Foto veranderen bij mouse over

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J C

J C

27/02/2017 16:26:45
Quote Anchor link
Ik zou graag willen dat de foto veranderd bij een mouse over.

Nu kan dit gewoon met het volgende script (niet getest):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

<img src="'.$url.'images/home/telecom-xperience-darker.jpg" onmouseover="this.src='.$url.'images/home/telecom-xperience.jpg" onmouseout="this.src='.$url.'images/home/telecom-xperience-darker.jpg" />

?>


Maar zoek een mooiere overgang. Waarbij ik wil beginnen met de donkere foto en dan bij eenmouse over een llichtere foto. Ik denk dat ik moet zoeken in de richting van fancybox oid. Maar kan het niet echt vinden.
Er komt ook tekst over de foto heen.
zie voorbeeld halverwege de volgende pagina, waar nu nog een ander effect over de foto heen zit. http://www.jcsl.nl/index-clean.php

Heeft iemand een idee?
Gewijzigd op 27/02/2017 16:27:12 door J C
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:10:22
 
- Roland -

- Roland -

28/02/2017 13:08:33
Quote Anchor link
begin eens met Jquery fadeTo
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

02/03/2017 16:51:50
Quote Anchor link
Volgens mij kan je ook gewoon een divje maken en dan met CSS hier een foto in plaatsen en via transitions de transitie overgang netjes maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.