Foto ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »
Kristof s

Kristof s

09/04/2007 20:11:00
Quote Anchor link
Hallo ik ben begonnen aan een nieuwsscript. Alles ging goed tem het uploaden van foto"s maar nu wil ik die ook weergegeven krijgen in de tabel. Maar ik zie niet goed in hoe ik dit moet doen. Ik heb met opzet de id van het nieuwsberiht in de filename van de photo geknald, maar hoe krijg ik die nu terug ?

hieronder de code van het posten van het nieuwsbericht:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
else
    {
        $sql = "INSERT INTO nieuws (NieuwsDatum,NieuwsOnderwerp,NieuwsText) VALUES ('".$datum."','".$titel."','".$tekst."')";
        $result = mysql_query($sql) or die('Kan het nieuwsbericht niet toevoegen!');
        $sqlquery = "SELECT * FROM Nieuws ORDER BY NieuwsID DESC LIMIT 0,1";
        $resultaat = mysql_query($sqlquery) or die('Kan het nieuwsbericht niet selecteren!');
        while($line = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_NUM))
        {

            $id = $line[0];
        }

        if($_FILES['afbeelding']['size'] > 0)
        {

            
             move_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'], './afbeeldingen/nieuws/nieuws_'.$id. $_FILES['afbeelding']['name']);
        }

        
            echo " <h2> Het nieuwsbericht werd succesvol opgeslagen. </br>
            Vanaf nu is dit bericht zichtbaar op de site., een ogenblik geduld... <META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"2; URL="
.$home."\"></h2>";
    }
}


?>

en dan hier het ophalen van de berichten (laatste vijf)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
                        $sql200
= "SELECT NieuwsDatum,NieuwsOnderwerp,NieuwsText FROM nieuws ORDER BY NieuwsID DESC LIMIT 0,5";
                                    $query200 = mysql_query($sql200) or die(mysql_error());
                                    while($line200 = mysql_fetch_array($query200,MYSQL_NUM))
                                    {

                                        // selectie omzette in variabelen
                                        $Nieuwsdatum = $line200[0];
                                        $NieuwsOnderwerp = $line200[1];
                                        $NieuwsText = $line200[2];
                                        
                                        echo '
                                    
                                                 <table width="100%"  border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                                                    <tr>
                                                        <td colspan="2" id="titelnieuws" >'
.$NieuwsOnderwerp.'</td>
                                                    </tr>
                                                    <tr>
                                                        <td colspan="2" id="datumnieuws" >'
.$Nieuwsdatum.'</td>
                                                    </tr>
                                                    <tr>
                                                    
                                    // HIER ZIT DUS HET PROBLEEM    
                 <td><img src="./afbeeldingen/nieuws/nieuws_'
.$id.'.'.$ext.'" alt="" /></td>
                                                         <td id="inhoudnieuws">'
.$NieuwsText.'</td>
                                                     </tr>
                                                </table>
                                                </br>'

                                                ;
                                    
                                    }

                                    
                                    

                        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof s
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:14:43
 
Marcel K

Marcel K

09/04/2007 20:42:00
Quote Anchor link
Is het niet handiger om ook de filenaam op te slaan in het record ?
Dan hoef je niet iedere keer alles af te lopen.
Wil je toch het id hebben van het laatst ingevoegde record: gebruik dan $id=mysql_insert_id();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marcel K
 
Kristof s

Kristof s

10/04/2007 13:46:00
Quote Anchor link
en als ik dat niet doe ? hoe kan ik dan mijn huidig probleem oplossen ? alvast bedankt voor je tip
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/04/2007 13:53:00
Quote Anchor link
Waar haal je in het 2e stukje code de variabelen $id en $ext vandaan?
Ik denk dat daar het probleem inzit.
 
Kristof s

Kristof s

10/04/2007 13:59:00
Quote Anchor link
hmmm het $id is ondertussen al opgelost in de bron ziet het er nu zo uit:

<td><img src="./afbeeldingen/nieuws/nieuws_66.Array" alt="" /></td>

dus nu nog die extensie gefixed krijgen.
 
Thijs X

Thijs X

10/04/2007 14:21:00
Quote Anchor link
Zoals Tobias al zei,
Hoe kom je aan de variabelen $id en $ext?
 
Kristof s

Kristof s

10/04/2007 14:30:00
Quote Anchor link
de $id heb ik nu opgehaald in de while

$sql200 = "SELECT NieuwsDatum,NieuwsOnderwerp,NieuwsText,NieuwsID FROM nieuws ORDER BY NieuwsID DESC LIMIT 0,5";
$query200 = mysql_query($sql200) or die(mysql_error());
while($line200 = mysql_fetch_array($query200,MYSQL_NUM))
{
// selectie omzette in variabelen
$Nieuwsdatum = $line200[0];
$NieuwsOnderwerp = $line200[1];
$NieuwsText = $line200[2];
$id = $line200[3];




maar ik vind nergens op het net tegoei hoe ik nu die $ext kan meegeven.
dus momenteel zit er niets meer in de $ext. Maar ik vind niet hoe ik de extensie KAN meegeven. Iemand dat me kan helpen ?
 
Benny Lava

Benny Lava

10/04/2007 14:35:00
Quote Anchor link
En als je tijdens het uploaden gewoon de filenaam van de foto opslaat in je database.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/04/2007 15:10:00
Quote Anchor link
<td><img src="./afbeeldingen/nieuws/nieuws_66.Array" alt="" /></td>

Laat zien dat $ext hier een array is, je moet dus zorgen dat je de goede extensie krijgt.
Daarvoor zul je dus toch wat op moeten slaan in je database of je moet met file_exists gaan controleren voor elke extensie of er een bestand bestaat
Zoiets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach($ext as $key => $value){
    $filename = "nieuws_".$id."\.".$value;
    if(file_exists('path_naar_je_directory'.$filename)){
        echo $value;
    }
}

?>


Maar dit is minder snel dan als het gewoon in de database staat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.