Foto uploaden lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 11:34:25
Quote Anchor link
Beste forum helpers,

Ik probreer met een javascript/jquery een foto te uploaden, maar het lukt niet. Zonder het javascript lukt het wel, de fout zit hem namelijk in het javascript maar ik kom er zelf niet meer aan uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
html
        <form method="post" name="foto" id="foto" action="uploaden.php" enctype="multipart/form-data">
           <b>Afbeelding</b><br />
           <input type="file" id="afbeelding" name="afbeelding"><br />
           <input type="submit" name="submit" value="doen"><br />
           <a href="javascript:foto();"><img src="images/terug.png" /></a>
           </form>



Javascript
function foto(){
    var foto_val = $("#foto").val();
    var afbeelding_val = $('#afbeelding').val();
      $.post('uploaden.php', { afbeelding: afbeelding_val}, function(data){
      $("#chat").html(data);
    });
    }
    
    
php
<?php
if (!empty($_POST)) {


              $locatie = "plaatjes/";
              
              if (is_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) {
                  if ($_FILES['afbeelding']['size'] > 1000000) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is te groot.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  if (!eregi("((.gif|.jpg|.png|.PNG|.JPG|.GIF)$)", $_FILES['afbeelding']['name'])) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is niet van het juiste type.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  $afbNaam = $_FILES['afbeelding']['name'];
                  $uniek = md5(rand(0,300000));
                  $afbNieuw = $uniek . '_' . $afbNaam;
                  $doelFile = $doelMap . $afbNieuw . '';

                  if (!move_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'], $locatie . $doelFile)) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand kan niet worden verplaatst.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
 

                 echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center">
                      Je plaatje is geupload.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      //header("Location: index.php?p=avatar");
              } else {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het uploaden is mislukt.</td>
                      
                      </tr>
                      </table>'
;
                      
              }
}

?>

    
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:54:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 12:46:01
Quote Anchor link
- jQuery al ingeladen?
- Ook zie ik nergens je onLoad-functie van jQuery terug
 
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 13:41:46
Quote Anchor link
Hoi Aar,
Jquery wordt geladen, de andere functies van jquery werken wel goed. hoe kan ik enctype mee verzenden naar uploaden.php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$( "#form" )    .attr( "enctype", "multipart/form-data" )    .attr( "encoding", "multipart/form-data" );

dit is de reden dat het niet werkt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 15:08:03
Quote Anchor link
Kijk ook eens wat de error console zegt over je probleem (in chrome [ctrl]+[shift]+[j])

Ik weet niet zeker of je het ook zo kunt uploaden, anders moet je eens kijken naar een plugin. Zoiets als http://www.uploadify.com/ oid
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:16:41
Quote Anchor link
Dit gaat uiteraard niet werken. Wat jij doet is een $_POST variabele meegeven, terwijl de bestandsgegevens in $_FILES worden weggeschreven. Tevens upload je het bestand nergens, aangezien je alleen een ajax request uitvoert.

Gebruik zoals Vincent zegt gewoon een bestaande uploadmogelijkheid, zoals uploadify.

Ga hier niet mee verder, want dit gaat gewoonweg niet werken.
Gewijzigd op 11/06/2011 15:17:33 door Arjan -
 
Lano Heeren

Lano Heeren

13/06/2011 18:55:54
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, zoek ff verder;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/06/2011 19:52:14
Quote Anchor link
Zie eregi in je code staan: This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.