Foto met roll over effect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tieme Vierbergen

Tieme Vierbergen

11/10/2010 03:29:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het volgende:

De website waar ik mee bezig ben bevat een plattegrond (afbeelding) van het terrein hier. Wat ik graag zou willen maken is dat als je met je muis op een bepaald punt op de kaart gaat staan er een foto verschijnt van dat bepaalde punt. Kunnen jullie mij een voorzetje geven? Ik heb (natuurlijk) een tijdje zitten googlen maar ik kan het helaas niet vinden.



Alvast bedankt voor de reacties!

Toevoeging op 11/10/2010 05:32:11:

Ik ben er al uit, wat mij betreft kan dit topic verwijderd worden.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:49:48
 
Mick ForSure

Mick ForSure

11/10/2010 09:38:15
Quote Anchor link
Ik zou zeggen gebruik een image map i.c.m. jQuery en een tooltip (o.i.d.) om de foto in te zetten.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/10/2010 10:01:41
Quote Anchor link
@Tieme
Als je een (de) oplossing hebt gevonden is het wenselijk om deze als nieuwe reactie in je topic te plaatsen.
Mensen zien dan dat het is opgelost, en daarnaast help je zo mogelijk mensen die in de toekomst misschien tegen hetzelfde probleem aan zouden kunnen lopen.

Sluiten/ verwijderen van topics doen we niet, omdat er vaak best wat nuttige/ handige informatie in kan zitten voor anderen.
 
Tieme Vierbergen

Tieme Vierbergen

12/10/2010 02:23:53
Quote Anchor link
Ik heb gebruik gemaakt van het volgende script:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/imagetooltip.htm

Op het plaatje zelf heb ik met behulp van de volgende code de links gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<img src="map.jpg" width="792" height="612" border="0" usemap="#map" /> //Het plaatje waar de plaatjes op verschijnen

<map name="map" id="map">
<area shape="rect" coords="98,202,204,250" rel="imgtip[0]"/>
<area shape="rect" coords="214,59,355,178" rel="imgtip[1]"/>
<area shape="rect" coords="507,135,591,192" rel="imgtip[2]"/>
</map>



Toevoeging op 12/10/2010 02:26:11:

Ik vond het een beetje een vorm van in mezelf praten als ik zelf eerst de vraag stel en daarna het antwoord geef maar ik ben het er mee eens dat het handig kan zijn voor anderen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.