Form php vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marijn

Marijn

24/01/2007 16:37:00
Quote Anchor link
Hallo ieder,

Een vraagje..


Ik wil een list genereren uit een db die afbeeldingen sorteerd op catagorie..


dit gaat goed..
op deze manier..





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
echo"<SELECT NAME=\"afbeelding1\">";    


$query = "SELECT * FROM tbl_catagorie";
$resultaat = mysql_query($query);
while ($obj = mysql_fetch_object($resultaat)) {


echo "<optgroup label=".$obj->naam.">";

$query2 = "SELECT * FROM tbl_afbeelding WHERE catagorie_id=".$obj->catagorie_id."";
$resultaat2 = mysql_query($query2);
while ($obj2 = mysql_fetch_object($resultaat2)) {

$query3 = "SELECT * FROM tbl_afbeelding WHERE afbeelding_id=".$obj7->afbeelding_id."";
echo"<option value=".$obj2->afbeelding_id.">".$obj2->titel."</option>";
}

echo"</optgroup>";
}

?>



Allemaal leuk en aardig..
Maar nu ben ik bezig met de EDIT page voor een cms systeem..

dus iemand wilt pagina aanpassen waar ook standaart foto id bij zit...afbeelding_id in de tbl_pagina..

Nu wil ik het zo maken dat de naam van die afbeelding geselecteerd wordt in die lijst..

Hoe doe ik dat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marijn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:52:45
 
Marijn

Marijn

25/01/2007 11:38:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Nick

nick

25/01/2007 13:23:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je precies, welke lijst [tabel??] en wat wil je prcies bereiken [ info van de foto's laten zien ]?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.