forum quote programmeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Stefan Renne

stefan Renne

25/05/2010 22:57:36
Quote Anchor link
Ik ben voor leer doeleinden bezig om phpbb in het klein na te maken waarbij je dan gebruik maakt van de phpbb database. Het enige wat me nog niet lukt is om de quote bb codes om te zetten naar daadwerkelijk quotes, kan iemand me hier aub mee helpen?

dus quotes als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[/quote:37c9kscg]
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    [quote="Leafar3456":37c9kscg]


alvast bedankt!
grt stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:30:19
 

25/05/2010 22:59:52
Quote Anchor link
En wat heb je al geprobeerd?
Heb je al naar de code van phpbb gekeken?
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 09:03:12
Quote Anchor link
keb nu pas het weergeven van forums, categorieën en topics (zonder bb natuurlijk), avatars.
Ik heb natuurlijk wel naar de code gekeken maar kom dr niet echt uit wat betreft bb codes
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 11:42:17
Quote Anchor link
het is me met preg_replace gelukt om de quotes op een "normale" manier te weergeven
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 16:27:18
Quote Anchor link
en als je nu een string hebt laten we zeggen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
lalalalala [quote="stefan"]quote[/quote]


hoe haal je daar dan uit dat de quote door stefan is geschreven?
 

27/05/2010 16:29:26
Quote Anchor link
Regex, moet je een capture group om bouwen.
Zoiets dus: /\[quote="([^"]+)"\]/
Mag er geen " in de naam van een gebruiker oid bevinden.
Gewijzigd op 27/05/2010 16:32:41 door
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

27/05/2010 16:51:31
Quote Anchor link
@stefan; graag niet bumpen. Gebruik de 'edit' knop als je toevoegingen hebt.
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 21:42:37
Quote Anchor link
@moderator, sorry
@Karl Karl en hoe weergeef je die naam dan? gewoon $1?
 

27/05/2010 22:14:35
Quote Anchor link
jah
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:17:41
Quote Anchor link
aaah het begint al ergens op te lijken

en hoe noteer je [/quote] dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 09:55:17
Quote Anchor link
\[\/quote\]
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:59:32
Quote Anchor link
tis me al gelukt met $text = str_replace('[/quote]', '</blockquote>', $text);

super bedankt Karl!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 10:02:41
Quote Anchor link
Dat is ook een oplossing, maar je zou het in principe natuurlijk ook met 1 regex af kunnen handelen ;-)
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 11:52:44
Quote Anchor link
en met preg_replace van
Leafar3456:37c9kscg:
naar
Leafar3456:
, hoe doe je dat dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:06:36
Quote Anchor link
Door met een regex het stuk tussen de = en de : te matchen en dat vervolgens in
Quote:
tussen de aanhalingstekens te plaatsen. Hoe de regex er precies uit moet zien, kun je natuurlijk eerst zelf even proberen uit te vinden...
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:09:24
Quote Anchor link
zoiets dan?
$text = str_replace('[quote=([^\"]+):([^\"]+)]', '
$1:
', $text);
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:17:24
Quote Anchor link
Heb je het al geprobeerd? Zo op het eerste gezicht kan ik je direct al vertellen dat je regex niet klopt. Duik eerst eens dieper in het gebruik van regexen, wat zijn het en hoe moet je ermee werken? Dan pas zal het je lukken om een goede regex op te stellen...

Edit: Nu je waarschijnlijk aan het kijken bent naar hoe regexen werken, kan ik je wel een deel van je uiteindelijke oplossing geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$string
= 'ABCD [quote=Dsdf1EFG:123adsb]Tekst[/quote]';
$string = preg_replace('_\[quote=([^:]+):[^\]]+\]([^\[]+)\[/quote\]_i', '[quote="$1"]$2[/quote]', $string);

echo $string;
?>


Probeer nu zelf te begrijpen wat alle verschillende onderdelen van de regex doen. Zie dan direct dat je die str_replace() van [/quote] niet meer nodig hebt ;-)
Gewijzigd op 28/05/2010 12:30:21 door Joren de Wit
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:47:17
Quote Anchor link
tnx, ik zal t s doorspitten ;)
 
Hipska BE

Hipska BE

28/05/2010 13:08:21
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 15:41:55
Quote Anchor link
tnx voor de links, vooral die laatste sheet is handig, nu nog redelijk onbegrijpelijk maar wel handig. Op naar de volgende uitdaging :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[url=http://eu.playstation.com/:3fcqmr0z][img:3fcqmr0z]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/stefan.png[/img:3fcqmr0z][/url:3fcqmr0z]


het weghalen van :3fcqmr0z bij Afbeelding lukt me maar bij kom ik niet verder dan [url=http omdat dan ook een : komt ....
natuurlijk kan ik dan wel eerst http:// veranderen in http// en dan een preg_replace en dan weer terug veranderen naar http:// :P maar daar leer ik natuurlijk niks van, dus hoe doe je dat dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.