formulier verzenden na koppeling database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Rob Peres

Rob Peres

17/03/2012 17:36:15
Quote Anchor link
Wauw!! Je hebt er echt werk van gemaakt!

Maar je zegt "we plaatsen dit volledig bovenaan". Ik neem aan ergens onder




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(mysql_connect('#############','##########','############'))
  {

    mysql_select_db('qb209271_klanten') or die(mysql_error());
  }

else
  {
    echo 'Kan geen verbinding maken';
    exit;
  }



if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && !empty($_POST))
  {

    $aFouten = array();
    if($_POST['Naam'] == '')
      {


etc.etc ..................

of ergens anders?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:03:26
 
 - Diov  -

- Diov -

17/03/2012 17:42:13
Quote Anchor link
Haha nee,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
# We zetten dit volledig bovenaan

# errors weergeven
ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

# sql debug
define('DEBUG_MODE',false); // true == aan, false == uit

# functie voor sql debug
function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
{
if (DEBUG_MODE)
{
return '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
}
else
{
return $text;
}
}

Dit plaats je helemaal bovenaan.
Dit is voor je errors enzo.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/03/2012 18:06:54
Quote Anchor link
Script (van Dem) ziet er aardig uit, maar waarom gebruik van empty?

Ee headers bij de mail kloppen niet; gebruik daarom liever phpmailer/swiftmailer.
 
 - Diov  -

- Diov -

17/03/2012 18:09:36
Quote Anchor link
@Obelix en Idefix, ik sta opvan voor kritiek, wat zou jij in plaats van empty gebruikt hebben?

Ik ken ook niet veel van mails, heb je misschien een toturial (goede, nederlandstalige)?

Ik ben altijd blij als het werkt, en in dit geval is het zo.
 
Rob Peres

Rob Peres

17/03/2012 18:12:55
Quote Anchor link
Dem,

Heb e.e.a. aangepast en er gebeurt iets! (Haha, je wil niet weten hoe lang ik heb zitten experimenteren!!)
Maar ik krijg nu een email met het gekozen bericht "nieuwe aanvraag".
Hoe kan ik nu de ingevulde gegevens per email laten versturen?
Met andere woorden:

1. Iemand doet een aanvraag en vult het formulier in
2. na "verzenden" gaan de gegevens in de sql-database
3. de ingevulde gegevens worden per email verzonden.

Ik had een verzenden.php aangemaakt maar toen ik in de ACTION "verzenden.php" had gezet, kreeg ik wel de email mat alle velden, maar werden de gegevens weer niet in de database geladen??
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/03/2012 18:15:10
Quote Anchor link
@Dem Ian:
Kijk eens waar empty op controleert. En kijk eens naar isset.

de mailfunctie die standaard in php zit is vrij complex om 'even' goed aan te sturen.
Op de site van phpmailer (en op swiftmailer vast ook) wordt heel eenvoudig uitgelegd hoe e.e.a. werkt. Engels, dat wel. Maar dat is het hele scriptgebeuren ;-)
Mail zonder juiste header kan als spam worden aangemerkt. Ontvanger krijgt bericht (mogelijk) niet en bij veel mail kun jij als spammer worden beschouwd.


Blij als het werkt? Heb liever dat het ook goed/veilig/betrouwbaar is....

@Rob: begin eens met een goede tut. 1 over het gebruik database en 1 hoe je een mailbericht opstelt obv een formulier. Beide is niet zo heel moeilijk.
Gewijzigd op 17/03/2012 18:16:29 door Obelix Idefix
 
 - Diov  -

- Diov -

17/03/2012 18:24:04
Quote Anchor link
@ Obelix, dat weet ik ook van dat de waarde bestaat of niet.

Maar anders moest ik alles omdraaien? En daar had ik geen zin in.
Ik zal die mail functie later wel eens doornemen.

@ Rob, als je de action verandert, gaat de actie alleen maar op verzenden.php.
Hij moet ook de huidige pagina doen want daar staat de php.

Oplossing:
Probeer verzenden.php in je andere pagina te plaatsen.
 
Rob Peres

Rob Peres

17/03/2012 18:57:16
Quote Anchor link
Dem,

Het is even stil want ik ben druk aan het testen natuurlijk.

Maar wil je nu alvast heel erg bedanken voor je moeite en voor de tijd die je hebt genomen om mij te helpen!!

Rob
 
 - Diov  -

- Diov -

17/03/2012 19:23:27
Quote Anchor link
Graag gedaan.
Ik ben ook niet echt een prof in php maar de basis snap ik wel.

Vroeger was ik echt een ramp maar met veel oefenen, zelf dingen maken, kom je er wel!
 
Rob Peres

Rob Peres

17/03/2012 19:43:52
Quote Anchor link
Dem,

Nogmaals dank. Heb nog 1 vraagje. Ik heb nu verwerken.php in de pagina verwerkt waardoor ik een mail ontvang met alle ingevulde gegevens. Ook gaan de gegevens netjes in de database.
Hoe kan ik nu meerdere emailadressen toevoegen? Heb jij enig idee?





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
//Als men op de Submit knop heeft gedrukt van het formulier...
if (isset($_POST['verzenden'])) {
    if (!isset($_POST['Naam'])) {
        $error = "Naam is niet ingevuld<BR />";
     }
if (!isset($_POST['Adres_vertrek'])) {
        $error .= "Vertrekadres is niet ingevuld";
     }
if (!isset($_POST['Vertrekdatum'])) {
        $error .= "Datum is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Bestemming'])) {
        $error .= "Bestemming is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Aantal_personen'])) {
        $error .= "Aantal personen is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Aantal_koffers'])) {
        $error .= "Aantal koffers is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Huisdier'])) {
        $error .= "Huisdier is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Tijd'])) {
        $error .= "Voorkeur_voertuig is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Tijd'])) {
        $error .= "Voorkeur voertuig is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Bijzonderheden'])) {
        $error .= "Bijzonderheden niet ingevuld";
    }

    
    if (!isset($error)) {

        $bericht  = "De volgende aanvraag is op SchipholPool.nl geplaatst!!
  Naam:     "
.$_POST['Naam']."
  Pick-up adres:    "
.$_POST['Adres_vertrek']."
  Datum:     "
.$_POST['Vertrekdatum']."
  Tijd:     "
.$_POST['Tijd']."
  Bestemming:     "
.$_POST['Bestemming']."
  Aantal passagiers:      "
.$_POST['Aantal_personen']."
  Aantal koffers:      "
.$_POST['Aantal_koffers']."
  Huisdier ja/nee:      "
.$_POST['Huisdier']."
  Voorkeur voor voertuig:      "
.$_POST['Voorkeur_voertuig']."
  Bjzonderheden:      "
.$_POST['Bijzonderheden']."
            \n"
;
        $bericht .= "Reageer NU op www.SchipholPool.nl";
        mail ("[email protected]", "NIEUWE AANVRAAG SCHIPHOLPOOL.NL !!!", $bericht, "FROM: NoReply");
        
    }
else {
    
        echo "Gelieve alle formuliervelden netjes in te vullen !<BR /><BR />";
        echo "<FONT COLOR=\"#FF0000\">".$error."</FONT>";
        
    }
    
}
else {

    echo "U moet eerst het formulier invullen !";

}

?>
[\code]

[size=xsmall][i]Toevoeging op 17/03/2012 19:47:56:[/i][/size]

Dem,

Heb het gevonden (helemaal zelf, knap h)
Had quotes op verkeerde plek gezet.

Rob

[size=xsmall][i]Toevoeging op 17/03/2012 20:24:29:[/i][/size]

Weet iemand misschien waar en hoe ik in dit voorbeeld een header voor bcc geadresseerden kan toevoegen?
Heb vele voorbeelden en tutorials bekeken maar zien er allemaal anders uit.
Ik wil graag meerdere email adressen gaan toevoegen maar wil niet dat zij van elkaar de adressen kunnen zien.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/03/2012 10:24:04
Quote Anchor link
Rob Peres op 17/03/2012 19:43:52:
Weet iemand misschien waar en hoe ik in dit voorbeeld een header voor bcc geadresseerden kan toevoegen?
Heb vele voorbeelden en tutorials bekeken maar zien er allemaal anders uit.
Ik wil graag meerdere email adressen gaan toevoegen maar wil niet dat zij van elkaar de adressen kunnen zien.


Kijk eens naar phpmailer/swiftmailer.
Kom je er niet uit: geef dan aan waar je vast loopt.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/03/2012 10:31:20
 
Rob Peres

Rob Peres

18/03/2012 10:45:14
Quote Anchor link
SanThe, bedankt.

Ik wil eigenlijk proberen datgene wat Dem heeft aangeleverd verder uit te breiden.
Ik kijk nu naar "de juiste mailheaders". Had daar al naar gezocht.

Tot nu toe:
1
Dem heeft mailfunctie in php toegevoegd maar ik wilde graag dat het hele formulier naar de leden zou worden gemaild en niet alleen een berichtje met een melding.
2
Dus heb ik verwerken.php verwerkt in de pagina zodat nu het hele formulier naar mij wordt verzonden (en uiteraard in de database wordt geladen)
Dit gebeurt in dit stukje (volgens mij)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Bjzonderheden:      ".$_POST['Bijzonderheden']."
            \n";
        $bericht .= "Reageer NU op www.SchipholPool.nl";
        mail ("[email protected]", "NIEUWE AANVRAAG SCHIPHOLPOOL.NL !!!", $bericht, "FROM: NoReply");
        
    } else {[\code]

3.
Ik wil hier nu ergens meerdere adressen toevoegen (veel) met een bcc functie zodat ieder lid het formulier krijgt zonder te zien wie de andere leden zijn en dus zonder alle emailadressen op straat te gooien.

De headers die Dem heeft toegevoegd zijn volgens mij nu onnodig omdat de actie komt uit het stukje van verwerken.php.

Waar moet ik nu de headers toevoegen?
Of kan ik beter het bericht naar 1 adres laten versturen en vandaar uit forwarden naar een groep?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/03/2012 11:29:56
Quote Anchor link
Rob Peres op 18/03/2012 10:45:14:
3.
Ik wil hier nu ergens meerdere adressen toevoegen (veel) met een bcc functie zodat ieder lid het formulier krijgt zonder te zien wie de andere leden zijn en dus zonder alle emailadressen op straat te gooien.

De headers die Dem heeft toegevoegd zijn volgens mij nu onnodig omdat de actie komt uit het stukje van verwerken.php.

Waar moet ik nu de headers toevoegen?
Of kan ik beter het bericht naar 1 adres laten versturen en vandaar uit forwarden naar een groep?


Obelix en Idefix op 18/03/2012 10:24:04:
Kijk eens naar phpmailer/swiftmailer.
Kom je er niet uit: geef dan aan waar je vast loopt.


Ga het wiel nu niet opnieuw proberen uit te vinden. Kost je (blijkt) heel veel tijd.
 
Arjan -

Arjan -

18/03/2012 11:54:33
Quote Anchor link
Alleen controleren met isset() op het bestaan van een waarde in een veld is niet voldoende! Een isset controleert alleen op het bestaan van de variabele (in een array bijvoorbeeld). Wanneer je formulier wordt verzonden bestaan dus alle veldnamen in je $_POST array en is je isset() voorwaarde altijd true.
Om te controleren of iets is ingevuld in het veld gebruik je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
if(!isset($_POST['veldnaam']) || trim($_POST['veldnaam']) == '')
echo 'Veldnaam bevat geen waarde';
?>


Door middel van de functie 'trim()' worden alle spaties en enters aan het begin en eind van een string verwijderd. Zodoende zal alleen een spatie ook een foutmelding opleveren (= hetgeen wat je wilt neem ik aan).
Gewijzigd op 18/03/2012 11:56:03 door Arjan -
 
Rob Peres

Rob Peres

02/04/2012 18:44:47
Quote Anchor link
Pffff, dit gaat me dus allemaal ver boven mijn pet.
Door al het "gesleutel" heb ik nu een pagina die wel werkt maar niet zoals het moet.
Bovendien heb ik nu volgens mij 2 elkaar overlappende php codes op 1 pagina?

Wat werkt?
Wanneer het formulier is ingevuld en men klikt op "verzenden" worden de gegevens in de database geladen en krijgen alle leden keurig een email van alle ingevulde gegevens echter .....
Wanneer er een veld LEEG wordt gelaten, krijgt iedereen toch een email maar worden de gegevens NIET in de database geladen. (dit is ook goed want er mist een veld maar er moet dus ook geen email worden verstuurd!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
******************************************************************************
//DIT DOET VOLGENS MIJ NIETS EN IS OVERBODIG?

<?php

ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

define('DEBUG_MODE',false); // true == aan, false == uit

function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
{

if (DEBUG_MODE)
{

return '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
}

else
{
return $text;
}
}




$sitenaam = "SchipholPool.nl"; // Aanpassen

$onderwerp = "Nieuwe aanvraag!";

********************************************************************************





if(mysql_connect('localhost','***********','*************'))
  {

    mysql_select_db('**********_klanten') or die(mysql_error());
  }

else
  {
    echo 'Kan geen verbinding maken';
    exit;
  }





if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && !empty($_POST))
{

$aFouten = array();

if(empty($_POST['Naam']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen naam ingevuld';
}

if(empty($_POST['Telefoon']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen telefoonnummer ingevuld';
}

if(empty($_POST['Adres_vertrek']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt een ongeldig vertrek adres ingevuld';
}

if(empty($_POST['Vertrekdatum']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen correcte datum van vertrek ingevuld';
}

if(empty($_POST['Tijd']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen geldige tijd ingevuld';
}

if(empty($_POST['Bestemming']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen geldige bestemming ingevuld';
}

if(empty($_POST['Aantal_personen']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen aantal passagiers ingevuld';
}

if(empty($_POST['Aantal_koffers']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen aantal koffers ingevuld';
}

if(empty($_POST['Huisdier']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen huisdier ingevuld';
}

if(empty($_POST['Voorkeur_voertuig']) )
{

$aFouten[] = 'Je hebt geen voertuig ingevuld. Geen voorkeur mag ook';
}

if(empty($_POST['Bijzonderheden']) )
{

$aFouten[] = 'CASH / CREDITCARD / PIN ?';
}


if(count($aFouten) != 0)
{

echo 'De volgende fouten zijn opgetreden: <br /><br />';
for($Fi = 0; $Fi < count($aFouten); $Fi++)
{

echo $aFouten[$Fi].'<br />';
}

echo '<br />Klik <a href="javascript:history.go(-1);">hier</a> om terug te keren';
}

else
{

$sql = "INSERT INTO zoeken (Naam,Telefoon,Adres_vertrek,Vertrekdatum,Tijd,Bestemming,Aantal_personen,Aantal_koffers,Huisdier,Voorkeur_voertuig,Bijzonderheden)
VALUES
(
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Naam'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Telefoon'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Adres_vertrek'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Vertrekdatum'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Tijd'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Bestemming'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Aantal_personen'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Aantal_koffers'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Huisdier'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Voorkeur_voertuig'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['Bijzonderheden'])."'

)
"
;

if (($result = mysql_query($sql)) === false)
{

echo showSQLError($sql,mysql_error(),'Fout bij het invoegen.');
}
***************************************************************************


else
{
$bericht = "Nieuwe aanvraag SchipholPool.nl! ";
$bericht .= " Rob";

^^^
DIT BOVENSTAANDE DOET OOK NIETS?^^
*******************************************************************************




if(mail == TRUE)
{

echo 'De gegevens zijn succesvol opgeslagen in de SCHIPHOLPOOL database
<p STYLE="text-align: right;"><span STYLE="color: #5c83c1;"><span STYLE="font-size: large;"><a href="zoeken.php"><span STYLE="color: red;">Nog een VERZOEK opgeven?</span></span><br><strong><br></strong></a> </p>'
;

}

else
{
echo 'Fout opgetreden tijdens het verzenden.';
echo '<br><input type="button" value="Ga terug" onClick="window.history.back()">';
}




}
}
}

else
{
?>


<form action="" method="POST">

<br><br><br>


<table width="450px">
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Naam">NAAM/NAME *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Naam" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Telefoon">TEL./SMS/Email*</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Telefoon" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Adres_vertrek">ADDRESS PICK-UP *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Adres_vertrek" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Vertrekdatum">DATE/DATUM(JJJ-MM-DD) 2011-08-25 *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Vertrekdatum" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Tijd">TIME/TIJD(HH:MM) 12:10 *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Tijd" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Bestemming">DROP-OFF/BESTEMMING *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Bestemming" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Aantal_personen">PAX/PASSAGIERS(1-8) *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Aantal_personen" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Aantal_koffers">LUGGAGE/BAGAGE(1-9 of GEEN/NONE) *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Aantal_koffers" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Huisdier">HUISDIER/PET (YES/NO) *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Huisdier" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Voorkeur_voertuig">MINI-VAN/STATION/SEDAN *</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Voorkeur_voertuig" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td valign="top">
<label for="Bijzonderheden">CASH / CREDITCARD / PIN</label>
</td>
<td valign="top">
<input type="text" name="Bijzonderheden" maxlength="50" size="30">
</td>
</tr>
</tr>


</table>

<input type="submit" name="verzenden" value="verzenden">
</form>
<?
}
?>




<?php
//Als men op de Submit knop heeft gedrukt van het formulier...
if (isset($_POST['verzenden'])) {
    if (!isset($_POST['Naam'])) {
        $error = "Naam is niet ingevuld<BR />";
     }
if (!isset($_POST['Adres_vertrek'])) {
        $error .= "Vertrekadres is niet ingevuld";
     }
if (!isset($_POST['Vertrekdatum'])) {
        $error .= "Datum is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Bestemming'])) {
        $error .= "Bestemming is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Aantal_personen'])) {
        $error .= "Aantal personen is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Aantal_koffers'])) {
        $error .= "Aantal koffers is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Huisdier'])) {
        $error .= "Huisdier is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Tijd'])) {
        $error .= "Voorkeur_voertuig is niet ingevuld";
}
if (!isset($_POST['Tijd'])) {
        $error .= "Voorkeur voertuig is niet ingevuld";
    }

    
    if (!isset($error)) {

        $bericht  = "*U kunt niet antwoorden op dit AUTO-bericht*

Naam:                      "
.$_POST['Naam']."

Tel./Email:
       Eerst inloggen op www.SchipholPool.nl

Pick-up adres:           "
.$_POST['Adres_vertrek']."
Datum:                       "
.$_POST['Vertrekdatum']."
Tijd:                            "
.$_POST['Tijd']."
Bestemming:             "
.$_POST['Bestemming']."
Aantal passagiers:     "
.$_POST['Aantal_personen']."
Aantal koffers:           "
.$_POST['Aantal_koffers']."
Huisdier ja/nee:          "
.$_POST['Huisdier']."
Voorkeur voertuig:     "
.$_POST['Voorkeur_voertuig']."
Bijzonderheden:         "
.$_POST['Bijzonderheden']."
            \n"
;
        $bericht .= "Geen ritten meer ontvangen?
U KUNT NIET ANTWOORDEN OP DIT AUTO-BERICHT.
Stuur een email met de tekst AFMELDEN naar [email protected].
Uw email adres wordt dan zo spoedig mogelijk verwijderd."
;


        mail ("*************************.nl",

"NIEUWE RIT! ", $bericht, "FROM: NoReply");
        
    }
else {
    
        echo "Gelieve alle formuliervelden netjes in te vullen !<BR /><BR />";
        echo "<FONT COLOR=\"#FF0000\">".$error."</FONT>";
        
    }
    
}
else {

    echo "U DIENT ALLE VELDEN IN TE VULLEN OM UW AANVRAAG ZICHTBAAR TE MAKEN !";

}

?>


[/CODE]
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.