Foto album

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »
Ivo

Ivo

29/01/2004 23:00:00
Quote Anchor link
Hoi ik heb n pagina gemaakt met wedstrijdverslagen en bijbehorende foto's. Momenteel heb ik dit met HTML gedaan (vb zie: http://www.sckr.nl/senioren/2/wedstrijdverslagen.htm)
Ik wil de foto's echter met php gaan oproepen.


Hier ben ik uit gegaan van een fotoalbum op http://www.born2program.com/index.php?page=script_page&id=5
De files ervoor heb ik gedownload via http://www.bernaerts.net/bbq/foto.zip

Middels de onderstaande code wil ik in http://test.sckr.nl/album/index5.php de thumbs van alle mappen oproepen;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
include 'settings.inc.php';
if ($handle = opendir($fotomap)) {
$teller = 0;
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if (strtoupper(substr($file, -4)) == '.JPG') {
   if ($teller%$kolommen==0 && $teller!=0) print "<br>\n";
   $teller++;
   $foto = "$thumbmap/$file";
   $size = getimagesize($foto);
   $breedte = $size[0];
   $hoogte = $size[1];
   print "<a href=\"$detailbestand?id=$file\"><img src=\"$foto\" border=0></a>\n";   }
    }

    closedir($handle);
}

?>


Probleem is dat ik middels bovenstaande code alleen de thumbs van de map fotos oproep. Terwijl ik bij het volgende verslag op dezelfde pagina de thumbs van map fotos2 wil oproepen etc etc.

Hoe roep ik nu die andere mappen op? Aangezien de winterstop is afgelopen wil ik dit graag zsm online kunne zetten!

B2w de bijbehorende directories en files zijn te vinden op ; http://test.sckr.nl/album/
Gewijzigd op 29/01/2004 23:01:00 door Ivo
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 03:44:11
 
Bart Smulders

Bart Smulders

30/01/2004 14:54:00
Quote Anchor link
Ik zou een $_GET functie gebruiken met de datum van de wedstrijd. En op die manier ook dus de map laten invullen met een variabele. Laten we stellen dat de map dezelfde naam heeft als de datum dat is het simpelste. Of zet in een db welke map die datum heeft.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$sql
= "SELECT map FROM fotos WHERE datum = '$_GET[datum]' order by datum DESC LIMIT 0,1 ";
            $res = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($res))
        {
  
$fotomap = $row[map] ;
?>

hier de rest van jou bovenstaand script
 
Ivo

Ivo

30/01/2004 14:58:00
Quote Anchor link
Hoi Bart, die eerst eoplossing die je aandraagt klinkt goed.
Hoe moet ik dit realiseren, als ik de mappen vernoem naar de speeldata?

Het DB gebeuren begin ik liever niet aan
 
Bart Smulders

Bart Smulders

30/01/2004 15:29:00
Quote Anchor link
Ik moet zelf nog zoiets maken voor mijn ploeg met fotos:) dus ik zal even zien dat ik het goed maak he .

Laten we stellen dat in de settings.inc.php die je hebt je die regel die $fotomap bepaald deruit haalt aangezien die nu bepaald zal worden door dit script.
De database:
---------------------------
CREATE TABLE `fotos` (
`id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
`datum` VARCHAR(255) NOT NULL,
`map` VARCHAR(7) NOT NULL
) TYPE = MYISAM;
---------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?
$sql
= "SELECT map FROM fotos WHERE datum = '$_GET[datum]' order by datum ";  
            $res = mysql_query($sql);  
if (mysql_num_rows($res) >= 1)  
    {
  
        while ($row = mysql_fetch_array($res))  
        {
  
$fotomap = $row[map] ;

include 'settings.inc.php';  
if ($handle = opendir($fotomap)) {  
$teller = 0;  
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {  
        if (strtoupper(substr($file, -4)) == '.JPG') {  
   if ($teller%$kolommen==0 && $teller!=0) print "<br>\n";  
   $teller++;  
   $foto = "$thumbmap/$file";  
   $size = getimagesize($foto);  
   $breedte = $size[0];  
   $hoogte = $size[1];  
   print "<a href=\"$detailbestand?id=$file\"><img src=\"$foto\" border=0></a>\n";   }  
    }
  
    closedir($handle);  
 }
}
  
else
{
echo " Er zijn nog geen foto's aanwezig van $_GET[datum]";
}

?>


Je vult je database op met jou gegevens en klaar is kees . Hiervoor kan je een form gaan gebruiken. Maar dat duurt nog wel even ben nog bezig met iets anders :).
Veel succes
 
Bart Smulders

Bart Smulders

31/01/2004 17:15:00
Quote Anchor link
Ga er wel steeds vanuit dat jou map devolgende benaming van datum moet hebben BV 310104 en niet 31-01-04 anders werkt het niet . Om een of andere reden laat php bij de get functie geen - of . tekens toe . Werkt het al? Laat iets weten :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.