formulier verzenden zonder refreshen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

02/04/2011 14:48:29
Quote Anchor link
Hey,

ik probeer een formulier te versturen zonder dat het de pagina refreshed.
alleen lukt het me niet.

dit is mijn stukje javascript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

    <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.min.js"></script>

    <script type="text/javascript" src="http://ajax.microsoft.com/ajax/jquery.validate/1.7/jquery.validate.min.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
        $("#myform").validate({
            debug: false,
            rules: {
                name: "required",
                email: {
                    required: true,
                    email: true
                }
            },
            messages: {
                name: "Please let us know who you are.",
                email: "A valid email will help us get in touch with you.",
            },
            submitHandler: function(form) {
                // do other stuff for a valid form
                $.post('process.php', $("#myform").serialize(), function(data) {
                    $('#downloadtext').innerHTML(data);
                });
            }
        });
    });
    </script>
?>

en dit is het stukje van de downloadbox
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
        echo '<div id="aanboddetailtitel"><h2>'.$titel.'</h2></div>';
        include('imagesliderdetail.php');
        echo '<div class="box style1">
               <div class="top"></div>
               <div class="xcontent">
                  <div class="bg" height="300px">
                     <div class="inner" id="downloadtext">
                        <h2>Brochure</h2>
                        <p>Download hier de brochure van deze woning</p>
                        <div class="wrapper"><a href="javascript:void(0)" onclick="switchtext();" class="link1"><span><b>download</b></span></a></div>
                     </div>
                  </div>
               </div>
               <div class="bot"></div>
            </div>
        <div id="prijs">Prijs: '
.$prijs.'</div>
        <div id="referentienummer">Referentienummer: '
.$referentienummer.'</div>
        <div><br/><b>Kenmerken</b></div>
        <div class="kenmerken">
        
        <ul>'
;
        for ($i=0;$i<count($kenmerken);$i++){
            if ($i%6 == 0 && $i!=0){
                echo '</ul></div><div class="kenmerken"><ul>';
            }

            echo('<li>'.$kenmerken[$i].'</li>');
        }

        echo ('</ul></div><div id="omschrijving"><p>
        <b>Omschrijving</b></p><p>'
.$omschrijving. '</p></div><div id="indeling"><p>
        <b>Indeling</b></p><p>
        '
.$indeling.'</p></div>');
              
?>

<script type="text/javascript">
function switchtext(){
document.getElementById('downloadtext').innerHTML = '<h5>Brochure aanvragen</h5><br/><div id="contactform"><form name="myform" id="myform" method="POST"><label for="name" id="name_label">Name</label><input type="text" name="name" id="name" size="30" value=""/><br><label for="email" id="email_label">Email</label><input type="text" name="email" id="email" size="30" value=""/><br><input type="submit" name="submit" value="Submit"></form></div><div class="wrapper"></div>';
}



</script>
?>
het is dus de bedoeling dat als je op download klikt je een formulier krijgt die je kan invullen en als je dat formulier verstuurd dat je een mail krijgt met de brochure.

je kan hier mijn poging zien http://www.purespain.com/nl/2011/aanboddetail.php?id=157

ik volg de tutorial van deze site http://www.askaboutphp.com/213/php-and-jquery-submit-a-form-without-refreshing-the-page.html
alleen werkt het niet als ik het zelf toepas

kan iemand me helpen aub.
alvast bedankt
Jonas
Gewijzigd op 02/04/2011 14:52:00 door Jonas vermeulen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:36:30
 
Sander A

Sander A

02/04/2011 15:00:22
Quote Anchor link
Hoe kan je javascript tussen php tags staan
 
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

02/04/2011 15:02:33
Quote Anchor link
heb dit gewoon gedaan om het een beetje mooie layout hier te geven op het forum.
heb code tags ook geprobeerd, maar dat werkte hier niet, wat moet ik er anders rond zetten?
Gewijzigd op 02/04/2011 15:05:39 door jonas vermeulen
 
Sander A

Sander A

02/04/2011 15:07:53
Quote Anchor link
Volgensmij moet je \ gebruiken in html

dus regel 2 wordt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<div id=\"aanboddetailtitel\"><h2>'.$titel.'</h2></div>';
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

02/04/2011 15:09:45
Quote Anchor link
Sander A op 02/04/2011 15:07:53:
Volgensmij moet je \ gebruiken in html

dus regel 2 wordt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<div id=\"aanboddetailtitel\"><h2>'.$titel.'</h2></div>';



Wat een onzin! Dit heet escapen, en gebruik je zeker niet nu.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.