foto's uitlezen niet onder elkaar maar naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marina de beukelaer

marina de beukelaer

15/06/2010 19:43:39
Quote Anchor link
Hallo,

Met de functie fetch_row heb ik foto's uit een database van een bepaalde klant laten uitlezen. So far so good. Maar nu wil ik de foto's niet onder elkaar maar naast elkaar tonen. Hoe doe ik dat ? Kan iemand mij daarbij helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:27:07
 
Niels K

Niels K

15/06/2010 19:47:18
Quote Anchor link
Dit kan met een tabel of met divs, ik zou voor tabellen gaan.

Maar als je wat relevante code weergeeft kunnen we zien hoe of wat.
 
Marina de beukelaer

marina de beukelaer

15/06/2010 19:50:08
Quote Anchor link
function ShowFotosessie()
{
$sql=mysql_query("SELECT kl_id FROM klanten WHERE kl_loginnaam='".$_SESSION["loginnaam"]."'") or die (mysql_error());
for($index=0; $index<mysql_num_rows($sql); $index++)
{
$row = mysql_fetch_assoc($sql);
$klant_id= $row['kl_id'];
}


$aantalFotos= count($klant_id);

if ($aantalFotos>0)
{
echo "<br /><strong>Hieronder een overzicht van jouw fotosessie:</strong><br />";
echo "<br /><table width=\"100%\" border=\"1\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
echo "<tr><td><strong>&nbsp;Foto - Nummer:&nbsp;</strong></td><tr>";

for ($i=0; $i < $aantalFotos; $i++)
{
$image= $klant_id;

if ($image !="" && $image> 0)
{

$sql="select image, name from foto where kl_id = ".$image;
$q= mysql_query($sql) or die (mysql_error());
while ($record= mysql_fetch_row($q))
{


echo "<tr><td><a href=><img src=".$record[0]." width= \"250px\"/><br />".$record[0]."</a></td><tr>";


}
}
}
}
echo "</table>";
}
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 20:06:03
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
function ShowFotosessie()
{
$sql=mysql_query("SELECT kl_id FROM klanten WHERE kl_loginnaam='".$_SESSION["loginnaam"]."'") or die (mysql_error());
for($index=0; $index<mysql_num_rows($sql); $index++)
{
$row = mysql_fetch_assoc($sql);
$klant_id= $row['kl_id'];
}


$aantalFotos= count($klant_id);

if ($aantalFotos>0)
{
echo "<br /><strong>Hieronder een overzicht van jouw fotosessie:</strong><br />";
echo "<br /><table width=\"100%\" border=\"1\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
echo "<tr><td><strong>&nbsp;Foto - Nummer:&nbsp;</strong></td></tr><tr>";

for ($i=0; $i < $aantalFotos; $i++)
{
$image= $klant_id;

if ($image !="" && $image> 0)
{

$sql="select image, name from foto where kl_id = ".$image;
$q= mysql_query($sql) or die (mysql_error());
while ($record= mysql_fetch_row($q))
{


echo "<td><a href=><img src=".$record[0]." width= \"250px\"/><br />".$record[0]."</a></td>";


}
}
}
}
echo "</tr></table>";
}


ik denk dat het zoiets moet zijn. de <tr> tags verplaatst. Let echter wel op dat als je <tr> opent je hem ook afsluit: </tr>
 
Marina de beukelaer

marina de beukelaer

15/06/2010 20:08:19
Quote Anchor link
Hallo?
Iemand anders die me kan helpen want Niels is gevlucht.
 
Marina de beukelaer

marina de beukelaer

15/06/2010 20:08:47
Quote Anchor link
Ik heb van alles geprobeerd maar het lukt nog steeds niet.

Graag niet bumpen; twee berichten van jezelf na elkaar binnen 24 uur plaatsen. Heb je een toevoeging aan je vorige bericht, gebruik dan het 'wijzigen' icoontje.[/modedit]
Gewijzigd op 15/06/2010 22:47:21 door Joren de Wit
 
Moe BE

Moe BE

15/06/2010 20:34:24
Quote Anchor link
Even voor de duidelijkheid: een forum werkt niet zoals msn he. Je moet even geduld hebben voor je probleem van de baan is.

Ik zou werken met divs, bekijk de css eigenschap float eens.
 

15/06/2010 22:11:41
Quote Anchor link
Door sowieso geen tabellen te gebruiken.
Hiervoor zijn ze niet bedoelt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.