foto's beschermen tegen copyeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 11:31:37
Quote Anchor link
Ik heb een pagina waar fotos op worden neer gezet.
Als de foto echt op die pagina staat werkt niks meer van bron opvragen en rechter muis.
Maar zet ik een foto in iframe dan kan je die weer gewoon aan klikken. is daar nog wat aan te doen ik wil niet alles fotos apaart op een pagina zetten om die pagina in de iframe te zetten.
het javascript wat ik gebruik is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<script>  
<!--  
if (window.Event)  
  document.captureEvents(Event.MOUSEUP);  
 function nocontextmenu()    
{  
 event.cancelBubble = true  
 event.returnValue = false;  
  return false;  
}  
 function norightclick(e)  
{  
 if (window.Event)  
 {  
  if (e.which == 2 || e.which == 3)  
   return false;  
 }  
 else  
  if (event.button == 2 || event.button == 3)  
  {  
   event.cancelBubble = true  
   event.returnValue = false;  
   return false;  
  }  
 }  
 document.oncontextmenu = nocontextmenu;  
document.onmousedown = norightclick;  
 function disableselect(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
document.onselectstart=new Function ("return false")
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}

//-->  
</script>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Foto's 2011</title>

<style>
<!--
.pp-clearfix{overflow:hidden;zoom:1}div.placepage{position:relative;line-height:1.3em}#placepagepanel{max-width:1074px;min-width:844px}#pppanel{margin-right:338px;margin-left:6px}#pp-maincol{margin-top:12px}.pp-headline-text{line-height:1.4em}#pp-maincol #pp-headline{padding-left:4px;margin-bottom:12px}#pp-maincol .pp-story{margin-bottom:24px}#pp-maincol #pp-headline .pp-story{margin-bottom:12px}.pp-place-title{font-weight:bold;font-size:154%;margin-top:2px;margin-bottom:2px;line-height:1em}-->
</style>

<script language="JavaScript">
<!--
function FP_swapImg() {//v1.0
 var doc=document,args=arguments,elm,n; doc.$imgSwaps=new Array(); for(n=2; n<args.length;
 n+=2) { elm=FP_getObjectByID(args[n]); if(elm) { doc.$imgSwaps[doc.$imgSwaps.length]=elm;
 elm.$src=elm.src; elm.src=args[n+1]; } }
}

function FP_preloadImgs() {//v1.0
 var d=document,a=arguments; if(!d.FP_imgs) d.FP_imgs=new Array();
 for(var i=0; i<a.length; i++) { d.FP_imgs[i]=new Image; d.FP_imgs[i].src=a[i]; }
}

function FP_getObjectByID(id,o) {//v1.0
 var c,el,els,f,m,n; if(!o)o=document; if(o.getElementById) el=o.getElementById(id);
 else if(o.layers) c=o.layers; else if(o.all) el=o.all[id]; if(el) return el;
 if(o.id==id || o.name==id) return o; if(o.childNodes) c=o.childNodes; if(c)
 for(n=0; n<c.length; n++) { el=FP_getObjectByID(id,c[n]); if(el) return el; }
 f=o.forms; if(f) for(n=0; n<f.length; n++) { els=f[n].elements;
 for(m=0; m<els.length; m++){ el=FP_getObjectByID(id,els[n]); if(el) return el; } }
 return null;
}
// -->
</script>


En de pagina waar ik het voor wil gebruiken is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<iframe name="foto" width="225" height="300" frameborder="0" src="foto's/1.JPG" >
De browser ondersteunt geen in line frames of is momenteel zodanig geconfigureerd dat in line frames niet kunnen worden weergegeven.
</iframe><br>
<div style="position: absolute; width: 224px; height: 49px; z-index: 3; left: 15px; top: 347px" id="laag2">
    <p align="center">Kies
    <a target="foto" href="foto's/2.JPG">1</a>
    <a target="foto" href="foto's/2.JPG">2</a>
    <a target="foto" href="foto's/3.JPG">3</a>
    <a target="foto" href="foto's/4.JPG">4</a>
    </div>
Gewijzigd op 30/07/2012 11:33:39 door Ronald E
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:46:53
 
Erwin H

Erwin H

30/07/2012 11:44:35
Quote Anchor link
Ronald E op 30/07/2012 11:31:37:
Ik heb een pagina waar fotos op worden neer gezet.
Als de foto echt op die pagina staat werkt niks meer van bron opvragen en rechter muis.
Maar zet ik een foto in iframe dan kan je die weer gewoon aan klikken. is daar nog wat aan te doen ik wil niet alles fotos apaart op een pagina zetten om die pagina in de iframe te zetten.

Waarom zou je daar uberhaupt tijd in gaan steken, het helpt toch niet. Er zijn legio manieren om een foto te copieren. Je kan het simpelweg niet beschermen. Misschien lijkt het zo voor simpele zielen die geen idee hebben van wat er allemaal kan, maar mensen die die foto willen copieren, zullen dat gewoon doen.

Verspilde tijd om hier uberhaupt over na te gaan denken.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

30/07/2012 11:48:17
Quote Anchor link
Misschien kan je de pagina in een Pop-up openen. Dan de rechtermuisknop uitzetten. Ook de knoppen: Crtl en C
 
Q S

Q S

30/07/2012 11:51:37
Quote Anchor link
Ik ben het eens met Erwin. Foto's beschermen gaat niet lukken. Ik denk dat een watermerk nog altijd de beste optie is. Helaas worden de foto's hier minder mooi van.

@Koen: en vervolgens maak ik een schermdump.....
 
Stefan WM

Stefan WM

30/07/2012 11:54:20
Quote Anchor link
Fotos beschermen tegen kopieëren gaat je echt niet lukken. Je moet het niet eens willen. De print screen knop zit er ook nog altijd en die ga je echt niet tegenhouden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2012 12:04:01
Quote Anchor link
Wat je nu doet heeft inderdaad geen zin. Wat je wel zou kunnen doen is standaard verkleinde versies van de foto's plaatsen en de grote versies pas tonen als iemand is ingelogd.

Je moet het zo zien: alles wat op het scherm getoond wordt kan door iemand gekopieerd worden.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/07/2012 12:04:01
Quote Anchor link
De simpelste manier is waarschijnlijk deze:

<body oncontextmenu="return false;">

Je kan er ook voor zorgen dat de de body van het document in de iframe dit heeft. Ik denk dat dit zou moeten werken.

Maar ja ...
De mensen die hierdoor worden tegengehouden, zijn waarschijnlijk niet de mensen waar jij bang voor bent.
Je pest enkel de zwakkeren.
 
Eddy E

Eddy E

30/07/2012 12:14:47
Quote Anchor link
Koen Hollander op 30/07/2012 11:48:17:
Misschien kan je de pagina in een Pop-up openen. Dan de rechtermuisknop uitzetten. Ook de knoppen: Crtl en C


Optie in Opera > Rechtermuisknop ontvangen uitschakelen....


Je houdt het nooit tegen.
Ook op Facebook kan je de echte URL altijd vinden en pakken. >> Rechtermuisknop > Element inspecteren...
 
Erwin H

Erwin H

30/07/2012 12:20:25
Quote Anchor link
- screen dump
- link pakken uit de source en direct in je browser plakken om te openen
- javascript uitzetten (als alle bescherming via javascript loopt)
- cache plaatje copieren en naam veranderen

om een paar mogelijkheden op te noemen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/07/2012 12:31:13
Quote Anchor link
Je zou er een quizvraag van kunnen maken.
"Noem op 120 seconden zo veel mogelijk manieren om dit te omzeilen" :)
 
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 12:31:51
Quote Anchor link
ja hebben jullie ook gelijk in.
bedankt
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2012 18:33:00
Quote Anchor link
Heb je mijn reactie ook gelezen?
 
Ronald E

Ronald E

30/07/2012 19:32:19
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2012 18:33:00:
Heb je mijn reactie ook gelezen?


Ja ozzie je reactie heb ik ook gelezen.
De foto’s die getoond moeten worden, worden straks via php en sql neer gezet, zo dat de grotere en de kleintjes uitelkaar gehouden kunnen worden.
Ik weet ook wel, dat er met wat moeite aan de foto’s te komen is.
Maar dan gaan ze er echt maar moeite voor doen.
 
Wouter J

Wouter J

30/07/2012 19:45:48
Quote Anchor link
Je weet dat je echt geen moeite hoeft te doen om op elk moment een foto te krijgen?

Print screen werkt altijd; overal bestaan short-cuts voor, ik gebruik nooit de rechtermuisknop om de dev. tools te open daar hebben we Ctrl + Shift + I/J voor; anders JS uitzetten; google images vind hem ook altijd wel; ect.

Maar om je vraag te beantwoorden, je kunt voorkomen dat ze je site in een iFrame zetten. Zie dit bericht en dan onder het kopje 'iFrame blokkeren'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.