formulier frustratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 14:43:25
Quote Anchor link
Hallo!

Relatief ervaren met javascript, ajax en perl maar nog behoorlijk groen achter de oren m.b.t. php keer ik mij naar jullie in de hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik probeer een formulier op mijn site te plaatsen maar de input velden worden fout weergegeven. In de invulvelden zie je letterlijk de code staan (enerzijds logisch aangezien de code bij de field value staat.


het verschijnsel:
Afbeelding

<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_REQUEST["voornaam"]?>
" />


Waarom zet het die code als weergave?
Op de html pagina waar zich deze formulier bevindt, heb ik helemaal bovenaan (nog boven de doc type) gezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>
Gewijzigd op 15/11/2010 14:50:38 door Marjolein Boer
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:20:21
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 14:53:37
Quote Anchor link
Heb je dit wel op een server staan, waar php geinstalleerd is?

Maak een .php bestandje met daarin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>

Als hier een overzichtspagina komt, heb je php geinstalleerd.

Het kan dan zijn dat je short-tags niet ondersteund (<? in plaats van <?php)


Dan zou het als volgt moeten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="<?php echo $_REQUEST["voornaam"]; ?>" />


Als dat niet werkt, controleer: Maak je gebruik van een .php bestand? In een .html bestand gaat dit trukje natuurlijk niet werken.
Gewijzigd op 15/11/2010 14:55:32 door Pieter van Linschoten
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 14:58:55
Quote Anchor link
Ten eerste bedankt voor je super snelle reactie! :D

Ik heb dat bestandje aangemaakt en ik krijg inderdaad een overzicht.

Als script heb ik:
<form method="post" class="offerte-formulier" enctype="multipart/form-data" action="antwoord.php">
Gewijzigd op 15/11/2010 15:03:01 door Marjolein Boer
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 15:01:22
Quote Anchor link
Waren de wijzigingen die ik had aangebracht in m'n vorige post je opgevallen?
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 15:04:43
Quote Anchor link
Wat zijn we allebei toch snel hahaha.

Zoals gezegd, ik kreeg het overzichtje dus dat is het probleem niet...

Wellicht dat short-tags inderdaad het probleem is? ---Ik kan het proberen.---
Correctie: het heeft geen zin om te proberen natuurlijk omdat ik de form in een html bestand heb en niet in een php bestand. Het verwijst enkel met de action naar een php bestand.

Toevoeging op 15/11/2010 15:07:26:

Als totale php noob had ik de formulier overgenomen van :
http://www.harrystam.nl/contact-formulier-in-PHP-CSS-Captcha-en-XHTML-1.0-Transitional.php
Gewijzigd op 15/11/2010 15:06:05 door Marjolein Boer
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 15:20:57
Quote Anchor link
Hehe,
Heerlijk toch, als je gelijk antwoord krijgt:)

Je hebt alles werkend gekregen?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/11/2010 15:54:53
Quote Anchor link
Marjolein Boer op 15/11/2010 15:04:43:
Correctie: het heeft geen zin om te proberen natuurlijk omdat ik de form in een html bestand heb en niet in een php bestand.


Maak het huidige bestand dus ook .php
 
Gerben pHp

Gerben pHp

15/11/2010 16:42:26
Quote Anchor link
En gebruik geen short-tags ;)
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:19:05
Quote Anchor link
Helaas :(

<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["voornaam"]; ?>
" /> werkt ook niet.
 

16/11/2010 10:20:15
Quote Anchor link
Geen $_REQUEST gebruiken, maar $_GET of $_POST
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2010 10:29:30
Quote Anchor link
Heb je het bestand wel de .php extensie gegeven?
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:30:09
Quote Anchor link
wederom helaas. Het verschijnsel blijft en ik snap er werkelijk helemaal niets van.

Toevoeging op 16/11/2010 10:32:08:

Nee Santhe, dat had ik nog niet gedaan. Kan dat wel zomaar? De html bestand als php bestand opslaan? Hoeven daar verder geen wijzigingen voor gemaakt te worden?
 

16/11/2010 10:34:49
Quote Anchor link
Ja, je moet een html bestand als php opslaan anders werkt php niet.
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:40:20
Quote Anchor link
Jongens, werkelijk heel erg bedankt! Het is (eindelijk) gelukt!

Dank jullie wel voor de steun en het geduld ;) !!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.