Foto in iframe te groot

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas Visscher

Bas Visscher

12/11/2009 19:13:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb de onderstaande code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//Foto's (met waarden uit een fetch uit database)
echo"<a href="uploader/images/".$foto['naam']."\" target=\"bigframe\"><img src=\"uploader/thumbs/thumb_".$foto['naam']."\" /></a>";

//Frame waarin de thumbs (hierboven 1tje) groot worden weergegeven.
echo"<iframe frameborder=\"0\"  name=\"bigframe\" width=\"700\" height=\"500\"  scrolling=\"no\"></iframe>";
?>


Mijn vraag is, als een foto breder is als 700px word hij gedeeltelijk weergegeven. Dit wil ik graag voorkomen, weet iemand hoe?

Het idee is dus dat ik een hele rij thumbnails heb en als je er op 1 klikt dat het iframe dan de originele foto laadt. Kan dit nog efficienter? zonder link (a href) zeg maar. Ik ben zo ook al tevreden op het 700px probleem na.

mvg,

Bas
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Visscher
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:38:21
 
Michael -

Michael -

12/11/2009 19:32:00
Quote Anchor link
[code verwijdert]
Ik reageer en je vraagt of er iemand wil reageren. Dan laat maar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Bas Visscher

Bas Visscher

12/11/2009 19:35:00
Quote Anchor link
UPDATE 3

Hoe ik het nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//1 Van de thumbnails. $foto is mysql_fetch_assoc in een while. lus.
echo "<td><img src=\"uploader/thumbs/thumb_".$foto['naam']."\" onclick=\"document.getElementById('bigframe').src='uploader/images/".$foto['naam']."';\" id=\"imgg\"/></td>";

//Het iframe
echo"<iframe id=\"bigframe\" width=\"700\" height=\"500\"  frameborder=\"0\" scrolling=\"no\"/>";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Visscher
 
Bas Visscher

Bas Visscher

14/11/2009 10:41:00
Quote Anchor link
Sorry voor de bump maar niemand een reactie?

Please i need it! :)

EDIT:
DONE code hieronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//thumbnails ophalen en origineel weergeven als men er op klikt
echo "<td><img src=\"uploader/thumbs/thumb_".$foto['naam']."\" onclick=\"document.getElementById('bigimg').src='uploader/images/".$foto['naam']."';\" id=\"imgg\"/></td>";

//Groot foto weergeven eers blank!
echo "<img src=\"images/white.jpg\" id=\"bigimg\" width=\"700\" />";


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Visscher
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.