foto's beschermen tegen copyeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 11:31:37
Quote Anchor link
Ik heb een pagina waar fotos op worden neer gezet.
Als de foto echt op die pagina staat werkt niks meer van bron opvragen en rechter muis.
Maar zet ik een foto in iframe dan kan je die weer gewoon aan klikken. is daar nog wat aan te doen ik wil niet alles fotos apaart op een pagina zetten om die pagina in de iframe te zetten.
het javascript wat ik gebruik is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<script>  
<!--  
if (window.Event)  
  document.captureEvents(Event.MOUSEUP);  
 function nocontextmenu()    
{  
 event.cancelBubble = true  
 event.returnValue = false;  
  return false;  
}  
 function norightclick(e)  
{  
 if (window.Event)  
 {  
  if (e.which == 2 || e.which == 3)  
   return false;  
 }  
 else  
  if (event.button == 2 || event.button == 3)  
  {  
   event.cancelBubble = true  
   event.returnValue = false;  
   return false;  
  }  
 }  
 document.oncontextmenu = nocontextmenu;  
document.onmousedown = norightclick;  
 function disableselect(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
document.onselectstart=new Function ("return false")
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}

//-->  
</script>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Foto's 2011</title>

<style>
<!--
.pp-clearfix{overflow:hidden;zoom:1}div.placepage{position:relative;line-height:1.3em}#placepagepanel{max-width:1074px;min-width:844px}#pppanel{margin-right:338px;margin-left:6px}#pp-maincol{margin-top:12px}.pp-headline-text{line-height:1.4em}#pp-maincol #pp-headline{padding-left:4px;margin-bottom:12px}#pp-maincol .pp-story{margin-bottom:24px}#pp-maincol #pp-headline .pp-story{margin-bottom:12px}.pp-place-title{font-weight:bold;font-size:154%;margin-top:2px;margin-bottom:2px;line-height:1em}-->
</style>

<script language="JavaScript">
<!--
function FP_swapImg() {//v1.0
 var doc=document,args=arguments,elm,n; doc.$imgSwaps=new Array(); for(n=2; n<args.length;
 n+=2) { elm=FP_getObjectByID(args[n]); if(elm) { doc.$imgSwaps[doc.$imgSwaps.length]=elm;
 elm.$src=elm.src; elm.src=args[n+1]; } }
}

function FP_preloadImgs() {//v1.0
 var d=document,a=arguments; if(!d.FP_imgs) d.FP_imgs=new Array();
 for(var i=0; i<a.length; i++) { d.FP_imgs[i]=new Image; d.FP_imgs[i].src=a[i]; }
}

function FP_getObjectByID(id,o) {//v1.0
 var c,el,els,f,m,n; if(!o)o=document; if(o.getElementById) el=o.getElementById(id);
 else if(o.layers) c=o.layers; else if(o.all) el=o.all[id]; if(el) return el;
 if(o.id==id || o.name==id) return o; if(o.childNodes) c=o.childNodes; if(c)
 for(n=0; n<c.length; n++) { el=FP_getObjectByID(id,c[n]); if(el) return el; }
 f=o.forms; if(f) for(n=0; n<f.length; n++) { els=f[n].elements;
 for(m=0; m<els.length; m++){ el=FP_getObjectByID(id,els[n]); if(el) return el; } }
 return null;
}
// -->
</script>


En de pagina waar ik het voor wil gebruiken is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<iframe name="foto" width="225" height="300" frameborder="0" src="foto's/1.JPG" >
De browser ondersteunt geen in line frames of is momenteel zodanig geconfigureerd dat in line frames niet kunnen worden weergegeven.
</iframe><br>
<div style="position: absolute; width: 224px; height: 49px; z-index: 3; left: 15px; top: 347px" id="laag2">
    <p align="center">Kies
    <a target="foto" href="foto's/2.JPG">1</a>
    <a target="foto" href="foto's/2.JPG">2</a>
    <a target="foto" href="foto's/3.JPG">3</a>
    <a target="foto" href="foto's/4.JPG">4</a>
    </div>
Gewijzigd op 30/07/2012 11:33:39 door Ronald E
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:56:33
 
Erwin H

Erwin H

30/07/2012 11:44:35
Quote Anchor link
Ronald E op 30/07/2012 11:31:37:
Ik heb een pagina waar fotos op worden neer gezet.
Als de foto echt op die pagina staat werkt niks meer van bron opvragen en rechter muis.
Maar zet ik een foto in iframe dan kan je die weer gewoon aan klikken. is daar nog wat aan te doen ik wil niet alles fotos apaart op een pagina zetten om die pagina in de iframe te zetten.

Waarom zou je daar uberhaupt tijd in gaan steken, het helpt toch niet. Er zijn legio manieren om een foto te copieren. Je kan het simpelweg niet beschermen. Misschien lijkt het zo voor simpele zielen die geen idee hebben van wat er allemaal kan, maar mensen die die foto willen copieren, zullen dat gewoon doen.

Verspilde tijd om hier uberhaupt over na te gaan denken.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

30/07/2012 11:48:17
Quote Anchor link
Misschien kan je de pagina in een Pop-up openen. Dan de rechtermuisknop uitzetten. Ook de knoppen: Crtl en C
 
Q S

Q S

30/07/2012 11:51:37
Quote Anchor link
Ik ben het eens met Erwin. Foto's beschermen gaat niet lukken. Ik denk dat een watermerk nog altijd de beste optie is. Helaas worden de foto's hier minder mooi van.

@Koen: en vervolgens maak ik een schermdump.....
 
Stefan WM

Stefan WM

30/07/2012 11:54:20
Quote Anchor link
Fotos beschermen tegen kopieëren gaat je echt niet lukken. Je moet het niet eens willen. De print screen knop zit er ook nog altijd en die ga je echt niet tegenhouden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2012 12:04:01
Quote Anchor link
Wat je nu doet heeft inderdaad geen zin. Wat je wel zou kunnen doen is standaard verkleinde versies van de foto's plaatsen en de grote versies pas tonen als iemand is ingelogd.

Je moet het zo zien: alles wat op het scherm getoond wordt kan door iemand gekopieerd worden.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/07/2012 12:04:01
Quote Anchor link
De simpelste manier is waarschijnlijk deze:

<body oncontextmenu="return false;">

Je kan er ook voor zorgen dat de de body van het document in de iframe dit heeft. Ik denk dat dit zou moeten werken.

Maar ja ...
De mensen die hierdoor worden tegengehouden, zijn waarschijnlijk niet de mensen waar jij bang voor bent.
Je pest enkel de zwakkeren.
 
Eddy E

Eddy E

30/07/2012 12:14:47
Quote Anchor link
Koen Hollander op 30/07/2012 11:48:17:
Misschien kan je de pagina in een Pop-up openen. Dan de rechtermuisknop uitzetten. Ook de knoppen: Crtl en C


Optie in Opera > Rechtermuisknop ontvangen uitschakelen....


Je houdt het nooit tegen.
Ook op Facebook kan je de echte URL altijd vinden en pakken. >> Rechtermuisknop > Element inspecteren...
 
Erwin H

Erwin H

30/07/2012 12:20:25
Quote Anchor link
- screen dump
- link pakken uit de source en direct in je browser plakken om te openen
- javascript uitzetten (als alle bescherming via javascript loopt)
- cache plaatje copieren en naam veranderen

om een paar mogelijkheden op te noemen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/07/2012 12:31:13
Quote Anchor link
Je zou er een quizvraag van kunnen maken.
"Noem op 120 seconden zo veel mogelijk manieren om dit te omzeilen" :)
 
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 12:31:51
Quote Anchor link
ja hebben jullie ook gelijk in.
bedankt
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2012 18:33:00
Quote Anchor link
Heb je mijn reactie ook gelezen?
 
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 19:32:19
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2012 18:33:00:
Heb je mijn reactie ook gelezen?


Ja ozzie je reactie heb ik ook gelezen.
De foto’s die getoond moeten worden, worden straks via php en sql neer gezet, zo dat de grotere en de kleintjes uitelkaar gehouden kunnen worden.
Ik weet ook wel, dat er met wat moeite aan de foto’s te komen is.
Maar dan gaan ze er echt maar moeite voor doen.
 
Wouter J

Wouter J

30/07/2012 19:45:48
Quote Anchor link
Je weet dat je echt geen moeite hoeft te doen om op elk moment een foto te krijgen?

Print screen werkt altijd; overal bestaan short-cuts voor, ik gebruik nooit de rechtermuisknop om de dev. tools te open daar hebben we Ctrl + Shift + I/J voor; anders JS uitzetten; google images vind hem ook altijd wel; ect.

Maar om je vraag te beantwoorden, je kunt voorkomen dat ze je site in een iFrame zetten. Zie dit bericht en dan onder het kopje 'iFrame blokkeren'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.