formulier alleen zichtbaar bij Ideal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

San van turen

san van turen

26/01/2011 04:34:44
Quote Anchor link
In een webshop in de laatste pagina van het bestelproces (waarin staat dat de bestelling geslaagd is en een bevestigingsemail is verstuurd) wil ik een ideal-formulier plaatsen (waarin bank gekozen kan worden). Dit formulier wordt heel juist op deze pagina zichtbaar maar nu wil ik dit formulier alleen laten verschijnen als er voor betaalwijze Ideal is gekozen en niet bij de andere betaalmogelijkheden. Ik heb nu onderstaande code maar die werkt niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php if(PAYMENT_METHOD_ID == 'IDEAL') {?>      
<form name="idealform" action="<?=$mosConfig_live_site?>/index.php?option=com_virtuemart&page=idealbetalen.send" method="post" target="_self">


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 27/01/2011 17:22:07 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:47:46
 
Yea Rupie

Yea Rupie

26/01/2011 08:39:52
Quote Anchor link
Heb je PAYMENT_METHOD_ID al aangemaakt?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2011 08:51:13
Quote Anchor link
Waar wordt je PAYMENT_METHOD_ID ingesteld?

Kun je iets meer (relevante) code plaatsen?
 
San van turen

san van turen

27/01/2011 01:23:23
Quote Anchor link
In de pagina ervoor wordt om een betaalwijze gevraagd(ideal of overmaken). Dan wil ik graag dat in deze pagina het Ideal-formulier zichtbaar wordt. Maar dit alleen als er voor Ideal is gekozen, anders mag deze wegblijven. De complete relevante code hiervan is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php if(PAYMENT_METHOD_ID == 'IDEAL') {?>      
<form name="idealform"
action="<?=$mosConfig_live_site?>/index.php?option=com_virtuemart&page=idealbetalen.send" method="post" target="_self">
<table border="0" width="100%" id="table1" cellspacing="0" cellpadding="0">
 
<tr><td>
<?php echo $VM_LANG->_('PHPSHOP_ORDER_PRINT_PO_NUMBER') ?>&nbsp;
<?php echo $order_id ?>
</td></tr>
<tr><td>
<?php echo $VM_LANG->_('PHPSHOP_ORDER_PRINT_TOTAL') ?>&nbsp;&nbsp;
<?php  
                  $total
= $db->f("order_total");
                  echo $CURRENCY_DISPLAY->getFullValue($total, '', $db->f('order_currency'));
                  ?>

</td></tr>
 
<tr><td><br></td></tr>
   <tr>
          <td width="100%" valign="top">Kies uw bank en klik op "Betaal" om bij uw bank met iDEAL te betalen:</td>
   </tr>
 <tr>
     <td valign="bottom"><input type="hidden" name="grandtotal" value="<?php printf("%.2f",$db->f("order_total"))?>" />
          <input type="hidden" name="ordernumber" value="<?php $db->p("order_id") ?>">
          <input type="hidden" name="issuerID" value="<?=$_SESSION['issuerID']?>">
          <input type="hidden" name="ec" value="<?php $db->p("order_number") ?>">
<?php
require_once(CLASSPATH . "payment/ps_idealbetalen.cfg.php" );
require_once(CLASSPATH . "payment/class.idealbetalen.php" );
$ideal = new iDeal;
$ideal->setUser(IDEALBETALEN_LOGIN, IDEALBETALEN_PASS);
$banks = $ideal->getBanks();
echo "<select name='bank'>";
foreach($banks as $id => $bank) {
        echo "<option value='". $id ."'> ". $bank ."</option>";
      }

echo "</select>";
echo "<input type='submit' value='Betaal'>";
echo "</form>";
?>

   </tr>
</table><?php } ?>
</form>
 
<?php
$db
= $db_temp;
}

?>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 27/01/2011 17:21:50 door Bas IJzelendoorn
 

27/01/2011 01:27:13
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 26/01/2011 08:51:13:
Waar wordt je PAYMENT_METHOD_ID ingesteld?

Dit dus.

Ozzie PHP op 26/01/2011 08:51:13:
Kun je iets meer (relevante) code plaatsen?


Als je code plaatst, plaats het dan tussen [code] en [/code] tags.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2011 01:54:41
Quote Anchor link
Nogmaals, toon even de code waar PAYMENT_METHOD_ID wordt ingesteld.
 
San van turen

san van turen

27/01/2011 17:13:24
Quote Anchor link
Sorry, hoop dat dit is wat je bedoelt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if( !defined( '_VALID_MOS' ) && !defined( '_JEXEC' ) ) die( 'Direct Access to '.basename(__FILE__).' is not allowed.' );


ps_checkout::show_checkout_bar();

echo $basket_html;

echo '<br />';

$varname = 'PHPSHOP_CHECKOUT_MSG_' . CHECK_OUT_GET_PAYMENT_METHOD;
echo '<h4>'. $VM_LANG->_($varname) . '</h4>';

echo ps_checkout::list_payment_methods( $payment_method_id );
?>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]

zag al dat je het aan het aanpassen was, echter moet je wel blok haakjes gebruiken [ ][/modedit]
Gewijzigd op 27/01/2011 17:23:15 door Bas IJzelendoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.