foto's beschermen tegen copyeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 11:31:37
Quote Anchor link
Ik heb een pagina waar fotos op worden neer gezet.
Als de foto echt op die pagina staat werkt niks meer van bron opvragen en rechter muis.
Maar zet ik een foto in iframe dan kan je die weer gewoon aan klikken. is daar nog wat aan te doen ik wil niet alles fotos apaart op een pagina zetten om die pagina in de iframe te zetten.
het javascript wat ik gebruik is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<script>  
<!--  
if (window.Event)  
  document.captureEvents(Event.MOUSEUP);  
 function nocontextmenu()    
{  
 event.cancelBubble = true  
 event.returnValue = false;  
  return false;  
}  
 function norightclick(e)  
{  
 if (window.Event)  
 {  
  if (e.which == 2 || e.which == 3)  
   return false;  
 }  
 else  
  if (event.button == 2 || event.button == 3)  
  {  
   event.cancelBubble = true  
   event.returnValue = false;  
   return false;  
  }  
 }  
 document.oncontextmenu = nocontextmenu;  
document.onmousedown = norightclick;  
 function disableselect(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
document.onselectstart=new Function ("return false")
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}

//-->  
</script>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Foto's 2011</title>

<style>
<!--
.pp-clearfix{overflow:hidden;zoom:1}div.placepage{position:relative;line-height:1.3em}#placepagepanel{max-width:1074px;min-width:844px}#pppanel{margin-right:338px;margin-left:6px}#pp-maincol{margin-top:12px}.pp-headline-text{line-height:1.4em}#pp-maincol #pp-headline{padding-left:4px;margin-bottom:12px}#pp-maincol .pp-story{margin-bottom:24px}#pp-maincol #pp-headline .pp-story{margin-bottom:12px}.pp-place-title{font-weight:bold;font-size:154%;margin-top:2px;margin-bottom:2px;line-height:1em}-->
</style>

<script language="JavaScript">
<!--
function FP_swapImg() {//v1.0
 var doc=document,args=arguments,elm,n; doc.$imgSwaps=new Array(); for(n=2; n<args.length;
 n+=2) { elm=FP_getObjectByID(args[n]); if(elm) { doc.$imgSwaps[doc.$imgSwaps.length]=elm;
 elm.$src=elm.src; elm.src=args[n+1]; } }
}

function FP_preloadImgs() {//v1.0
 var d=document,a=arguments; if(!d.FP_imgs) d.FP_imgs=new Array();
 for(var i=0; i<a.length; i++) { d.FP_imgs[i]=new Image; d.FP_imgs[i].src=a[i]; }
}

function FP_getObjectByID(id,o) {//v1.0
 var c,el,els,f,m,n; if(!o)o=document; if(o.getElementById) el=o.getElementById(id);
 else if(o.layers) c=o.layers; else if(o.all) el=o.all[id]; if(el) return el;
 if(o.id==id || o.name==id) return o; if(o.childNodes) c=o.childNodes; if(c)
 for(n=0; n<c.length; n++) { el=FP_getObjectByID(id,c[n]); if(el) return el; }
 f=o.forms; if(f) for(n=0; n<f.length; n++) { els=f[n].elements;
 for(m=0; m<els.length; m++){ el=FP_getObjectByID(id,els[n]); if(el) return el; } }
 return null;
}
// -->
</script>


En de pagina waar ik het voor wil gebruiken is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<iframe name="foto" width="225" height="300" frameborder="0" src="foto's/1.JPG" >
De browser ondersteunt geen in line frames of is momenteel zodanig geconfigureerd dat in line frames niet kunnen worden weergegeven.
</iframe><br>
<div style="position: absolute; width: 224px; height: 49px; z-index: 3; left: 15px; top: 347px" id="laag2">
    <p align="center">Kies
    <a target="foto" href="foto's/2.JPG">1</a>
    <a target="foto" href="foto's/2.JPG">2</a>
    <a target="foto" href="foto's/3.JPG">3</a>
    <a target="foto" href="foto's/4.JPG">4</a>
    </div>
Gewijzigd op 30/07/2012 11:33:39 door Ronald E
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:55:50
 
Erwin H

Erwin H

30/07/2012 11:44:35
Quote Anchor link
Ronald E op 30/07/2012 11:31:37:
Ik heb een pagina waar fotos op worden neer gezet.
Als de foto echt op die pagina staat werkt niks meer van bron opvragen en rechter muis.
Maar zet ik een foto in iframe dan kan je die weer gewoon aan klikken. is daar nog wat aan te doen ik wil niet alles fotos apaart op een pagina zetten om die pagina in de iframe te zetten.

Waarom zou je daar uberhaupt tijd in gaan steken, het helpt toch niet. Er zijn legio manieren om een foto te copieren. Je kan het simpelweg niet beschermen. Misschien lijkt het zo voor simpele zielen die geen idee hebben van wat er allemaal kan, maar mensen die die foto willen copieren, zullen dat gewoon doen.

Verspilde tijd om hier uberhaupt over na te gaan denken.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

30/07/2012 11:48:17
Quote Anchor link
Misschien kan je de pagina in een Pop-up openen. Dan de rechtermuisknop uitzetten. Ook de knoppen: Crtl en C
 
Q S

Q S

30/07/2012 11:51:37
Quote Anchor link
Ik ben het eens met Erwin. Foto's beschermen gaat niet lukken. Ik denk dat een watermerk nog altijd de beste optie is. Helaas worden de foto's hier minder mooi van.

@Koen: en vervolgens maak ik een schermdump.....
 
Stefan WM

Stefan WM

30/07/2012 11:54:20
Quote Anchor link
Fotos beschermen tegen kopieëren gaat je echt niet lukken. Je moet het niet eens willen. De print screen knop zit er ook nog altijd en die ga je echt niet tegenhouden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2012 12:04:01
Quote Anchor link
Wat je nu doet heeft inderdaad geen zin. Wat je wel zou kunnen doen is standaard verkleinde versies van de foto's plaatsen en de grote versies pas tonen als iemand is ingelogd.

Je moet het zo zien: alles wat op het scherm getoond wordt kan door iemand gekopieerd worden.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/07/2012 12:04:01
Quote Anchor link
De simpelste manier is waarschijnlijk deze:

<body oncontextmenu="return false;">

Je kan er ook voor zorgen dat de de body van het document in de iframe dit heeft. Ik denk dat dit zou moeten werken.

Maar ja ...
De mensen die hierdoor worden tegengehouden, zijn waarschijnlijk niet de mensen waar jij bang voor bent.
Je pest enkel de zwakkeren.
 
Eddy E

Eddy E

30/07/2012 12:14:47
Quote Anchor link
Koen Hollander op 30/07/2012 11:48:17:
Misschien kan je de pagina in een Pop-up openen. Dan de rechtermuisknop uitzetten. Ook de knoppen: Crtl en C


Optie in Opera > Rechtermuisknop ontvangen uitschakelen....


Je houdt het nooit tegen.
Ook op Facebook kan je de echte URL altijd vinden en pakken. >> Rechtermuisknop > Element inspecteren...
 
Erwin H

Erwin H

30/07/2012 12:20:25
Quote Anchor link
- screen dump
- link pakken uit de source en direct in je browser plakken om te openen
- javascript uitzetten (als alle bescherming via javascript loopt)
- cache plaatje copieren en naam veranderen

om een paar mogelijkheden op te noemen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/07/2012 12:31:13
Quote Anchor link
Je zou er een quizvraag van kunnen maken.
"Noem op 120 seconden zo veel mogelijk manieren om dit te omzeilen" :)
 
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 12:31:51
Quote Anchor link
ja hebben jullie ook gelijk in.
bedankt
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2012 18:33:00
Quote Anchor link
Heb je mijn reactie ook gelezen?
 
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 19:32:19
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2012 18:33:00:
Heb je mijn reactie ook gelezen?


Ja ozzie je reactie heb ik ook gelezen.
De foto’s die getoond moeten worden, worden straks via php en sql neer gezet, zo dat de grotere en de kleintjes uitelkaar gehouden kunnen worden.
Ik weet ook wel, dat er met wat moeite aan de foto’s te komen is.
Maar dan gaan ze er echt maar moeite voor doen.
 
Wouter J

Wouter J

30/07/2012 19:45:48
Quote Anchor link
Je weet dat je echt geen moeite hoeft te doen om op elk moment een foto te krijgen?

Print screen werkt altijd; overal bestaan short-cuts voor, ik gebruik nooit de rechtermuisknop om de dev. tools te open daar hebben we Ctrl + Shift + I/J voor; anders JS uitzetten; google images vind hem ook altijd wel; ect.

Maar om je vraag te beantwoorden, je kunt voorkomen dat ze je site in een iFrame zetten. Zie dit bericht en dan onder het kopje 'iFrame blokkeren'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.