Plaatst en elke nieuwe tekst eronder.

Ik weet hoe ik chmod 777 moet doen indien noodzakelijk.
Idd een soort poll maar dan met 4 balletje waarvan je er maar 1 (belangrijkst) mag aanklikken.
ik had een poll van hier maar daar zaten geen balletjes bij en hoe ik kan zorgen dat ze maar 1 van de 4 mogen aanklikken.
Dus eigenlijk als ik me zo bedenk:
Eeen pool met 4 aanvink keuzes en geen 1 malige ip adres blokker en altijd naam moeten invullen.

Nou dat moet er toch al zijn

Gr Bombokka trying to create a tool
 
ArendJan

ArendJan

19/08/2006 09:00:00
Quote Anchor link
dat kan natuurlijk niet in een .htm file. Verder geeft Jan hierboven al de juiste opstapje, al heb ik het gevoel dat jij er weinig van snapt... Je moet de pagina wel opslaan als poll.php...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.