Foto's worden niet weergegeven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 15:33:37
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande code, maar als er een spatie in de foto zit dan laat de pagina de foto niet zien en toont hij een kruis, iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<div class="blogentry"><h2>Fotoalbum</h2>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" width="100%">
<?
 $dir
= dir("data/fotoalbum/fotos");
 $mappen = array();
 while($map = $dir->read()){
 if(is_dir("data/fotoalbum/fotos/".$map) && strlen($map) >
2){
 $mappen[] = $map;
 } }

        $num_cols = 3;
        $i = 0;
        foreach ( $mappen as $item )
        {

$imglist='';
$img_folder = "data/fotoalbum/fotos/$item/";
mt_srand((double)microtime()*1000);
$imgs = dir($img_folder);
while ($file = $imgs->read()) {
if (eregi("gif", $file) || eregi("jpg", $file) ||eregi("png", $file))     $imglist .= "$file ";
 }
closedir($imgs->handle);
$imglist = explode(" ", $imglist);
$no = sizeof($imglist)-2;
$random = mt_rand(0, $no);
$image = $imglist[$random];

    echo $i++%$num_cols==0 ? '</tr><tr>' : '';
    echo '<td align=center valign=top><h3>'.$item.'</h3><a href="?page=7a&id='.$item.'"><img src="'.$img_folder.''.$image.'" class="imagefloat2"></a></td>';
}

$bestand = "data/stats/fotoalbumbezoekers.txt";

if(!is_file($bestand))
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, "<?\\n//");
    fclose($fp);
    chmod($bestand, 0666);
}


$con = file_get_contents($bestand);
$st = substr_count($con, ";");

if(strpos($con, $_SERVER['REMOTE_ADDR']) === FALSE)
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, $_SERVER['REMOTE_ADDR'].";");
    fclose($fp);
    $st++;
}


unset($con);

?>

</tr>
</table></div>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:57:09
 

18/01/2012 15:38:21
Quote Anchor link
uhm de eerste oplossing wat bij mij in me gedachte komt is om op regel 28 een str_replace te plaatsen om de var $image.

str_replace(' ', '%20', $image);

dit haalt de spaties eruit en plaatst %20 ervoor in de plaats.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:48:31
Quote Anchor link
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.
 

18/01/2012 15:53:39
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Ik nam aan dat de bestanden al zo waren benoemd, dan kan ik de spatie wel door een underscore laten vervangen maar toont de pagina nog steeds niets.
 
Kees Schepers

kees Schepers

18/01/2012 15:58:00
Quote Anchor link
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.
 

18/01/2012 16:01:18
Quote Anchor link
Kees Schepers op 18/01/2012 15:58:00:
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.


Ahaa, ja vind ik ook wel hoor. Ik gelijk in de strijd :P (A)
 
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 20:24:57
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, ik heb al jullie advies opgevolgd.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/01/2012 10:17:26
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
... Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Noem me ouderwets ...
wat mij betreft horen bestandsnamen te bestaan uit letters, cijfers en underscores.
Eventueel liggend streepje en punt (uiteraard een punt voor de extensie).

Microsoft denkt daar duidelijk anders over.
Gewijzigd op 19/01/2012 10:18:15 door Kris Peeters
 
Kees Schepers

kees Schepers

19/01/2012 10:24:27
Quote Anchor link
Als ik files weg schrijf op een linux filesysteem gebruik ik niet eens extensies. Alleen maar lastig, je kunt mime-type toch uitlezen met finfo functies .e.d. Veel mensen slaan uit gewenning bestanden op met extensie.

Voorbeeld, voor een aantal shops waarvoor ik een engine in PHP geschreven heb, kun je per product foto's uploaden. Als een upload succesvol is maak ik in de 'productimages' tabel een record aan en de record id wordt de volledige bestandsnaam. In de tabel sla ik ook mime-type op. Dit kun je altijd nog wel on-load opvragen maar kost meer resources.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.