foto's worden niet getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Willem L

Willem L

19/12/2018 15:36:56
Quote Anchor link
Enige tijd bezig geweest om de foto's te tonen.
Hetgeen niet lukt.
Iets zie ik over het hoofd, maar zie niet wat of waar.

Iemand wel?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
 
// volledig pad naar foto
define ('IMGDIR', 'C:/wamp/www/slider3/images/slideshow/');
// same but for www
define ('WEBIMGDIR', '/images/slideshow/');
// set sessienaam voorslideshow "cookie"
define ('SS_SESSNAME', 'slideshow_sess');
 
// global error variabele
$err = '';
// start img session
session_name(SS_ SESSNAME);
session_start();
// initieer slideshow class
$ss = new slideshow($err);
if (($err = $ss->init()) != '')
{

    header('HTTP/1.1 500 Internal Server Error');
    echo $err;
    exit();
}

// haal image files op  uit directory
$ss->get_images();
// set variables, done.
list($curr, $caption, $first, $prev, $next, $last) = $ss->run();
/*
    slideshow class, can be used stand-alone
*/

class slideshow
{
    private $files_arr = NULL;
    private $err = NULL;
    
    public function __construct(&$err)
    {

        $this->files_arr = array();
        $this->err = $err;
    }

    public function init()
    {

        // run actions only if img array session var is empty
        // check if image directory exists

        if (!$this->dir_exists())
        {

            return 'Error retrieving images, missing directory';
        }

        return '';
    }

    public function get_images()
    {

        // run actions only if img array session var is empty
        if (isset($_SESSION['imgarr']))
        {

            $this->files_arr = $_SESSION['imgarr'];
        }

        else
        {
            if ($dh = opendir(IMGDIR))
            {

                while (false !== ($file = readdir($dh)))
                {

                    if (preg_match('/^.*\.(JPG|jpeg|gif|png)$/i', $file))
                    {

                        $this->files_arr[] = $file;
                    }
                }

                closedir($dh);
            }

            $_SESSION['imgarr'] = $this->files_arr;
        }
    }

    public function run()
    {

        $curr = 1;
        $last = count($this->files_arr);
        if (isset($_GET['img']))
        {

            if (preg_match('/^[0-9]+$/', $_GET['img'])) $curr = (int)  $_GET['img'];
            if ($curr <= 0 || $curr > $last) $curr = 1;
        }

        if ($curr <= 1)
        {

            $prev = $curr;
            $next = $curr + 1;
        }

        else if ($curr >= $last)
        {

            $prev = $last - 1;
            $next = $last;
        }

        else
        {
            $prev = $curr - 1;
            $next = $curr + 1;
        }

        // line below sets the caption name...
        $caption = str_replace('-', ' ', $this->files_arr[$curr - 1]);
        $caption = str_replace('_', ' ', $caption);
        $caption = preg_replace('/\.(JPG|gif|png)$/i', '', $caption);
        $caption = ucfirst($caption);
        return array($this->files_arr[$curr - 1], $caption, 1, $prev, $next, $last);
    }

    private function dir_exists()
    {

        return file_exists(IMGDIR);
    }
    
}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Slideshow</title>
    <style type="text/css">
    body{margin: 0;padding: 0;font: 100% Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size: 14px; color: white}
    div#gallery{border: 1px #ccc solid;width: 600px;margin: 40px auto;text-align: center; background-color:black; color: white}
    div#gallery img{margin: 200px;border: 2px red solid; width: 200px; height: auto;}
    div#gallery p{color: #004694;}
    div#gallery div.pn{padding: 10px;margin: 0 5px;border-top: 1px white solid; color:  white;}
    a{color:white;}
    a:hover{color:#cc0000;}
    a.sp{padding-right: 40px;}
    </style>
</head>
<body>
    
    <div id="gallery">
    <!------------------------------------------------------------->
    <!-- originele code-->
    <!--div id="gallery">
        <!--img src="<?=WEBIMGDIR;?><?=$curr;?>" alt="" />
        <!--p><?=$caption;?></p>
        <!--div class="pn">
            <!--a href="?img=<?=$first;?>">First</a> | <a href="?img=<?=$prev;?>" class="sp">Previous</a><a href="?img=<?=$next;?>">Next</a> | <a href="?img=<?=$last;?>">Last</a>
        </div>
    </div>
    <!-------------------------------------------------------------->
<?php      
        echo'<img src"='WEBIMGDIR';'.$curr.';">';        
        echo '<p> '.$caption.'</p>'; //filenaam zonder extentie en tekens
        echo '<p>'.$curr.'</p>';// filenaam compleet        
        echo '<div class="pn">';
            echo '<a href="?img='.$first.'">Eerste</a> | <a href="?img='.$prev.'" class="sp">Terug</a>
            <a href="?img='
.$next.'">Volgende</a> | <a href="?img='.$last.'">Laatste</a>';        
?>
        
        </div>
    </div>
</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 19/12/2018 15:47:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:21:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2018 15:48:20
Quote Anchor link
Kijk eerst maar even in de HTML-code van je browser wat er wel geprobeerd wordt om in te laden. Dat kan al een aan aanwijzing zijn wat er fout gaat. Hoort die punt-komma er wel?
Gewijzigd op 19/12/2018 15:49:15 door - Ariën -
 
Willem L

Willem L

19/12/2018 15:51:13
Quote Anchor link
@Ariën,
Dank voor het aanpassen van mijn bericht, maar weet echt niet hoe ik dit moet doen.

Alles werkt alleen regel 141 geeft problemen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2018 16:00:06
Quote Anchor link
Je kan in je browser de HTML-code bekijken met CTRL+U, of de 'Element Inspecteren' functie van je browser te gebruiken op/rond de afbeelding die je niet ziet.

Wat voor problemen merk je dan rond lijn 141?
Als je wat specifieker bent, kunnen we ook specifieker antwoord geven.
 
Willem L

Willem L

19/12/2018 16:15:10
Quote Anchor link
ik ga m even online te zetten.

lokaal krijg ik de foutmelding
Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ',' or ';'

Probeer zo online even als hij gezet is
sassiesstyle.nl
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

19/12/2018 16:15:31
Quote Anchor link
Aanhalingsteken op de goeie plek zetten en wat php code weghalen. Dan moet het lukken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<img src="' . WEBIMGDIR . $curr . '" alt="" />';


En tiep op regel 13 de letters van de sessienaam aan elkaar :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
session_name(SS_ SESSNAME);
Gewijzigd op 19/12/2018 16:25:54 door Adoptive Solution
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/12/2018 16:31:16
Quote Anchor link
Als de document root van je lokale website C:/wamp/www/ is en het interne pad van je afbeeldingen C:/wamp/www/slider3/images/slideshow/ dan zul je de afbeeldingen niet onder het relatieve pad /images/slideshow/ vinden denk ik.
Gewijzigd op 19/12/2018 18:58:06 door Thomas van den Heuvel
 
Willem L

Willem L

20/12/2018 10:06:10
Quote Anchor link
Bedankt voor de update.
Heb m inmiddels aan de praat en worden de foto's getoond.
Deze vraag kan afgesloten worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2018 10:31:36
Quote Anchor link
Fijn dat het werkt, succes ermee :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/12/2018 15:27:11
Quote Anchor link
Wellicht interessant voor de kijkers thuis: oorzaak en oplossing?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.