foto uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »
Jovank vank

jovank vank

27/07/2014 21:11:43
Quote Anchor link
Ik gebruik voor het uploaden van foto's de input functie met type = 'file'.
Dan krijg je een invoerveld en een blader functie etc.
Maar ik zou wel een foto willen kunnen uploaden zoals marktplaats dat doet.
Dat is klikken op de plaats waar de foto komt. je komt dan in een bladerfunctie en de foto komt direct op z'n plek.
Weet iemand hoe dat is geprogrammeerd?

Jovank
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:13:47
 

27/07/2014 21:49:44
 
Jovank vank

jovank vank

27/07/2014 22:43:54
Quote Anchor link
Hi pascal,
ja dat is mooi maar nog niet wat ik bedoel. Op marktplaats klik je op de plaats waar de foto wordt geplaatst. Een jpg afbeelding van het type file. Kijk maar eens op marktplaats. Ik ga deze code wel verder uiitpluizen, want wat hij wel doet is de foto direct plaatsen en niet eerst de naam in het invoerveld platsen waarna je nog op verzenden moet klikken.
thx in ieder geval
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2014 22:46:32
Quote Anchor link
Was dit niet een onderdeel van de upload-API van HTML5?

Anyway, er is zelfs een makkelijke functie voor in jQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type='text/javascript' src="https://rawgit.com/fyneworks/multifile/2.1.0-preview/jquery.MultiFile.js"></script>


http://jsfiddle.net/fyneworks/2LLws/
Gewijzigd op 27/07/2014 22:53:33 door - Ariën -
 

27/07/2014 23:11:20
Quote Anchor link
Als de script client-side is kun je het gewoon van marktplaats af plukken

greets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2014 23:13:54
Quote Anchor link
Pascalop 27/07/2014 23:11:20:
Als de script client-side is kun je het gewoon van marktplaats af plukken

greets

Mits het (zoals vaak) minified is.
Gewijzigd op 23/09/2020 14:52:55 door - Ariën -
 
Jovank vank

jovank vank

31/07/2014 21:24:15
Quote Anchor link
Wel, het is wel wat ik zoek qua presentatie van de afbeelding. Maar de selectiebutton is nog steeds een knop. En ik weet maar niet hoe marktplaats daar nu een afbeelding voor kan gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2014 21:26:12
 
Erwin H

Erwin H

31/07/2014 23:23:45
Quote Anchor link
Merk wel op dat verreweg de meeste (zoniet alle) oplossingen voor het verfraaien van de file upload, NIET werken in IE. IE, ook nieuwere versies, blokkeren het programmatisch versturen van een file upload om veiligheidsredenen. Het onzichtbaar maken van de knop en er dan op klikken via een javascript oplossing werkt dan dus niet!

Als iemand dit overigens kan weerleggen met een werkend voorbeeld dan zie ik dat heel graag, daar ben ik namelijk nog steeds naar op zoek :-)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 11:46:12
Quote Anchor link
Wat zoek je precies?
Je kan nl wel het formulier versturen naar een (verborgen) iframe, en vanuit dat iframe het javascript van het bovenliggende document aansturen.
 
Erwin H

Erwin H

01/08/2014 12:18:48
Quote Anchor link
Heb je het tegen mij? :-)

Dan is het antwoord namelijk wat dan ook, als het maar de optie biedt om een custom upload input/knop te tonen die ook werkt in IE.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 13:08:05
Quote Anchor link
Ja ik had het tegen u ;-)

http://jasny.github.io/bootstrap/javascript/#fileinput

Afbeelding

Afbeelding

Toevoeging op 01/08/2014 13:09:36:

Screenshot vanuit IE 11
Gewijzigd op 01/08/2014 13:09:04 door Ger van Steenderen
 
Erwin H

Erwin H

01/08/2014 13:23:57
Quote Anchor link
Ok, gaan we volgende week eens even bekijken, want het ziet er in elk geval veelbelovend uit.
 
Jovank vank

jovank vank

01/08/2014 13:38:36
Quote Anchor link
De google van Aar is precies wat ik zocht. Dank daarvoor! De andere oplossing is ook heel mooi. Ik ga aan de slag.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 13:42:12
Quote Anchor link
Er zit ook nog de mogelijkheid voor een wis knop bij, maar die in is bovenstaande uitgeschakeld voor de hoofd afbeelding.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.