Form submit met entertoets uitzetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mar groen

mar groen

10/09/2014 23:12:19
Quote Anchor link
ik probeer al een tijdje te vinden hoe ik kan voorkomen dat iemand de form submit met de enter toets.
aangezien mijn form hidden parts heeft en een hidden captia (meerdere paginas dus) als iemand dan op pagina 1 zit en op enter drukt submit hij alle paginas en krijg je dus een error omdat er velden niet zijn ingevult.

heeft iemand een idee hoe ik dit moet doen? want ik heb geen idee hoe ik moet beginnen :S

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:35:18
 
- SanThe -

- SanThe -

10/09/2014 23:22:22
Quote Anchor link
Geen submit gebruiken, maar een button type="button" en daar een onclick="this.form.submit();" opzetten om te verzenden
 
Mar groen

mar groen

10/09/2014 23:25:39
Quote Anchor link
hey dat werkte! deze topic kan als Opgelost worden beschouwt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.