Formaat box (kader) past zich niet aan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

George van Baasbank

George van Baasbank

10/01/2014 15:07:22
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Op mijn nieuw te bouwen site heb ik een box (kader) gedefinieerd waarop teksten worden getoond. Nu is het zo dat de box (kader) zich NIET aanpast aan de aanwezige tekst als het gaat om de hoogte. De tekst loopt als het ware uit de box.
Waar ga ik de fout in?

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<div class="box3b">
                    <div class="block2">
                        <figure>
                            <img id="afb_kaart" src="<?php echo $cFotomap . $rowAuditant['pasfoto'] ; ?>" width="150px" alt="Pasfoto" />
                        </figure>
                    </div>
                    
                    <div class="block">
                        <p class="standaardtekst">Naam:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['voornaam'] . " " . $rowAuditant['tussenvoeg'] . " " . $rowAuditant['achternaam'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Adres:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['adres'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Postode:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['postcode']; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Woonplaats:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['woonplaats'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Geboortedatum:&nbsp;<?php echo VolleDatumKort($rowAuditant['geboortedatum']) ;?><br />Leeftijd: <?php echo Leeftijd($dGebDatum,$dVandaag) ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Geslacht:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['s4_geslacht'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Telefoonnummer:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['telefoon'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">E-mailadres:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['email'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Lengte:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['lengte'] ; ?>&nbsp;cm</p>
                        <p class="standaardtekst">Gewicht:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['gewicht'] ; ?>&nbsp;kg</p>
                        <p class="standaardtekst">Postuur:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['s2_postuur'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Haarkleur:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['s1_kleur'] ; ?></p>
                        <p class="standaardtekst">Auditie voor:&nbsp;<?php echo $rowAuditant['s3_auditie'] ; ?></p>
                    </div>
                    
                    <div class="block last">
                        <p class="headertekst">Ervaringen</p>
                        <p class="standaardtekst"><?php echo nl2br($rowAuditant['ervaring']) ; ?></p>
                        <p class="headertekst">Motivatie</p>
                        <p class="standaardtekst"><?php echo nl2br($rowAuditant['motivatie']) ; ?></p>
                        <p class="headertekst">Persoonlijke info</p>
                        <p class="standaardtekst"><?php echo nl2br($rowAuditant['persoonlijk']) ; ?></p>
                        <p class="headertekst">Toelichting</p>
                        <p class="standaardtekst"><?php echo nl2br($rowAuditant['toelichting']) ; ?></p>
                    </div>
                </div>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
.box3b {
    background: -webkit-linear-gradient(left, rgb(90,25,60) , rgb(61,29,58)); /* For Safari */
    background: -o-linear-gradient(right, rgb(90,25,60) , rgb(61,29,58)); /* For Opera 11.1 to 12.0 */
    background: -moz-linear-gradient(right, rgb(90,25,60) , rgb(61,29,58)); /* For Firefox 3.6 to 15 */
    background: linear-gradient(to right, rgb(90,25,60) , rgb(61,29,58)); /* Standard syntax */
    min-height: 500px;
    padding:29px;
}


Het is de code voor "box3b" die de content niet binnen de kaders houd.

Kijk voor een voorbeeld op http://podium.vanbaasbank.nl/auditantenkaart.php?auditant=1


Wie kan mij helpen?
Gewijzigd op 10/01/2014 15:09:07 door George van Baasbank
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 21:00:29
 
- SanThe -

- SanThe -

10/01/2014 15:19:31
Quote Anchor link
Die hele code van de CSS staat onder toelichting. Dus daar gaat iets niet goed. Waarschijnlijk staat het midden in de html.
 
Erwin H

Erwin H

10/01/2014 15:24:59
Quote Anchor link
Kijk ook eens naar de bron, dan zie je dat er meerdere dingen niet goed gaan. Bijvoorbeeld dat er drie keer een doctype wordt gegeven, dat er drie keer een html tag wordt geopened en, wat SanThe al zegt, je css gewoon in je html staat. Als ware het gewone tekst dus.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

10/01/2014 16:30:31
Quote Anchor link
Sorry voor de verwarring. Ik had even wat tekst nodig om mijn vraag te ondersteunen. Ik heb toen maar even een stuk CSS-code gebruikt om dat in het tekstveld van de toelichting te plaatsen.
Er gaat dus niets mis.

De ten onrechte <head> heb ik inmiddels verwijderd.

Ik zal voor de duidelijkheid het tekstveld van andere tekst voorzien opdat er geen misverstanden (meer) ontstaan.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/01/2014 16:37:47
Quote Anchor link
Je html wordt nu 1 keer geopend maar 3 keer afgesloten. Onder andere middenin je html.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

10/01/2014 18:39:34
Quote Anchor link
Bedankt voor de tips. Ik heb ze uitgevoerd
Inmiddels heb ik de box zover dat deze in grootte meegaat.

Topic gesloten
Gewijzigd op 10/01/2014 18:40:07 door George van Baasbank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.