fotoalbum v3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

17/06/2011 14:40:03
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb in een map een php bestand met daarin de code van de fotoalbum V3 geplakt. In dezelfde map heb ik een map fotoalbum met daarin mijn foto's. In beeld krijg ik echter alleen het woord fotoalbum met twee pijltjes ervoor, en ik krijg mijn foto's niet tevoorschijn. Wat doe ik niet goed? Ik heb niets veranderd in de code.
Dit is de code;
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
<?php
$map
         = 'fotoalbum';
$afbeeldingen    = array();

$hoogte_klein     = 100;
$breedte_klein     = 100;

$hoogte_groot     = 400;
$breedte_groot     = 700;

$perpagina    = 12;

if(isset($_GET['album']) && !empty($_GET['album']))
{

    $tmp = explode('/',$_GET['album']);
    
    if($tmp[0] == $map)
    {

    $map = str_replace(array('.', '\\', ':'), '', $_GET['album']);
    }    
}


if(isset($_GET['paginanr']) && !empty($_GET['paginanr']) && ctype_digit($_GET['paginanr']))
{

    $paginanr = $_GET['paginanr'];
}
else{
    $paginanr = 1;
}


if(isset($_GET['afbeelding']) && !empty($_GET['afbeelding']))
{

    $afbeelding = $_GET['afbeelding'];
}
else{
    $afbeelding = NULL;
}

function
thumbnail($afbeelding, $type)
{

    
    $map         = $afbeelding['dirname'];
    $bestandsnaam     = $afbeelding['basename'];
    
    list($type, $hoogte, $breedte) = $type;
    list($breedte_origineel, $hoogte_origineel, $extensie) = getimagesize($map.'/'.$bestandsnaam);
    
    if(!is_dir($map.'/thumbs/'))
    {

    mkdir($map.'/thumbs/', 0777);
    chmod($map.'/thumbs/', 0777);
    }

    
    if (($breedte_origineel < $hoogte_origineel) && ($breedte > $hoogte))
    {

    $breedte = ($hoogte / $hoogte_origineel) * $breedte_origineel;
    }
else{
    $hoogte = ($breedte / $breedte_origineel) * $hoogte_origineel;
    }


    $afbeelding = imagecreatetruecolor($breedte, $hoogte);

    switch($extensie)
    {
    case
1:
        //gif
        $afbeelding_origineel = imagecreatefromgif($map.'/'.$bestandsnaam);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagegif($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam);
    break;
    case
2:
        //jpg
        $afbeelding_origineel = imagecreatefromjpeg($map.'/'.$bestandsnaam);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagejpeg($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam, 80);
    break;
    case
3:
        //png
        $afbeelding_origineel = imagecreatefrompng($map.'/'.$bestandsnaam);
        
        $background = imagecolorallocate($afbeelding, 0, 0, 0);
        imagecolortransparent($afbeelding, $background); // make the new temp image all transparent
        imagealphablending($afbeelding, false); // turn off the alpha blending to keep the alpha channel
        imagesavealpha($afbeelding, true);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagepng($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam);
    break;
    }

    
    chmod($map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam, 0777);
    return TRUE;
}


$tmp = NULL;
foreach(explode('/',$map) as $tmp2)
{
    
    echo '>> <a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$tmp.$tmp2.'">'.ucfirst($tmp2).'</a> ';
    $tmp = $tmp.$tmp2.'/';
}


echo '<br><br>'.PHP_EOL;

if(!$bestanden = glob($map.'/*.*'))
{

    $bestanden = array();
}


foreach($bestanden as $bestand)
{

    $gegevens     = getimagesize($bestand);
    $extensie     = $gegevens['mime'];

    if($extensie == 'image/jpeg' || $extensie == 'image/gif' || $extensie == 'image/png')
    {

    $afbeeldingen[] = $bestand;
    }    
}


$aantalfotos = count($afbeeldingen);

if(isset($afbeelding))
{

    foreach($afbeeldingen as $id => $naam)
    {

    if(basename($naam) == $afbeelding)
    {

        $fotonr = $id;
    }
    }

    
    if(isset($fotonr))
    {

    $afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr]);
    
    if($fotonr > 0)
    {

        $vorige_afbeelding     = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr-1]);
        
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$vorige_afbeelding['basename'].'" title="Ga naar foto '.$vorige_afbeelding['basename'].'">&lt;&lt; Vorige</a>';
    }
else{
        echo '&lt;&lt; Vorige';
    }

    
    echo '&nbsp;&nbsp;&nbsp; Foto '.($fotonr +1).' van '.$aantalfotos.' &nbsp;&nbsp;&nbsp;';
    
    if($fotonr < $aantalfotos -1)
    {

        $volgende_afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr+1]);
        
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$volgende_afbeelding['basename'].'" title="Ga naar foto '.$volgende_afbeelding['basename'].'">Volgende &gt;&gt;</a><br>';
    }
else{
        echo 'Volgende &gt;&gt;<br>'.PHP_EOL;
    }

    
    if(!file_exists($afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename']))
    {

        if(thumbnail($afbeelding, array('groot', $hoogte_groot, $breedte_groot)))
        {

        echo '<a href="'.$afbeelding['dirname'].'/'.$afbeelding['basename'].'" target="_BLANK"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
        }
    }
else{
        echo '<a href="'.$afbeelding['dirname'].'/'.$afbeelding['basename'].'" target="_BLANK"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
    }
    }
else{
    echo '<p>Sorry, deze foto bestaat niet!</p>';
    }
}
else{
    
    if(!$mappen = glob($map.'/*', GLOB_ONLYDIR))
    {

    $mappen = array();
    }

    
    foreach($mappen as $album)
    {

    if(basename($album) != 'thumbs')
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&album='.$album.'">'.ucfirst(basename($album)).'</a><br>'.PHP_EOL;
    }
    }


    if($aantalfotos > $perpagina)
    {

    if ($paginanr > 1)
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;paginanr='.($paginanr - 1).'" title="Ga naar pagina '.($paginanr - 1).'">&lt;&lt; Vorige</a>';
    }
else{
        echo '&lt;&lt; Vorige';
    }

    
    echo '&nbsp;&nbsp;&nbsp; Pagina '.$paginanr.' van '.ceil($aantalfotos/$perpagina).' &nbsp;&nbsp;&nbsp;';
    
    if ($paginanr < ceil(($aantalfotos)/$perpagina))
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;paginanr='.($paginanr + 1).'" title="Ga naar pagina '.($paginanr + 1).'">Volgende &gt;&gt;</a><br>';
    }
else{
        echo 'Volgende &gt;&gt;<br>'.PHP_EOL;
    }
    }

    
    for($fotonr = (($paginanr -1) * $perpagina); $fotonr <= ((($paginanr -1) * $perpagina) + ($perpagina - 1)) && $fotonr < count($bestanden); $fotonr += 1)
    {

    $afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr]);
    
    if(!file_exists($afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename']))
    {

        if(thumbnail($afbeelding, array('klein', $hoogte_klein, $breedte_klein)))
        {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$afbeelding['basename'].'"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
        }
    }
else{
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$afbeelding['basename'].'"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
    }
    }
}

?>

B.v.d.
Vriendelijke groet, Rob
B.v.d.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:00:37
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

17/06/2011 15:14:08
Quote Anchor link
Maak eens een file met de inhoud
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Zie je dan ergens een kopje 'GD' ?
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

17/06/2011 21:28:37
Quote Anchor link
Hallo Erik,
de GD staat op "On".
 
Thomas de vries

thomas de vries

18/06/2011 10:19:33
Quote Anchor link
Zet dit boven aan de pagina om de errors te laten zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); //1 is errors laten zien 0 is niks laten zien.//
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/06/2011 13:44:58
Quote Anchor link
hebben je bestanden en mappen we de goede chmod?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.