formulier met md5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raimond

raimond

07/09/2009 10:08:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb een klein aanmeldingsscript gemaakt. Deze werkt prima. Echter loop ik tegen een probleem aan. Bezoekers dienen de email te activeren. Dit wil ik doen met een willekeurig md5 karakterset.

Aller gegevens worden juist in de database gezet. En ook in de email worden de gegevens juist verstuurd.

Op de activatielink na. Ik krijg hezelf gegenereerde md5 activatiecode niet in de email. Wat doe ik fout.

probleem opgelost: dubbele
<code>
$strActivationNumber = md5(rand(0,999999999));
</code> veroorzaakte het probleem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raimond
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:44:09
 
- SanThe -

- SanThe -

07/09/2009 10:48:00
Quote Anchor link
Post alléén relevante code en geen compleet script.

Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.