Form script in CSS frame

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sandy Cohen

Sandy Cohen

10/01/2009 07:50:00
Quote Anchor link
Ik probeer een simpel login script te zetten in een CSS frame, maar steeds wanneer ik de pagina dan open met mijn browser dan komt heel het formulier aan het begin van de pagina, alsof het niet in de frame zit.
Hoe kan ik een form in hett frame plaatsen?
(Het script maakt natuurlijk geen gebruik van de php aanduiders).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<p class="Login">Please login:<br>
<form action="<} echo $_SERVER['PHP_SELF']; {>" method="post">
  Username:<br>
  <input type="text" name="user">
  <br>
  Password:<br>
  <input type="text" name="pass">
  <br>
</form>
</p>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sandy Cohen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:39:38
 
Douwe

Douwe

10/01/2009 09:19:00
Quote Anchor link
Als je script geen PHP is, kun je hem in een codeblok laten zetten met en .

En wat bedoel je met een CSS frame?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

10/01/2009 09:31:00
Quote Anchor link
lol dat is WEL php haha XD
 
Sandy Cohen

Sandy Cohen

10/01/2009 09:33:00
Quote Anchor link
Douwe schreef op 10.01.2009 09:19:
Als je script geen PHP is, kun je hem in een codeblok laten zetten met en .

En wat bedoel je met een CSS frame?


Lijkt me duidelijk, gewoon een css blok op je pagina.
(<p class="cssframe">
 
Douwe

Douwe

10/01/2009 10:29:00
Quote Anchor link
Bij een frame denk ik aan <frameset> of <iframe>, twee tags die naar mijn mening niet meer gebruikt horen te worden... En zo duidelijk was het dus niet, want ik begreep het niet ;-)
Maar back on topic:
Volgens mij mag een <form>-element niet in een <p> staan, dus, je moet de <p> in de <form> zetten, in plaats van andersom.
 
Tikkes C

Tikkes C

10/01/2009 10:32:00
Quote Anchor link
<p> is een container! hierin mag inderdaad GEEN form komen! enkel bold etc. zal werken. <p> duidt op een paragraaf, hierin mag je dat gewoon niet doen! gebruik <div>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.