Formulier (textbox) naar PHP array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Nederveen

Tim Nederveen

09/10/2012 20:46:59
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag het volgende hebben:
- Ik vul in een textarea een aantal woorden, op aparte regels.
- Ik klik op verzenden, en ga naar een andere pagina (POST)
- De woorden, van de regels in de textbox, worden als 1 array in een PHP script gebruikt.

Iemand enig idee hoe dit kan, en bovendien of het kan...

Alvast bedankt

Groeten,
Tim

Ps.
Ik heb het eigelijk morgen nodig. Dus ik zou snelle 'antwoorders' erg waarderen :)
Gewijzigd op 09/10/2012 22:18:10 door Tim Nederveen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:44:42
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

09/10/2012 20:49:16
Quote Anchor link
Met de explode functie kan je de woorden omzetten in een array, vervolgens kan je met sessions deze meesturen naar de andere pagina.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2012 21:03:50
Quote Anchor link
Tim Nederveen op 09/10/2012 20:46:59:
- Ik vul in een textbox een aantal woorden, op aparte regels.


Op aparte regels? bedoel je met een <textarea>?
 
Tim Nederveen

Tim Nederveen

09/10/2012 22:28:53
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 09/10/2012 21:03:50:
Op aparte regels? bedoel je met een <textarea>?

Ja, dat bedoel ik. Sorry voor de onjuiste term, ik heb het aangepast in het bericht.

Ondertussen ben ik een aardig stukje gekomen. Op www.lerenmetgalgje.tk is het resultaat tot nu toe te zien (let niet op style).
Ik heb het nu met streepjes i.p.v. nieuwe regels gedaan.

Mijn vraag is nu dus alleen nog waarmee ik i.p.v. met een streepje met een enter de woorden uit de textarea kan scheiden.
Gewijzigd op 09/10/2012 22:29:49 door Tim Nederveen
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2012 22:32:28
Quote Anchor link
Leg eens uit waarvoor het dient en wat precies het eindresultaat moet worden.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2012 22:34:42
Quote Anchor link
ook met explode maar dan met explode('\n',$text);
 
Tim Nederveen

Tim Nederveen

09/10/2012 22:41:07
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/10/2012 22:32:28:
Leg eens uit waarvoor het dient en wat precies het eindresultaat moet worden.


Uiteindelijk wil ik een website maken waar men woordjes met betekenis in kan voeren. Na het starten moet hij / zij eerst d.m.v. galgje een radom woord raden, en na het raden moet hij / zij de betekenis van het geraadde woord intypen en daarna het eigen antwoord vergelijken met de goede betekenis.
Het betekenisgedeelte laat ik eerst nog even voor wat het is, dat maak ik er later bij.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.