Form (Terug + gegevens moeten bewaard blijven)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

13/04/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Op: http://drent.web-share.nl/contact.php
Heb ik een form. Als je dan een veld niet heb ingevult geeft die een fout. En laat die zien wat je nog moet invullen plus een 'terug' link. Als je op terug klik gaat die in de history back, met een javascript namelijk: javascript:history.back()

Daardoor zijn de gegevens die je wel heb ingevult nog gewoon aanwezig!

Op:
http://www.save.web-share.nl/inschrijven.php
Heb ik presies het zelfde, enkel het verschil tussen die pagina's is dat er "session_start();" boven aan staat.

Hierdoor word ook die gegevens vernietigd.

Weet iemand hier een oplosssing voor?

Alvast bedankt,
Melroy
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:21:53
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/04/2006 11:44:00
Quote Anchor link
In plaats van terugsturen kan je toch ook het formulier opnieuw laten zien? Hetzelfde als wat ik hier heb gedaan :).
 
Winston Smith

Winston Smith

13/04/2006 12:03:00
Quote Anchor link
Je kan die velden een value meegeven. Als je ze wel wilt laten zien wanneer de gebruiker is teruggestuurd, geef je als value de POST (of GET)-waarden mee.
Als je ze niet wilt laten zien, unset je de POST-waarden en geef je lege values mee. Dat zou moeten werken denk ik?
 
Eris -

Eris -

13/04/2006 12:08:00
Quote Anchor link
Waarom geen gebruik maken van formhandler. Die lost het probleem op ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.