formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »
Ton Coolen

Ton Coolen

09/05/2020 12:29:13
Quote Anchor link
Hallo,

mijn naam is Ton en ben beginner in PHP. Ik probeer in de meeste gevallen een gedownload script te verbouwen zodat het voor mij bruikbaar is. Het formulier is een soort gastenboek wat online staat en eigenlijk goed werkt. In het formulier kunnen mensen die een apparaat gebruiken hun ervaringen in het formulier zetten en versturen. Ik krijg dan een mail met alle gegevens. Wat ik wil is dat de ingevulde gegevens die naar mij worden gestuurd, ook op een andere pagina worden getoond, zodat ze zichtbaar zijn voor sitebezoekers. Ik ben erg lang bezig geweest om dit te klaren, maar heb het opgegeven. Is er iemand binnen het forum die het script kan bewerken. Ik weet niet of ik het script hieronder kan/mag weergeven.

In afwachting verblijf ik,
M.v.g. Ton

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
<?php

$F2S
= "Nee";
// Vul "Ja" in als je bij F2S zit, anders "Nee".
$gastenboekbestand = "gastenboek.txt";
$IPBestand = "iplogregistat.txt";
// Vul hier de locatie van je IP bestand in.
// Zorg dat hij de permissions 777 heeft!

// --------------- Begin van het Script -------------------

$Contactdatum = date("d-m-Y");
$Contacttijd = date("H:i");
$IpLocatie = Provider($REMOTE_ADDR);

$Landen = array();
$Landen['nl'] = "";
$Landen['be'] = "";
// Verander de landen hierboven.

// Als het land niet in de array $Landen
// staat komt de landcode er te staan,
// bijvoorbeeld NL.

// Verander de functie hieronder niet

function Provider($IP) {
global $Landen; $a = gethostbyaddr($IP);
if($IP == $a) { return "Onbekend"; }
else { $s = explode(".",$a);
$Land = $Landen[$s[(count($s)-1)]];
if(!$Land) $Land = strtoupper($s[(count($s)-1)]);
return "<a href='http://www.".$s[(count($s)-2)].".".$s[(count($s)-1)]."/' target='_blank'>".ucfirst($s[(count($s)-2)])." $Land</a>"; }
}



if($F2S == "Ja") {
$ipadres = $HTTP_SERVER_VARS["HTTP_X_FORWARDED_FOR"];

}

else {
$ipadres = $REMOTE_ADDR;
}

$bestandje = file($IPBestand);
$lengte = count($bestandje);
for($i = 0; $i < $lengte; $i++) {
if(eregi($ipadres, $bestandje[$i])) { $iplog = false; }
else { }
}

if(!$iplog) {
$ipfile = fopen("$IPBestand", "a");
fputs($ipfile, "Op $Contactdatum $Contacttijd \n");
$IP;  

fclose($ipfile);
}



// Verander de functie hierboven niet
// echo Provider($REMOTE_ADDR);
// Print hiermee de naam van de provider op het scherm
// Voorbeeld: Chello Nederland


?>




<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1252">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Reactieformulier</title>
<style type="text/css">
.style1 {
                border: 1px solid #CCCCFF;
                background-color: #CCCCFF;
                font-family: Arial;
}
.style2 {
                text-align: center;
}
.style4 {
                text-align: left;
}
.style5 {
                color: #800000;
}
.style6 {
                text-align: left;
                color: #800000;
}
.style7 {
                font-size: large;
}
.style8 {
                font-size: x-large;
}
.style10 {
                font-family: Arial;
}
.style11 {
                font-size: small;
}
.style12 {
                text-align: left;
                color: #800000;
                font-size: x-small;
}
.style13 {
                font-size: x-small;
}
.style14 {
                color: #FF0000;
}
</style>
</head>
<body style="margin: 0 0 0 -17px; background-color: #CCCCFF;">

<form action="<? echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data" name="FA Reactieformulier">
<table style="width: 827px" align="center" class="style1">
                <tr>
                                <td class="style7" style="width: 958px">
<?php

//Configureer//

$websitenaam = "pvag.nl";  // Naam van de website
$subject = "Ton Coolen - Reactieformulier"; // onderwerp van het e-mailbericht
$voornaam = "Ton";           // Je voornaam
$achternaam = "";     // Dit veld mag je leeglaten
$Onderwerp = "Reactieformulier";
$recipient = "[email protected]"; // Naar welk e-mail adres het moet worden verzonden
$verstuurd = "<body bgcolor='#CCCCFF'><font face=Arial color=#993300><H3>Beste " . $_POST['voornaam'] . ",<H4><br>
U hebt het FA ervaringenformulier ingevuld en aan ons toegezonden, waarvoor onze hartelijke dank!
Indien nodig neem ik nog contact met je op.

Onderstaande gegevens zijn door ons ontvangen.<BR><BR>


Voornaam: "
. $_POST['voornaam'] . "<BR>
Achternaam: "
. $_POST['achternaam'] . "<BR>
Plaats: "
. $_POST['plaats'] . "<BR>
Akkoord met publicatie: "
. $_POST['akkoord'] . "<BR>
E-mailadres: "
. $_POST['uwemail'] . "<BR><BR>Uw bericht:<BR>
  "
. $_POST['field'] . "<BR><BR>
            
            
Verzenddatum: "
. date("d-m-Y") . "<BR>
Verzendijd: "
  . date("H:i") . " uur.<BR>";


if(getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR)) { $IPadres = getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR); }
elseif(getenv(HTTP_CLIENT_IP)) { $IPadres = getenv(HTTP_CLIENT_IP); }
else { $IPadres = $REMOTE_ADDR; }

if(!empty($_POST['Submit']))
{


if(!ereg("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[*@([a-zA-Z0-9-]+)*@([a-zA-Z0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$", $_POST['uwemail']))
  {
$error_msg .="<Center>Uw e-mailadres is onjuist of niet ingevuld!</Center><br><BR>"; }

if(strlen($_POST['akkoord']) == 0)
   {
$error_msg ="<Center>Je hebt niet aangegeven of je wel of niet akkoord bent! </Center><br>"; }


if(strlen($_POST['plaats']) == 0)
 {
$error_msg ="<Center>Uw woonplaats of verblijfpaats is niet ingevuld! </Center><br>"; }

  
if(strlen($_POST['achternaam']) == 0)
   {
$error_msg ="<Center>Uw achternaam is niet ingevuld! </Center><br>"; }
  
if(strlen($_POST['voornaam']) == 0)
   {
$error_msg ="<Center>Uw voornaam is niet ingevuld! </Center><br>"; }

if(!empty($error_msg))
  {

    //Een van de velden werd niet (goed) ingevuld
  echo "<br><Center><font face=Arial color=#FF0000><H3>>>> FOUTMELDING <<<</center><font face=Arial color=#0000CC><H4><br>Het contactformulier verzenden vanuit ".$websitenaam." kon niet worden uitgevoerd omdat niet alle verplichte velden op het formulier niet waren ingevuld. Alle verplichte velden (gemarkeerd met (*) moeten worden ingevuld!<br></h5><font face=Arial color=#FF0000></Center>";
    echo $error_msg;
    echo "<Center><br><font face=Arial color=#993300><H4>Klik <a href=javascript:history.back(1)>hier</a> om terug te gaan naar het formulier om alle velden in te vullen.</Center><br>";
  }

else
  {
    $subject = "".$subject.""; //Onderwerp van het e-mailtje
    $header = "From: " . $_POST['uwemail'] . "\n"; //Door wie die is verstuurd
    $mail_body .= "Beste ".$voornaam.", ".$achternaam." \n\n"; //Inhoud van de mail
    $mail_body .= "". $_POST['voornaam'] ." " . $_POST['achternaam'] . " heeft onderstaande gegevens op het FA reactieformulier ingevuld.\n\n"; //Inhoud van de mail
    
$mail_body .= "Voornaam: " . $_POST['voornaam'] . "\n"; //De voornaam van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Achternaam: " . $_POST['achternaam'] . "\n"; //De achternaam van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Plaats: " . $_POST['plaats'] . "\n"; //De woonplaats van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Akkoord met publicatie: " . $_POST['akkoord'] . "\n\n"; //Je hebt niet aangegeven of je akkoord bent met de publicatie van je ervaring
$mail_body .= "E-mailadres: " . $_POST['uwemail'] . "\n\n"; //Het e-mailadres van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Dit bericht is verzonden op: " . date("d-m-Y") . " om "  . date("H:i") . " uur \n\n\n";                        
$mail_body .= "Ervaringen met FA:\n"; //Inhoud van de mail
$mail_body .= $_POST['field']; //Inhoud van de mail
//    $mail_body .= "\n\n"; //Inhoud van de mail

    

  mail($recipient, $subject, $mail_body, $header);
    echo "<b>".$verstuurd."</b><br><center>Met vriendelijke groet,<br><br>Ton Coolen - ".$websitenaam."</center><br><br>";
    echo "<a class=\"main\" href='/start.html'><center>Sluit dit scherm</center><br></a>"; //Bericht na het verzenden van de e-mail als webpagina weergegeven
  }
}

else
{
?>


<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="style27">
    <tr>
      <td style="width: 835px" class="style28">
        <table border="0" align="center" style="width: 1000px" class="style27" cellspacing="5" cellpadding="0">
          <tr>
            <td style="height: 9px" colspan="2" class="style2">
            <strong><span class="style5"><span class="style8">Ervaringenformulier voor FA gebruikers</span><br>
            <br>
            </span>
            </strong></td>
            </tr>
          
          <tr>
            <td style="height: 9px" colspan="2" class="style26"><strong>
            <span class="style31"><span class="style5">Beste FA gebruiker,<br>
            <br>
            middels dit formulier kun je jouw ervaringen met de FA weergeven in
            het berichtenveld. Jouw ervaring wordt (met wederzijdse goedkeuring)
            door mij op mijn website geplaatst, zodat genteresseerden wat meer
            gebruikersinformatie kunnen lezen. Uiteraard wordt je e-mailadres
            niet gepubliceerd. Van de namen worden alleen de voorletters
            gepubliceerd, tenzij je aangeeft in het veld &quot;Akkoord met
            publicatie&quot; dat we je namen voluit te mogen publiceren.<br>
            <br>
            </span>
            </span></strong></td>
            </tr>
          
          <tr>
            <td style="height: 9px; width: 144px;" class="style4"></td>
            <td class="style6" style="height: 9px">
            <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif" class="style33"><strong>(Velden met een * zijn verplicht)</strong></font></td>
            </tr>
          
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>Voornaam:
            </strong> </td>
            <td height="2" class="style13"> <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
             <span class="style5">
             <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
             <input type="text" name="voornaam" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>* Of alleen 1e letter
            van je voornaam.</strong></span></span></span></font></td></tr>
            
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>Achternaam:
            </strong> </td>
            <td height="2" class="style13"> <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
             <span class="style5">
             <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
             <input type="text" name="achternaam" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>* Of alleen 1e
            letter van je achternaam.</strong></span></span></span></font></td></tr>
            
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>Plaats:</strong></td>
            <td height="2" class="style13"><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
            <span class="style5">
            <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
            <input type="text" name="plaats" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>*
            </strong></span></span> </span></font></td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>
            Akkoord met publicatie:</strong></td>
            <td height="2" class="style13"><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
            <span class="style5">
            <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
            <input type="text" name="akkoord" size="50"></strong></span></span><strong><span class="style13">*
            </span></strong></span></span>
            </font><span class="style5"><strong>Geef aan of je wel of niet
            akkoord bent.</strong></span></td>
            </tr>
            
            <tr>
            <td class="style6" style="width: 144px; height: 2px;"><strong>
            E-mailadres:</strong></td>
            <td style="height: 2px" class="style13"><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
            <span class="style10">
            <span class="style5">
            <span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
            <input type="text" name="uwemail" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>*
            </strong></span></span><span class="style13">
            <span class="style14">
            <strong>Je e-mailadres wordt nooit gepubliceerd</strong></span></span></span></font></td></tr>

          <tr>
            <td class="style5" valign="top" style="width: 144px; height: 10px;">
            &nbsp;</td>
            <td style="height: 10px" class="style12"><strong><br>
            Geef hieronder in het berichtenveld jouw ervaringen over de FA</strong></tr>
            <caption class="style5"><br>



            <tr>
            <td class="style6" style="width: 144px" valign="top"><strong>Jouw
            ervaring:</strong></td>
            <td width="137"> <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
              <span class="style5">
              <textarea name="field" rows="5" wrap="VIRTUAL" style="width: 650px"></textarea>
             </span>
             </font></td>
            
            <tr>
            <td style="height: 33px; width: 144px;"></td>
            <td style="height: 33px">
            <div align="left" style="width: 652px">
                <font size="3" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
                <span class="style5">
                <input type="Submit" name="Submit" value="Verzenden">
                </span>
                </font></div></td>
          </tr>
        </table>
        <div class="style5">
                        <br>
                                                                
                                                                </div>
        </td>
    </tr>
  </table>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 09/05/2020 13:06:18 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:40:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/05/2020 12:41:27
Quote Anchor link
Zou je de relevante code tussen code-tags stukken plaatsen die je bericht te bewerken? Dan is het beter leesbaarder zie ook de opmaakcodes in de Veelgestelde Vragen op deze site.
 
Ton Coolen

Ton Coolen

09/05/2020 12:52:54
Quote Anchor link
Oeps, Sorry ben 71 jaar en begrijp er maar weinig van. Ik probeer maar wat, en als het werkt is het leuk. Maar leg me uit wat ik moet doen, anders laat ik het maar over gaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/05/2020 12:56:52
Quote Anchor link
https://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode

Hier staan de opmaakcodes voor op het forum. Dan is het beter leesbaarder.

Ik heb het in dit geval zelf even aangepast.

Als je de berichten wilt bewaren, is het dan niet zinvoller om ze in een database op te laten slaan? Het bovenstaande script is ook behoorlijk oud. Ik vermoed 14 jaar zelfs, en zal niet meer werken.
Gewijzigd op 09/05/2020 13:08:58 door - Ariën -
 
Ton Coolen

Ton Coolen

09/05/2020 13:31:35
Quote Anchor link
Beste Ariën,

Dat is voor mij allemaal te moeilijk. Ik snap daar niets van. Verwijder mijn bericht maar en beschouw als afgedaan.
in ieder geval bedankt voor de moeite.
M.v.g. Ton
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2020 13:38:24
Quote Anchor link
Er wordt in de bovenstaande code niets weggeschreven naar het gastenboek-bestand, en misschien is het, zoals @Ariën aangeeft, wellicht handiger om deze informatie wat gestructureerder op te slaan dan een plat tekstbestand. Ook opent dit andere mogelijkheden zoals moderatie van een bericht voordat deze geplaatst wordt.

De bovenstaande code is ook enigszins gedateerd.

Het beste lijkt mij om simpel te beginnen. Zo zou je eens kunnen informeren of jouw webhost het gebruik van een database ondersteunt, als het bovenstaande werkt is er in ieder geval ondersteuning voor PHP. Vaak is er dan ook ondersteuning voor databases omdat dit meestal gecombineerd wordt.

Dan zou je een simpel tabelletje aan kunnen maken (getiteld "gastenboek" of wat dan ook) waar je alle informatie in wegschrijft. Vervolgens kun je de opgeslagen berichten weer uitlezen en weergeven op een webpagina, en ondertussen kun je ook een mailtje versturen indien er een nieuw bericht is geplaatst.

Er is dus wel een (kleine) leercurve waarbij je moet leren hoe je (veilig) communiceert met je database maar over dit onderwerp is een heleboel (mis :P)informatie te vinden op het internet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/05/2020 13:49:50
Quote Anchor link
PHP is een mooie programmeertaal, maar je moet wel weten waaraan je begint, en niet zomaar rücksichtslos te kopiëren en te plakken. Vooral omdat er ook oude scripts zijn die niet meer zullen werken (oude PHP-versie), en soms ook wel eens lekke scripts die een gevaar voor de server/hosting kunnen zijn.

Je geeft al aan dat je je het erg lastig vindt, en daarom zijn er twee mogelijkheden:
- Ga eens PHP leren vanaf het begin.
- Of besteed het uit. Hier op PHphulp hebben we een speciaal Vacatureforum waar je zulke opdrachten kan neerleggen. Houd wel rekening mee dat er een vergoeding gevraagd kan worden, omdat iemand hier ook een hoop energie in moet steken. Voor iets simpels als dit moet je echt geen honderden euro's verwachten.
- Of hoop hebben dat iemand bereid is om dit gratis te doen, maar zoals ik al zei: Ook dat kost voor diegene tijd.

Ik zie zelf geen reden om dit topic te verwijderen.
Gewijzigd op 09/05/2020 13:50:54 door - Ariën -
 
Ton Coolen

Ton Coolen

10/05/2020 09:26:20
Quote Anchor link
Beste Ariën,

Bedankt voor je energie. ik laat over gaan want dit is niet mijn ding. Ik heb geen idee hoe ik deze topic kan afsluiten. Dus kijk maar wat je ermee doet. ik zoek wel een andere manier voor wat ik wil. Ik wens je nog heel veel moois.
M.v.g. Ton
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/05/2020 10:59:15
Quote Anchor link
Jammer, maar jouw keuze.
Gelukkig heb ik wat alternatieven gegeven. Laat het anders een bezinken.
Dit topic zal anders ook wel omlaag zinken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.