formulier frustratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 14:43:25
Quote Anchor link
Hallo!

Relatief ervaren met javascript, ajax en perl maar nog behoorlijk groen achter de oren m.b.t. php keer ik mij naar jullie in de hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik probeer een formulier op mijn site te plaatsen maar de input velden worden fout weergegeven. In de invulvelden zie je letterlijk de code staan (enerzijds logisch aangezien de code bij de field value staat.


het verschijnsel:
Afbeelding

<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_REQUEST["voornaam"]?>
" />


Waarom zet het die code als weergave?
Op de html pagina waar zich deze formulier bevindt, heb ik helemaal bovenaan (nog boven de doc type) gezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>
Gewijzigd op 15/11/2010 14:50:38 door Marjolein Boer
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:03:31
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 14:53:37
Quote Anchor link
Heb je dit wel op een server staan, waar php geinstalleerd is?

Maak een .php bestandje met daarin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>

Als hier een overzichtspagina komt, heb je php geinstalleerd.

Het kan dan zijn dat je short-tags niet ondersteund (<? in plaats van <?php)


Dan zou het als volgt moeten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="<?php echo $_REQUEST["voornaam"]; ?>" />


Als dat niet werkt, controleer: Maak je gebruik van een .php bestand? In een .html bestand gaat dit trukje natuurlijk niet werken.
Gewijzigd op 15/11/2010 14:55:32 door Pieter van Linschoten
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 14:58:55
Quote Anchor link
Ten eerste bedankt voor je super snelle reactie! :D

Ik heb dat bestandje aangemaakt en ik krijg inderdaad een overzicht.

Als script heb ik:
<form method="post" class="offerte-formulier" enctype="multipart/form-data" action="antwoord.php">
Gewijzigd op 15/11/2010 15:03:01 door Marjolein Boer
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 15:01:22
Quote Anchor link
Waren de wijzigingen die ik had aangebracht in m'n vorige post je opgevallen?
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 15:04:43
Quote Anchor link
Wat zijn we allebei toch snel hahaha.

Zoals gezegd, ik kreeg het overzichtje dus dat is het probleem niet...

Wellicht dat short-tags inderdaad het probleem is? ---Ik kan het proberen.---
Correctie: het heeft geen zin om te proberen natuurlijk omdat ik de form in een html bestand heb en niet in een php bestand. Het verwijst enkel met de action naar een php bestand.

Toevoeging op 15/11/2010 15:07:26:

Als totale php noob had ik de formulier overgenomen van :
http://www.harrystam.nl/contact-formulier-in-PHP-CSS-Captcha-en-XHTML-1.0-Transitional.php
Gewijzigd op 15/11/2010 15:06:05 door Marjolein Boer
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 15:20:57
Quote Anchor link
Hehe,
Heerlijk toch, als je gelijk antwoord krijgt:)

Je hebt alles werkend gekregen?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/11/2010 15:54:53
Quote Anchor link
Marjolein Boer op 15/11/2010 15:04:43:
Correctie: het heeft geen zin om te proberen natuurlijk omdat ik de form in een html bestand heb en niet in een php bestand.


Maak het huidige bestand dus ook .php
 
Gerben pHp

Gerben pHp

15/11/2010 16:42:26
Quote Anchor link
En gebruik geen short-tags ;)
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:19:05
Quote Anchor link
Helaas :(

<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["voornaam"]; ?>
" /> werkt ook niet.
 

16/11/2010 10:20:15
Quote Anchor link
Geen $_REQUEST gebruiken, maar $_GET of $_POST
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2010 10:29:30
Quote Anchor link
Heb je het bestand wel de .php extensie gegeven?
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:30:09
Quote Anchor link
wederom helaas. Het verschijnsel blijft en ik snap er werkelijk helemaal niets van.

Toevoeging op 16/11/2010 10:32:08:

Nee Santhe, dat had ik nog niet gedaan. Kan dat wel zomaar? De html bestand als php bestand opslaan? Hoeven daar verder geen wijzigingen voor gemaakt te worden?
 

16/11/2010 10:34:49
Quote Anchor link
Ja, je moet een html bestand als php opslaan anders werkt php niet.
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:40:20
Quote Anchor link
Jongens, werkelijk heel erg bedankt! Het is (eindelijk) gelukt!

Dank jullie wel voor de steun en het geduld ;) !!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.