Formulier versturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Bare_nature

bare_nature

18/08/2004 17:35:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb de tutorial over formulieren gelezen. Formulieren maken op zich is eenvoudig maar de manier waarop ze moeten verwerkt worden en verstuurd worden begrijp ik niet echt. PHP is nieuw voor mij maar toch zou ik er graag gebruik van maken.

Wat moet ik concreet doen. Ik heb bv. een contact.htm file waar m'n forumlier staat. Wat is de volgende stap? M'n host ondersteunt PHP dus dat is geen probleem.

bare_nature
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:06:22
 
Mitch X

Mitch X

18/08/2004 17:44:00
Quote Anchor link
Wat ben je vergeten te vertellen?
- Wat je wilt versturen; een naam? Emailadres? Textje?
- Waarheen moet het verstuurd worden?
- Hoe wil je het versturen? POST, GET, versleuteld?
 
Marien xD

Marien xD

18/08/2004 19:49:00
Quote Anchor link
Go Mitch Go Mitch ;)

het werkt eigenlijk redelijk simpel:

if($submit)
{
formulier verwerken
}
else
{
formulier tonen
}
 
SerpenT

SerpenT

18/08/2004 20:18:00
Quote Anchor link
huh mitch w8 fftjes, je zegt
Quote:
- Hoe wil je het versturen? POST, GET, versleuteld?


wat is dat versleuteld dan? en hoe zet je dat in de <form> tag en hoe haal je dat op in php? want daar heb ik nog nooit van gehoord?

thijs
 
Mitch X

Mitch X

18/08/2004 20:22:00
Quote Anchor link
Niet in de form tag, daarna :)
 
SerpenT

SerpenT

18/08/2004 20:41:00
Quote Anchor link
oh met md5? maar je kunt het tog niet versturen met md5?

als ik er helemaal naast zit moet je het maybe fftjes uitleggen:P
 
Mitch X

Mitch X

18/08/2004 21:22:00
Quote Anchor link
Neej, met daarna bedoelde ik na het verzenden van het form, kwas niet helemaal duidelijk :P
 
Bare_nature

bare_nature

18/08/2004 21:31:00
Quote Anchor link
Meer informatie bij deze:
Het is een form waar de bezoeker zijn/haar naam en voornaam, email en bericht ingeeft. Deze wil ik bijgevolg versturen naar m'n emailadres. Of het via POST of GET gebeurt maakt mij niet uit (wat het gemakkelijkste is).

BN
 
Bare_nature

bare_nature

20/08/2004 00:52:00
Quote Anchor link
Komen er nog reacties of moet ik het met dit doen?

BN
 
Mitch X

Mitch X

20/08/2004 09:14:00
Quote Anchor link
Dat is dus een contactformpje :)
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/12
 

24/08/2004 20:15:00
Quote Anchor link
Hi guys,
Ik vind het stom dat dit basis dingetje mij niet lukt. Weten jullie misschien wat? Let op: dit is een formulier wat tevens de afhandeling in orde maakt. Omdat jullie denk ik al vrij lang bezig zijn met php kunnen jullie mij dit misschien uitleggen.

<html>
<head>
<title>Mailformulier</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

function valid_mail ($str) {
 return  (ereg ('(^[0-9a-zA-Z_\.-]{1,}@([0-9a-zA-Z_\-]{1,}\.)+[0-9a-zA-Z_\-]{2,}$)', $str));
}
function
valid_name ($str) {
 return  (ereg ('^[A-Za-z. -]+$', $str));
}


$naam = ucfirst($naam);

if ($verzendbutton != "verzenden" || !valid_name($naam) || !valid_mail($mailadres) || !$reactie) { // dus als het formulier leeg is of een van de waarden niet is ingevuld
?>

<form action="mailform4.php" method="post">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if ($verzendbutton && !valid_name($naam)) {
        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw naam correct in!</font><br>";
}

?>

Naam: <input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam ?>
"><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if ($verzendbutton && !valid_mail($mailadres)) {
        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw mailadres correct in!</font><br>";
}

?>

E-mail: <input type="text" name="mailadres" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $mailadres ?>
"><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if ($verzendbutton && !$reactie) {
        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw reactie in!</font><br>";
}

?>

Uw reactie: <textarea cols="30" rows="4" name="reactie">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $reactie ?>
</textarea>
<input type="submit" value="verzenden" name="verzendbutton">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
} else { // in alle andere gevallen (dus formulier verzonden)
    $boodschap = "Naam: ".$naam."\nCommentaar: ".$reactie;
    mail($mailadres, "Uw reactie van de website", $boodschap);
    echo "Bedankt ".$naam.", fijn dat je mee wilde doen!";
}

?>

</body>
</html>
Maar na verzending krijg ik dit:


Warning: Failed to Receive in c:\phpdev\www\hoofdstuk.formulieren\mailform4.php on line 43
Bedankt Jeroen, fijn dat je mee wilde doen!

De onderste regel is eigenlijk wat ik zou moeten ontvangen. Weten jullie wat ik hier fout doe??

Groet, Jeroen
 
Mitch X

Mitch X

24/08/2004 20:28:00
Quote Anchor link
Staat alles wel goed in PHP.ini?
 

25/08/2004 00:09:00
Quote Anchor link
Ja mitch alles nagekeken bij alle php.ini's
Ik zie wel dit bij php.info staan:
SMTP mail.mydomain.com smtp.tiscali.nl
Is dat o.k? mijn smtp is smtp.tiscali.nl
Groet, Jeroen
 
B a s
Beheerder

B a s

25/08/2004 08:54:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je daar beter van kunt maken:

SMTP smtp.tiscali.nl
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.