Foto uploaden lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 11:34:25
Quote Anchor link
Beste forum helpers,

Ik probreer met een javascript/jquery een foto te uploaden, maar het lukt niet. Zonder het javascript lukt het wel, de fout zit hem namelijk in het javascript maar ik kom er zelf niet meer aan uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
html
        <form method="post" name="foto" id="foto" action="uploaden.php" enctype="multipart/form-data">
           <b>Afbeelding</b><br />
           <input type="file" id="afbeelding" name="afbeelding"><br />
           <input type="submit" name="submit" value="doen"><br />
           <a href="javascript:foto();"><img src="images/terug.png" /></a>
           </form>



Javascript
function foto(){
    var foto_val = $("#foto").val();
    var afbeelding_val = $('#afbeelding').val();
      $.post('uploaden.php', { afbeelding: afbeelding_val}, function(data){
      $("#chat").html(data);
    });
    }
    
    
php
<?php
if (!empty($_POST)) {


              $locatie = "plaatjes/";
              
              if (is_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) {
                  if ($_FILES['afbeelding']['size'] > 1000000) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is te groot.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  if (!eregi("((.gif|.jpg|.png|.PNG|.JPG|.GIF)$)", $_FILES['afbeelding']['name'])) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is niet van het juiste type.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  $afbNaam = $_FILES['afbeelding']['name'];
                  $uniek = md5(rand(0,300000));
                  $afbNieuw = $uniek . '_' . $afbNaam;
                  $doelFile = $doelMap . $afbNieuw . '';

                  if (!move_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'], $locatie . $doelFile)) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand kan niet worden verplaatst.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
 

                 echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center">
                      Je plaatje is geupload.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      //header("Location: index.php?p=avatar");
              } else {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het uploaden is mislukt.</td>
                      
                      </tr>
                      </table>'
;
                      
              }
}

?>

    
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:39:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 12:46:01
Quote Anchor link
- jQuery al ingeladen?
- Ook zie ik nergens je onLoad-functie van jQuery terug
 
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 13:41:46
Quote Anchor link
Hoi Aar,
Jquery wordt geladen, de andere functies van jquery werken wel goed. hoe kan ik enctype mee verzenden naar uploaden.php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$( "#form" )    .attr( "enctype", "multipart/form-data" )    .attr( "encoding", "multipart/form-data" );

dit is de reden dat het niet werkt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 15:08:03
Quote Anchor link
Kijk ook eens wat de error console zegt over je probleem (in chrome [ctrl]+[shift]+[j])

Ik weet niet zeker of je het ook zo kunt uploaden, anders moet je eens kijken naar een plugin. Zoiets als http://www.uploadify.com/ oid
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:16:41
Quote Anchor link
Dit gaat uiteraard niet werken. Wat jij doet is een $_POST variabele meegeven, terwijl de bestandsgegevens in $_FILES worden weggeschreven. Tevens upload je het bestand nergens, aangezien je alleen een ajax request uitvoert.

Gebruik zoals Vincent zegt gewoon een bestaande uploadmogelijkheid, zoals uploadify.

Ga hier niet mee verder, want dit gaat gewoonweg niet werken.
Gewijzigd op 11/06/2011 15:17:33 door Arjan -
 
Lano Heeren

Lano Heeren

13/06/2011 18:55:54
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, zoek ff verder;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/06/2011 19:52:14
Quote Anchor link
Zie eregi in je code staan: This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.