formknop omzetten naar tekstlink

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Dijkstra

mark Dijkstra

13/07/2007 17:03:00
Quote Anchor link
hoe zet je ene form actie om naar een link vorm?dus ipv een knop dan een link (in dit geval verwijderen)

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>
" method="get" onsubmit="return confirm('Weet u zeker dat u dit wilt deleten?')">
<input accesskey="e" id="verwijder" name="verwijder" maxlength="255" type="hidden" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij["bericht_id"]; ?>
">
<input class="knop" TYPE="image" SRC="delete.gif" value="Verwijderen">
</form>

greetz
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:19:35
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/07/2007 17:12:00
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

13/07/2007 17:32:00
Quote Anchor link
had ik al gezien maar het werkt niet want ik moet de value mee geven anders verwijderd het bericht uit de db niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mark Dijkstra
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.