fotoalbum - nieuwste toevoeging bovenaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jasper

jasper

21/01/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een script van deze site van Arjan Kapteijn afgehaald om te gebruiken voor mijn site.

Het gaat om dit script, het fotoalbum: http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/668/

Nu werkt dit allemaal prima, alleen nu wil ik graag dat de nieuwste fotoreportage bovenaan verschijnt.

Nu komen alle nieuwe fotoreportages gewoon onderaan. Hoe kan ik dit veranderen?

alvast bedankt voor jullie hulp!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:52:27
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

22/01/2008 07:30:00
Quote Anchor link
op regel 118 erbij zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    array_reverse($directories);
?>
 
Jasper

jasper

22/01/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande regel ertussen gezet, maar het werkt niet, de laatste toegevoegde fotoreportage verschijnt gewoon weer onderaan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
array_reverse($directories);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jasper
 
ScripterHW

ScripterHW

22/01/2008 13:11:00
Quote Anchor link
Je moet: array_reverse($directories);
Er tussen zetten op regel: 22
 
Jasper

jasper

22/01/2008 13:30:00
Quote Anchor link
Mijn kennis in php is nog niet zo heel groot, maar ik kom er niet uit. Ik heb de code op regel 22 geplaatst, maar dan krijg ik de volgende melding:

Warning: array_reverse(): The argument should be an array in /home/httpd/vhosts/mijnwebsite.nl/httpdocs/inhoud/fotoalbum.php on line 22

ook op regel 118 werkt het niet, zouden jullie mij misschien kunnen helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jasper
 
Jasper

jasper

23/01/2008 23:39:00
Quote Anchor link
heeft iemand hier misschien nog een oplossing voor?

alvast bedankt :)
 
Ron -

Ron -

23/01/2008 23:49:00
Quote Anchor link
array_reverse($directories);

die regel moet je denk ik in jouw code op regel 137 plaatsen
 
Jasper

jasper

24/01/2008 00:18:00
Quote Anchor link
Sorry, maar heb nu vanalles geprobeerd, maar ik krijg het niet voor elkaar. Ook als ik de code op regel 137 zet.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/01/2008 00:37:00
Quote Anchor link
Ik snap niet waarom iedereen begint over array_reverse, voor zover ik weet is $directories een array met enkel mapnamen, geen datum/tijden. Hoe wil je dat met array_reverse daar op gaan sorteren?
 
Jasper

jasper

24/01/2008 01:14:00
Quote Anchor link
Heey Arjan,

Ik wil even zeggen dat ik het een superscript vindt!

Maar ik wil graag dat de nieuwste fotoreportages die ik toevoeg, bovenaan de pagina komen ipv onderaan.

Kun jij mij vertellen hoe ik dat doe?

alvast bedankt
 
Jasper

jasper

28/01/2008 17:21:00
Quote Anchor link
Deze vraag is opgelost, hieronder vindt je de oplossing die ik gebruikt heb.

dit stukje code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//Als de directories array niet leeg is gaan we die eerst laten zien zodat mensen verder kunnen.
if(!empty($directories))
{

    foreach($directories as $directory)
    {

        echo '<img src="afbeeldingen/folder.gif" class="centreren"><a href="?map='.$map.$directory.'">'.ucfirst($directory).'</a><br>';
    }

    echo '<hr>';
}
  
?>


veranderen in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$directories
= array_reverse($directories);
if(!empty($directories))
{

    foreach($directories as $directory)
    {

        echo '<img src="afbeeldingen/folder.gif" class="centreren"><a href="?map='.$map.$directory.'">'.ucfirst($directory).'</a><br>';
    }

    echo '<hr>';
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.