Foto's worden niet weergegeven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 15:33:37
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande code, maar als er een spatie in de foto zit dan laat de pagina de foto niet zien en toont hij een kruis, iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<div class="blogentry"><h2>Fotoalbum</h2>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" width="100%">
<?
 $dir
= dir("data/fotoalbum/fotos");
 $mappen = array();
 while($map = $dir->read()){
 if(is_dir("data/fotoalbum/fotos/".$map) && strlen($map) >
2){
 $mappen[] = $map;
 } }

        $num_cols = 3;
        $i = 0;
        foreach ( $mappen as $item )
        {

$imglist='';
$img_folder = "data/fotoalbum/fotos/$item/";
mt_srand((double)microtime()*1000);
$imgs = dir($img_folder);
while ($file = $imgs->read()) {
if (eregi("gif", $file) || eregi("jpg", $file) ||eregi("png", $file))     $imglist .= "$file ";
 }
closedir($imgs->handle);
$imglist = explode(" ", $imglist);
$no = sizeof($imglist)-2;
$random = mt_rand(0, $no);
$image = $imglist[$random];

    echo $i++%$num_cols==0 ? '</tr><tr>' : '';
    echo '<td align=center valign=top><h3>'.$item.'</h3><a href="?page=7a&id='.$item.'"><img src="'.$img_folder.''.$image.'" class="imagefloat2"></a></td>';
}

$bestand = "data/stats/fotoalbumbezoekers.txt";

if(!is_file($bestand))
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, "<?\\n//");
    fclose($fp);
    chmod($bestand, 0666);
}


$con = file_get_contents($bestand);
$st = substr_count($con, ";");

if(strpos($con, $_SERVER['REMOTE_ADDR']) === FALSE)
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, $_SERVER['REMOTE_ADDR'].";");
    fclose($fp);
    $st++;
}


unset($con);

?>

</tr>
</table></div>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:24:04
 

18/01/2012 15:38:21
Quote Anchor link
uhm de eerste oplossing wat bij mij in me gedachte komt is om op regel 28 een str_replace te plaatsen om de var $image.

str_replace(' ', '%20', $image);

dit haalt de spaties eruit en plaatst %20 ervoor in de plaats.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:48:31
Quote Anchor link
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.
 

18/01/2012 15:53:39
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Ik nam aan dat de bestanden al zo waren benoemd, dan kan ik de spatie wel door een underscore laten vervangen maar toont de pagina nog steeds niets.
 
Kees Schepers

kees Schepers

18/01/2012 15:58:00
Quote Anchor link
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.
 

18/01/2012 16:01:18
Quote Anchor link
Kees Schepers op 18/01/2012 15:58:00:
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.


Ahaa, ja vind ik ook wel hoor. Ik gelijk in de strijd :P (A)
 
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 20:24:57
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, ik heb al jullie advies opgevolgd.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/01/2012 10:17:26
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
... Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Noem me ouderwets ...
wat mij betreft horen bestandsnamen te bestaan uit letters, cijfers en underscores.
Eventueel liggend streepje en punt (uiteraard een punt voor de extensie).

Microsoft denkt daar duidelijk anders over.
Gewijzigd op 19/01/2012 10:18:15 door Kris Peeters
 
Kees Schepers

kees Schepers

19/01/2012 10:24:27
Quote Anchor link
Als ik files weg schrijf op een linux filesysteem gebruik ik niet eens extensies. Alleen maar lastig, je kunt mime-type toch uitlezen met finfo functies .e.d. Veel mensen slaan uit gewenning bestanden op met extensie.

Voorbeeld, voor een aantal shops waarvoor ik een engine in PHP geschreven heb, kun je per product foto's uploaden. Als een upload succesvol is maak ik in de 'productimages' tabel een record aan en de record id wordt de volledige bestandsnaam. In de tabel sla ik ook mime-type op. Dit kun je altijd nog wel on-load opvragen maar kost meer resources.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.