formulier met method get & i.p.v. ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim S

Tim S

30/10/2012 21:42:29
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik heb een formulier wat waarvan in de gegevens aan de url wil meegeven door middel van method get.
Dit gaat goed alleen is de pagina waar het formulier zich bevind voorbeeld: www.test.nl/index.php?pagina=test
Als ik nu het formulier verstuur wordt de pagina ineens www.test.nl/index.php?veld=waarde en wat ik dus wil is www.test.nl/index.php?pagina=test&veld=waarde.

Heeft iemand een idee hoe ik dit kan bereiken??

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:26:21
 
Roy -

Roy -

30/10/2012 22:00:18
Quote Anchor link
Een hidden field toevoegen in je formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="hidden" name="pagina" value="<?=htmlspecialchars($_GET['pagina']);?>" />
 
Tim S

Tim S

30/10/2012 22:28:17
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie, het werkt!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.