Formpje doet het niet...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan

Johan

03/01/2005 13:31:00
Quote Anchor link
Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
      echo "<form method='post' action='$PHP_SELF' name='admin'><table width='500' style='border: 1 solid #00037e'><tr><td>Ga snel naar het bericht</td></tr><tr><td>";
      foreach($file_bestand as $fil)
        {

          $nr++;
          list($id1, $naam, $email, $url, $bericht, $datum1, $ip1) = explode("|", $fil);
          echo "<br clear=\"all\">
                <br>
                <table width=\"440\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">
                <tr><td><center><img src=\"images/gastenboek/pin.gif\" width=\"15\" height=\"16\" border=\"0\"></center></td></tr>
                <tr><td>
                <table width=\"440\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\" bordercolor=\"#ffffff\" border=\"1\" bgcolor=\"#f0f0f0\" align=\"left\" style=\"border: 1 solid #00037e;\">
                <tr>
                <td colspan=\"2\" bgcolor=\"#00037e\" background=\"http://www.zkkmaassluis.nl/images/tablebg.jpg\"><font face=\"Arial,Helvetica\" color=\"#ffffff\">&nbsp;<img src=\"images/gastenboek/ip.gif\" width=\"14\" height=\"14\" border=\"0\" alt=\"IP-adres genoteerd ($ip)\"> <input type=\"hidden\" name=\"id\" value=\"$id1\">Geplaats op: $datum1</font></td>
                </tr>
                <tr>
                <td width=\"50\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;Verwijder?&nbsp;</font></td>
                <td width=\"390\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;Ja: <input type=\"radio\" name=\"del$nr\" value=\"nee\"> | <input type=\"radio\" name=\"del$nr\" value=\"nee\" checked> Nee&nbsp;</font></td>
                </tr>
                <tr>
                <td width=\"50\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;Naam:</font></td>
                <td width=\"390\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;<input type='text' name='naam$nr' value='$naam'>&nbsp;</font></td>
                </tr>
                <tr>
                <td width=\"50\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;Webpagina:</font></td>
                <td width=\"390\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;<input type='text' name='url$nr' value='$url'>&nbsp;</font></td>
                </tr>
                <tr>
                <td width=\"50\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;Email*:</font></td>
                <td width=\"390\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;<input type='text' name='email$nr' value='$email'>&nbsp;</font></td>
                </tr>
                <tr>
                <td width=\"50\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;Bericht*:</font></td>
                <td width=\"390\"><font face=\"Arial,Helvetica\"><textarea rows=\"4\" name=\"bericht2\" cols=\"40\" >$bericht</textarea></font></td>
                </tr>
                <tr>
                <td width=\"50\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;</font></td>
                <td width=\"390\"><font face=\"Arial,Helvetica\">&nbsp;<input type='reset' value='Beginwaarden!'></form></font></td>
                </tr>
                </table>
                </td></tr></table>"
;
        }

      echo "</td></tr><tr><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Wijzeigen!\"></td></tr></table></form>";
?>


Maar hij doet het niet..!! ik heb alles geprobeerd, maar hij voert gewoon helemaal niks uit als ik op wijzigen klik. Hij blijft gewoon staan, geen andere pagina of wat dan ook....

wie kan mij helpen???
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:52:03
 
Alfred -

Alfred -

03/01/2005 14:37:00
Quote Anchor link
Als je geen action invult, neemt ie normaal dezelfde pagina..
Je kan proberen met $_SERVER['PHP_SELF']; in de veronderstellingen dat $PHP_SELF; niet zou werken.... Anders eens kijken in je bron of je action echt set is? Doch dit normaal niet required is me dunkt... Maar waag & win? :))
 
Johan

Johan

03/01/2005 14:45:00
Quote Anchor link
wrom zouw $_SERVER['PHP_SELF']; hier wel werken, als bij andere pagina's $PHP_SELF ook gwoon werkt... hij geeft alles weer zoals het hoort, alleen dat doet ie dus niet....
 
Alfred -

Alfred -

03/01/2005 14:51:00
Quote Anchor link
Kon ik niet weten....
Maar als dit je hele script is, is het logisch dat ie niets doet... :/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if (isset($_POST['submit'])) { // Submit knopje ;)
echo "Form verzonden";
}

?>


Controle of je form echt verzonden is?
Waarschijnlijk kraam ik onzin uit, maar je form is toch in orde....
 
Johan

Johan

03/01/2005 16:30:00
Quote Anchor link
ja sorry kon je ook nie weten:) maar het is uiteraard niet het hele script, dat weet ik wel, maar ik vind het zoow vaaaaaaaaaaaag want in mn andere script gebruik ik precies zoiets, en daar werkt het vlekkeloos...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.