Forwarden naar pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco visser

remco visser

19/03/2013 11:42:32
Quote Anchor link
Hallo scripters,

Voor mijn voetbal vereniging ben ik een website aan het maken. Enkel wil ik nu een script
op de website plaatsen zodat elk team een eigen pagina krijgt. De gegevens die hierop staan
zijn vrij toegankelijk en daarom wil ik geen heel login systeem maken.

De bedoeling is eenvoudig. Wanneer ze op de site bijvoorbeeld "team1" invoeren en dan op
verder drukken, moeten ze automatisch worden geforward naar "http://www.mijndomein.nl/team1

Het is niet erg moeilijk en kan hem zelf wel in de site bouwen, alleen ik weet niet hoe ik dit
script moet maken.

Wie wil me helpen?

Groetjes remco.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:45:15
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

19/03/2013 11:51:48
Quote Anchor link
kijk eens naar de header functie.
 
Remco visser

remco visser

19/03/2013 11:54:28
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 19/03/2013 11:51:48:
kijk eens naar de header functie.


Sorry, ben een leek in php. Wat bedoel je precies met header functie?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2013 12:03:18
Quote Anchor link
Op php.net
 
Remco visser

remco visser

19/03/2013 12:08:12
Quote Anchor link
- SanThe - op 19/03/2013 12:03:18:
Op php.net



Ja leuke site, alleen kan er geen info op vinden die ik nodig heb?
Of zie ik het niet?

Sorry voor de vragen.

Thnx iig voor de moeite
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2013 12:09:41
Quote Anchor link
http://php.net/header als je eventjes zoekt?

We kunnen het ook gaan voorkauwen, maar dat is niet echt de bedoeling. PHP.net kent gelukkig zelf ook een zoekmachine waarmee je aan de slag kan gaan.

Ik denk dat je nu wel weer verder kan gaan?
Gewijzigd op 19/03/2013 12:10:41 door - Ariën -
 
Remco visser

remco visser

19/03/2013 12:12:27
Quote Anchor link
Ja ik ben niet dom ofzo :) Snapte alleen de bedoeling niet.
Ik ga even kijken:) dankje

Toevoeging op 19/03/2013 12:20:04:

Sorry, dit is allemaal php en zoals ik al zij ben ik een leek in php, ben al bij 9 jaar geleden en heb de hele pagina gehad. Maar zit niks tussen dat ik kan gebruiken als ik het allemaal zo lees.

En waarom is het voorkauwen? het is een hulp forum?

groet remco
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2013 12:24:59
Quote Anchor link
Ja, maar het is wel de bedoeling dat je zelf ook wat probeert en wat uitzoekt? We helpen hier wel, maar we zijn geen leermeesters die alles gaan uitleggen ;-)

En als je op de gegeven link kijkt zie je bovenaan al staan wat je daadwerkelijk zoekt. Met de location-header welke je in header() kan uitvoeren kan je dus een redirect in je script regelen.
Gewijzigd op 19/03/2013 12:26:33 door - Ariën -
 
Remco visser

remco visser

20/03/2013 01:23:02
Quote Anchor link
Vandaag alles geprobeerd, maar zoals ik eerder al zij een leek op php gebied. Ik heb alle mogelijke dingen gedaan die ik kon bedenken / heb kunnen vinden. Als iemand me uitlegt hoe ik moet beginnen om me een beetje op weg te helpen ben ik al erg blij. Ik wil het graag leren maar moet ik wel hulp krijgen.

groetjes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2013 09:29:53
Quote Anchor link
Heb je die 'location' header geprobeerd?
Natuurlijk kan je ergens op vast lopen, maar vertel dan even wat je gedaan hebt en wat er gebeurde. Zo gedetailleerd mogelijk.
Gewijzigd op 20/03/2013 09:32:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.