formhandler

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »
Chris Niese

Chris Niese

02/08/2013 00:58:25
Quote Anchor link
Onderstaand formhandler werkt goed maar niet als ik het email adres verander? wat gaat er fout?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
$form_error
= false;

if (isset($_POST['Name'])) {
 // information can also be placed in database
 $Name = $_POST['Name'];
 $Surename = $_POST['Surename'];
 $Email = $_POST['Email'];
 $Comments = $_POST['Comments'];
 $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
 $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
 $headers .= 'From: ' . $Email . "\r\n";
 if (@mail('[email protected]','information coming from Form3.htm','Name: '.$Name.'<br>Surname: '.$Surename.'<br>Comments: '.$Comments,$headers)) {
header('Location: http://www.userexample.com/Thank_you_message3.html');
}
else {
$form_error = true;
}
}

 ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
        "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html lang="en">
<head>
 <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
 <title>FormHandler3</title>
</head>
<body>
<?php
if($form_error){echo '<p>Sorry, something went wrong with the form, please try again later.</p>';}
  ?>

</body>
</html>

Edit:
De code om code=tags geplaatst voor een beter leesbaar resultaat.
Gelieve dit in het vervolg zelf te doen. Alvast bedankt.
Gewijzigd op 02/08/2013 11:40:55 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:14:59
 
Wouter J

Wouter J

02/08/2013 01:09:55
Quote Anchor link
Ik weet het niet, haal even de foutonderdrukking (@) weg en vertel ons welke fout er is of hoe jij ziet dat het niet werkt.

Daarnaast nog wat tips om je script te verbeteren:
- Gebruik if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') om te kijken of een formulier gepost is.
- regel 6 t/m 9 zijn onnodig en kosten alleen geheugen
- kijk even naar de juiste mailheaders. Hierdoor komt de mail niet in je spam box (lost mogelijk ook je probleem op). Kijk ook eens naar PHPMailer of SwiftMailer voor de echte goede mail tools.
- (voor op dit forum, gebruik [code] tags om al je code in een code block te krijgen)
 
Chris Niese

Chris Niese

02/08/2013 02:19:29
Quote Anchor link
Dank voor je reactie en de goede tips!

Ik heb nu dus ook ontdekt dat de reactie inderdaad in mijn spam box van het nieuwe email adres terecht is gekomen. Vandaar dat ik dacht het niet werkte!
Bedoe; je dit:
if (@mail('[email protected]
Veranderen in:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')('[email protected]?
of:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') er gewoon bij plaatsen?


Toevoeging op 02/08/2013 07:48:44:

Goedemorgen,
Ik heb regel 6 t/m 9 verwijderd maar dan krijg ik geen berichten meer van afzender en uit de comment box.
Email adres kan nog steeds niet veranderd? Ik dacht eerst van welomdat het om-en-om in de spambox kwam maar dat is niet zo.
Iemand nog een idee wat er mis gaat?
Dank al vast.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2013 11:32:12
 
Chris Niese

Chris Niese

05/08/2013 07:08:29
Quote Anchor link
Formhandler werkt perfect maar...ik kan het email adres niet veranderen?
Wat ik ook doe het blijft maar op een email adres reageren? Heeft iemand een clou?
Danke!
 
Chris -

Chris -

05/08/2013 07:21:40
Quote Anchor link
Plaats je volledige code eens tussen de tags.. Dus zoals je hem nu heb..
 
- SanThe -

- SanThe -

05/08/2013 13:47:43
Quote Anchor link
Chris Niese op 05/08/2013 07:08:29:
Wat ik ook doe het blijft maar op een email adres reageren?


Wat bedoel je hier precies mee?
 
Chris -

Chris -

05/08/2013 15:23:11
Quote Anchor link
Inderdaad SanThe, ik snap er ook niets meer van.. Vandaar de vraag om de volledige code, misschien dat we het dan wel snappen!
 
Chris Niese

Chris Niese

05/08/2013 21:56:14
Quote Anchor link
( if (@mail('[email protected]','information coming from Form3.htm','Name: '.$Name.'<br>Surname: '.$Surename.'<br>Comments: '.$Comments,$headers)) { )

De reactie naar dit bovenstaand email adres is het enige email adres waar de formhandler op reageerd?

De "Thank you message.htm" werkt wel maar er wordt geen info (comments etc.) naar het email adres gestuurd

Kan het email ades wel veranderen maar dan werkt het:
"if @mail('[email protected]'," niet?

Kun je het nog volgen?
 
Chris -

Chris -

05/08/2013 22:01:38
Quote Anchor link
dus als je [email protected] veranderd in jouw e-mail adres, komtie niet aan?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/08/2013 22:07:48
Quote Anchor link
Begin eens bij het begin en zorg voor een correct script.
Zie de opmerkingen van Wouter J (02/08/2013 01:09:55)
Kan uit je reactie niet opmaken of je het nu wel/niet aangepast hebt.
Hierboven wordt er al naar gevraagd: wat is dan nu de code?

Daarnaast zou ik de mailfunctie niet gebruiken maar overstappen op phmailer of swiftmailer.
 
Chris Niese

Chris Niese

05/08/2013 23:40:17
Quote Anchor link
precies.
Op het gegeven email adres komt de ingevulde data van form3.htm binnen.

Toevoeging op 06/08/2013 09:23:51:

Sorry en bedankt.
Hieronder de form3 code behorende bij de Fornhandler.

<form action="formhandler3.php" method="post" style="text-align: center">
Name:
<input name="Name" type="text" size="30" maxlength="80">
Surename:
<input name="Surename" type="text" size="30" maxlength="80">
Email:
<input name="Email" type="text" size="30" maxlength="80">
Comments:
<textarea name="Comments" style="width: 250; height: 81;" rows="5" cols="40"></textarea>
<input name="Submit" type="submit">
</form>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.