foto's van sql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Reza

reza

21/12/2006 15:16:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een pagina met sql die heb ik niet zelf gemakt maar werkt prima.
Allen de foto’s werk niet goed ik krijg bij alle items zelfde foto.
Kan iemand mij helpen?
Bedankt .

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?


include_once("inc_connect.php");
$query = mysql_query("SELECT * FROM movie ORDER BY ean") or die(mysql_error());

$content = "";
$content .= "<div class=\"content\">";
$paginatie = "";

if (mysql_num_rows($query) > 0 ){

//create pages

$pg = empty($_GET['pg']) ? 1 : $_GET['pg'];
$catePePag = "5"; // no of items per page
$nrIntrari = mysql_num_rows($query);
$rij = mysql_fetch_assoc($query);
$rest = ($nrIntrari % $catePePag);
$nrPag = IntVal($nrIntrari / $catePePag);

$paginatie = "Page: ";
if ($rest <> 0)
    $nrPag = $nrPag + 1;
for ($i=1; $i<=$nrPag; $i++) {
    if ($i == $pg)
        $paginatie .=" <b>".$i."</b> ";
    else
        $paginatie .= "<a href=\"index.php?&amp;pg=".$i."\">".$i."</a> ";
}


if ((!intval($pg)) or ($pg > $nrPag))
    echo "<script>location.href('index.php?&amp;pg=1');</script>";

$content .= "\n<h1>Books</h1>";
$content .= "<div class=\"paginatie\">";
$content .= $paginatie;    
$content .= "</div>";

if ($pg == 1)
    $inf = 0;
else
    $inf = $catePePag * ($pg-1);
    
$intrariPag = mysql_query("SELECT * FROM movie ORDER BY ean DESC LIMIT " . $inf . ",". $catePePag. "") or die(mysql_error());

//end of pagination


      
            for($i=0; $i<mysql_num_rows($intrariPag); $i++) {
      $content .= "\n<dl class=\"formular\">";
$photo='../images/' .  $rij["ean"] . ".jpg";
       $content .='<img src="' . $photo .'">';
       $content .= "<dt><strong>Name</strong></dt><dd>". mysql_result($intrariPag,$i,'naam')."</dd>";      
      $content .= "<dt><strong>Nevisande</strong></dt><dd>".mysql_result($intrariPag,$i,'actors')."</dd>";                
      $content .= "<dt><strong>Mozo</strong></dt><dd>".mysql_result($intrariPag,$i,'omschrijving')."</dd>";
      $content .= "<dt><strong>download</strong></dt><dd><a href=\"book.php?ean=" .mysql_result($intrariPag,$i,'ean')."\">"
                                                                              .mysql_result($intrariPag,$i,'zipnaam')."</a></dd>";                                            
      $content .= "\n</dl>";
                              $content .= "<div class=\"sterge\">&nbsp;</div>";
                                    if ($i != mysql_num_rows($intrariPag)-1)
                                              $content .= "<hr />";
                        else
      $content .= "<p style=\"margin: 4px 0; padding: 0;\">&nbsp;</p>";                                                                        
            }
}

      $content .= "<div class=\"paginatie\">";
$content .= $paginatie;    
$content .= "</div>";
print $content;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:02:37
 
- wes  -

- wes -

21/12/2006 15:26:00
Quote Anchor link
om $paginatie moest ik toch wel even hard lachen :))

je doet echo $rij["ean"] op je forloop die op $i loopt..
 
Reza

reza

21/12/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Dat weet ik maar die pagina niet zelf schrijven . en ik zoek de oplossing .
 
- wes  -

- wes -

21/12/2006 15:45:00
Quote Anchor link
zoek eerst even een nederlands woordenboek
 
Reza

reza

21/12/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Ben je om te helpen of …..
 
- wes  -

- wes -

21/12/2006 15:50:00
Quote Anchor link
ja maar als ik geen idee heb wat je probeert te zeggen wil dat lastig
 
Mark D

Mark D

21/12/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Omdat je $rij buiten een lus staat wordt alleen het eerste resultaat gepakt wat je vervolgens elke keer in de lus aanroept.

Haal regel 18 daarom weg en vervang je for lus door een foreach lus zoals dit voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

$query
= mysql_query("SELECT * FROM movie ORDER BY ean") or die(mysql_error());

//de teller op 0 zetten
$i = 0;

foreach($rij = mysql_fetch_assoc($query))
{

    $photo='../images/' .  $rij["ean"] . ".jpg";
    $content .='<img src="' . $photo .'">';
    
    //de teller heb je nodig.
    $i++;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Reza

reza

21/12/2006 16:07:00
Quote Anchor link
wat ik duidelijk wil maken is dat de pagina zelf goed werkt. Alleen de verschillende foto's op de pagina werken niet goed. In plaats van verschillende foto's zie ik steeds dezelfde foto in plaats van de andere.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

21/12/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Lezen Reza... Mark had al zoiets voorspeld...

Elwin
 
Reza

reza

21/12/2006 18:16:00
Quote Anchor link
ik krijg Parse error: parse error, unexpected ')'.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

21/12/2006 18:36:00
Quote Anchor link
op lijn...
 
Reza

reza

21/12/2006 20:45:00
Quote Anchor link
op lijn 18
foreach($rij = mysql_fetch_assoc($query))
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reza
 
Reza

reza

22/12/2006 11:21:00
Quote Anchor link
als ik in plaats van foreach while intyp, dan krijg ik op alle pagina's de foto's bovenaan de pagina.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.